Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla lcw de zordur canm hep yogun bi magaza orası
Ayy hep oturmakta zor valla :)
Zaten hayatta kolay olan ne ki🤣
Ay sorma canım ya hemde haftasonu nasıl kalabalık bide kapanıştayım ben pazara yazıyodu sürekli beni dedim benim eşim evde cumartesi pazar tamam elimden geldiğince hafta içine yazıcam dedi sağolsun der demez bu hafta hafta içine yazmış hep

sehribann16 sehribann16 canim buhun son ovu testimi yaptim tamamen silik cikti tun cnku bir tik kirmizi gibiydi buhun bitti ovu testi gormekten gina geldi
Bende ovu testi kullnimi 2.ayim ilk ayim sanszligimdanmidr bilemedim yumurta pik mik hic birsey goremedim 32gun boyunca test yapip durdum buay gordum yumi degerlendrdik bakalim insallh hayrli haberlerimiz olur umut ediyrum

Eklentiler

• 20231025_130428.jpg
    20231025_130428.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 20231025_130414.jpg
    20231025_130414.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 51
sehribann16 sehribann16 canim buhun son ovu testimi yaptim tamamen silik cikti tun cnku bir tik kirmizi gibiydi buhun bitti ovu testi gormekten gina geldi
Bende ovu testi kullnimi 2.ayim ilk ayim sanszligimdanmidr bilemedim yumurta pik mik hic birsey goremedim 32gun boyunca test yapip durdum buay gordum yumi degerlendrdik bakalim insallh hayrli haberlerimiz olur umut ediyrum
Evet canım kesinlikle bugünü de değerlendirin ay 14 gün sonra bebiş haberi verirsin inşallah balım😘

Ay sorma canım ya hemde haftasonu nasıl kalabalık bide kapanıştayım ben pazara yazıyodu sürekli beni dedim benim eşim evde cumartesi pazar tamam elimden geldiğince hafta içine yazıcam dedi sağolsun der demez bu hafta hafta içine yazmış hep
Gunaydn kuzumm,Allah kolaylk versin valla
her konuda tabii:)) iyi demissin tabiki h.sonu esinle vakit geçirirsiniz

Evet gittim 6 yaşında bi oğlum var spriL vardı 4.5 yıl takılı Kldi geçen sene çıkartıldı ama hala olmadı bi sorun yok deneyin diyor doktor
Bu ay ilk defa sefaf aki tim oldu geçen hafta 2 gün oldu birde bugun de var akibtim neden acaba
Sezaryan doğum muydu o akıntıya ben hiç anlamadığım yumurtlama akıntısı diyolar ama bilmiyorum bende bazen adetim bittikten 1 gün sonra bile gelirdi anlamadım

Kızlar bir de ovulasyon günümü bugün gösteriyor uygulama nasıl değerlendirme lazım
Canım uygulamaları önemseme çünkü onlar 28 günde bir adet olan için 14. Günü var sayar ama öyle olmayabiliyor genellikle olmuyo ama yinede olmasını istiyosan önceki günü o günü ve sonraki günü sık sık ilişki eşinde sperm sorunu yoksa tabi varsa iki günde bir

X