Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döngünün 18. günü bugün. Ovülasyon testi hala negatif. Ara ara hala sancılar giriyor. Ve bugün akınttı daha da arttı beyaz sulu bir akıntı. Regl bitiminden 5 gün sonradan itibaren sürekli değerlendiriyoruz. Ben anlamadım bu ovülasyon testini ya, reglim düzenlidir benim max 31.günde olurum. Hadi 17. gün yumurtlayayım. Hala negatif yani çizgi belli ama diğeriyle aynı değil :/
Şöyle söyleyeyim canım diyelim ki 30 günde bir adet gören biri garanti 15. Gün yumurtlamaz yumurtlama olayı öncesinde veya sonrasında da olabilir adet düzenli olsa bile o yüzden teste devam et sen canım bazen yumurta belirli boyuta gelmediği için o ay çatlamada olmayabiliyor canım nasıp işi biraz

Naptın canım bugün de yaptın mı kusura bakmayın çalışmaya başladım çok fazla giremedim
Vallhi ben catlayacak diye beklerken dahada kipkirmizi ooldu canim bugun 18.gun oglen bakicam catladimi diye insallh catlamistir hayrli haberlerimiz olsun hepbirlikte 🩵🤲🏻

Eklentiler

• 20231023_130634.jpg
    20231023_130634.jpg
    127,3 KB · Görüntüleme: 90
Kızlarrrr bana da yardımcı olun dün yaptım yumurtam çatlamış mı pink mi bugün yaptım silik

Eklentiler

• 9436216A-FC3F-4149-BD5F-072BECEBC820.jpeg
    9436216A-FC3F-4149-BD5F-072BECEBC820.jpeg
    139,2 KB · Görüntüleme: 90
  • 097A0466-04E4-4309-8C1B-E503FB4DD667.jpeg
    097A0466-04E4-4309-8C1B-E503FB4DD667.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 86
13. Gün dünmüydü canım o gün pik olmuş evet eğer dün olduysa çatlama bugün olmuş demektir dün bugün ve yarını değerlendirin mutlaka
Canım sende de mi polikistik over var bende de var 3 yıllık evliyim yoğun çalıştığım için çocuk düşünmüyordum 3 aydır deniyoruz olmuyor hormon testi yaptırdım doktor değerlerin gayet iyi dedi kilo ver dedi 7 kilo verdim doktorum yumurta takibi yaptır dedi bende bu ay ilk defa denedim ovulasyon eğer olmazsa yumurta takibi yapıcam

Canım sende de mi polikistik over var bende de var 3 yıllık evliyim yoğun çalıştığım için çocuk düşünmüyordum 3 aydır deniyoruz olmuyor hormon testi yaptırdım doktor değerlerin gayet iyi dedi kilo ver dedi 7 kilo verdim doktorum yumurta takibi yaptır dedi bende bu ay ilk defa denedim ovulasyon eğer olmazsa yumurta takibi yapıcam
Merhaba kac kiloydunuz ki doktor kilo ver dedi
Bende 2 ay klomen kullandm 5 kilo aldm da
67 oldum😏

Ben de ovulasyon takibi yapıyorum. Bir gebenin günlüğünden aldım. Dün pik günüydü değerlendirdik. Daha önce de ovulasyon testi yaptım ancak faydası olmadı..herhangi bir sağlık problemim yok. İncir ve havuç yiyorum bol bol bu ara

Merhaba kac kiloydunuz ki doktor kilo ver dedi
Bende 2 ay klomen kullandm 5 kilo aldm da
67 oldum😏
Merhaba canım 1.60 boy 72 kiloydum şuan 64 olmuşum biraz daha vermem gerekiyor benim hala ama şimdiden çocuk çalışmalarına başladık sonuçta ben uzun zaman çocuk düşünmedim bunun da bana eksisi olabilir

Ben de ovulasyon takibi yapıyorum. Bir gebenin günlüğünden aldım. Dün pik günüydü değerlendirdik. Daha önce de ovulasyon testi yaptım ancak faydası olmadı..herhangi bir sağlık problemim yok. İncir ve havuç yiyorum bol bol bu ara
Yappp yappp canım çevremdeki herkes ovulasyon testinin büyük katkısı olduğunu söyledi stres yapma yeter Didem ama bu dönemdede insanlar stres yapmadan yapamıyor

Merhaba canım 1.60 boy 72 kiloydum şuan 64 olmuşum biraz daha vermem gerekiyor benim hala ama şimdiden çocuk çalışmalarına başladık sonuçta ben uzun zaman çocuk düşünmedim bunun da bana eksisi olabilir
Ayy bnde vereyim o zaman 60 lara duseyim
Ama aklinda olsun klomen verirse doktorun dikkat et kortizon icerikli bir ilaç canm

X