- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.875
-
- Konu Sahibi sehribann16
Canım ikinci cizgi de ilk cizgi gibi koyu oldugunda yumurtlama gunun demek oluyor,silikleştikçe de çatlamış oluyorPeki bir şey diyeceğim yarın biraz daha koyulaşırsa daha çatlamamış mıdır piki mi bekleyeyim demek olur?
Sekercim regli oldum:) masallah hiç gununu şaşmazHiç bilmiyorum bende(
Şaka yapıyosunnnn yaaaaSekercim regli oldum:) masallah hiç gununu şaşmaz
20 ekim regli yazarsn diger yazdigin ne gunu oluyor:)
mAlesf tatlm geldi zaten bekliyordumŞaka yapıyosunnnn yaaaa(((((((( biri son adet olduğun tarih diğeride beklediğin adet tarihi balım
Bidahakı ay ne yapıcaksın canı. Çatlatma iğnesi devam mı bende bu aydan ümitli değilim zatenmAlesf tatlm geldi zaten bekliyordum
20 ekim 17 kasım bebek:)
Doktora da yazdm canm ara vermek istiyorum diye..bu ay ovulasyon testi yaparm elimde testler var zatenBidahakı ay ne yapıcaksın canı. Çatlatma iğnesi devam mı bende bu aydan ümitli değilim zaten
Kesinlikle biraz vücudunu dinlendir iyi gelicek ben bu ay kullanmadım bişey biliyosun kistten dolayı ohh ve ne güzelmiş dünya varmış diyorumDoktora da yazdm canm ara vermek istiyorum diye..bu ay ovulasyon testi yaparm elimde testler var zaten
vLla icinde umit olmayinca da olmuyor
Yaptın mı canım fotoğrafı var mı ekliyorum listeye bu aradaSelam kizlar sat 7 ekim bat 6 kasim ikinci defa ovü testi kullniyrum ilk kullndigim ay gecen ay yani malesef yumurtlamada pikte goremedim
Buay tekrar basladim bugun 14.gunum akintim cogaldihibicin sabah 12.de aksam 20de yapiyrum hatta birazdan ogrencem bakalim insallh gormek nasip olur buayda goremezsem yumurtayi tekrar doktora gtcem
Vallhi canim yaptim silik devam ediyr dun koyulasmaya baslamisti 12de aksam dedim pik gorcem yeeeee dedimYaptın mı canım fotoğrafı var mı ekliyorum listeye bu arada
Ayyyy süper süper inşallah tutmuştur bu ay canım benimVallhi canim yaptim silik devam ediyr dun koyulasmaya baslamisti 12de aksam dedim pik gorcem yeeeee dedimaksam 8de tirt sipsilik akintim cogaldigi icin sabah aksama gecmistim gecen ay yumi goremedim buay gormek nasip olurmu bilemiyrum buhun 16.gün bakalim ne diyecek
Evet bebeim dimi yaa,insan biraz salinca rahatlıyor valla:))Kesinlikle biraz vücudunu dinlendir iyi gelicek ben bu ay kullanmadım bişey biliyosun kistten dolayı ohh ve ne güzelmiş dünya varmış diyorum
Amin canim Dün pik gordum canim 16.gunumdu dun bugun 17.gun siliklesirse catlamis demektir burayada atayim arastiran kizcelere yardimci olurAyyyy süper süper inşallah tutmuştur bu ay canım benim
Döngünün 18. günü bugün. Ovülasyon testi hala negatif. Ara ara hala sancılar giriyor. Ve bugün akınttı daha da arttı beyaz sulu bir akıntı. Regl bitiminden 5 gün sonradan itibaren sürekli değerlendiriyoruz. Ben anlamadım bu ovülasyon testini ya, reglim düzenlidir benim max 31.günde olurum. Hadi 17. gün yumurtlayayım. Hala negatif yani çizgi belli ama diğeriyle aynı değil :/Mutlaka bundan sonra testi yap canım dediğin gibi geç yumurtlama olabilir hem daha 13. Gününmüş
Canim gecen ay bende goremedim yumurta bu ay gordum stres yapma daha erken benim duzenli degil reglim en gec 35 gun oluyrum ama bu ay 30a cekti cnku dun pikti 17.ci gunde gordum adete 1hafta kala bile goren var devm et testlerineDöngünün 18. günü bugün. Ovülasyon testi hala negatif. Ara ara hala sancılar giriyor. Ve bugün akınttı daha da arttı beyaz sulu bir akıntı. Regl bitiminden 5 gün sonradan itibaren sürekli değerlendiriyoruz. Ben anlamadım bu ovülasyon testini ya, reglim düzenlidir benim max 31.günde olurum. Hadi 17. gün yumurtlayayım. Hala negatif yani çizgi belli ama diğeriyle aynı değil :/
Ama şöyle ki ben vücudumu tanıyorum, her ay yaşadığım yumurtlama belirtilerini yaşadım. 18-19-20 günlerinde. Yaşarım ve biter. Şimdi hala devam ediyor falan garip bir şeyler oluyor vücudum da ama hayırlısı foliğe başladım bu ay belki onun etkisi. İnş hepimiz güzel haberler alırız regli bekle şimdi işin yoksaCanim gecen ay bende goremedim yumurta bu ay gordum stres yapma daha erken benim duzenli degil reglim en gec 35 gun oluyrum ama bu ay 30a cekti cnku dun pikti 17.ci gunde gordum adete 1hafta kala bile goren var devm et testlerine
Belki yeterli seviyeye gelmemistir ama sen vuvudunu taniyrsa teste bagli kalma ne olur olmaz degerlendr cnm bende ilkdefa ovu testine baslamistim gecen ay acemi oldugum yetmezmis gibi 32gun boyinca yumurta goremedim ne pik hic birsey snunda pasalar gibi regli oldum oturdumAma şöyle ki ben vücudumu tanıyorum, her ay yaşadığım yumurtlama belirtilerini yaşadım. 18-19-20 günlerinde. Yaşarım ve biter. Şimdi hala devam ediyor falan garip bir şeyler oluyor vücudum da ama hayırlısı foliğe başladım bu ay belki onun etkisi. İnş hepimiz güzel haberler alırız regli bekle şimdi işin yoksa
Off hemde nasıl balım :))Evet bebeim dimi yaa,insan biraz salinca rahatlıyor valla:))
Naptın canım bugün de yaptın mı kusura bakmayın çalışmaya başladım çok fazla giremedimAmin canim Dün pik gordum canim 16.gunumdu dun bugun 17.gun siliklesirse catlamis demektir burayada atayim arastiran kizcelere yardimci olur
Rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin️