- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.875
-
- Konu Sahibi sehribann16
Valla lcw de zordur canm hep yogun bi magaza orasıLCW deyim canım full masa başı işi var bitane ama ben istemedim bu haftada iki gün daha iyi kafam dağılsın yeter
Hiç stres yapma canım benim çevremde 40-45 yaşında olup kaç kişi hamile kaldı içini rahat tut rabbim nasip eder inşallahBende 7 ay falan oldu canm istiyoruz
Yasım 35 ondan acele ediyorum bende:)
Ona takma kafanı canım doktorlar onu normal görüyor mevsim değişikliği vs olabilir diyolarCanım o bana da oluyor yılda bi kere aşırı dengesizleşiyor inşallah Allahın izniyle en kısa zamanda rabbim hepimize nasip eder
Ay sorma canım ya hemde haftasonu nasıl kalabalık bide kapanıştayım ben pazara yazıyodu sürekli beni dedim benim eşim evde cumartesi pazar tamam elimden geldiğince hafta içine yazıcam dedi sağolsun der demez bu hafta hafta içine yazmış hepValla lcw de zordur canm hep yogun bi magaza orası
Ayy hep oturmakta zor valla :)
Zaten hayatta kolay olan ne ki
Evet canım kesinlikle bugünü de değerlendirin ay 14 gün sonra bebiş haberi verirsin inşallah balımsehribann16 canim buhun son ovu testimi yaptim tamamen silik cikti tun cnku bir tik kirmizi gibiydi buhun bitti ovu testi gormekten gina geldi
Bende ovu testi kullnimi 2.ayim ilk ayim sanszligimdanmidr bilemedim yumurta pik mik hic birsey goremedim 32gun boyunca test yapip durdum buay gordum yumi degerlendrdik bakalim insallh hayrli haberlerimiz olur umut ediyrum
Amin canimmm insallhEvet canım kesinlikle bugünü de değerlendirin ay 14 gün sonra bebiş haberi verirsin inşallah balım
Amin canım benimAmin canimmm insallhdualarda bulusalim hepbirlikte mucizelerimize kavusmak dilegiyle
Ekliyorum hemen neden olmuyor peki gittin mi doktoraBende 10.10.2023sat
Bat 10.11.2023 ekler misiniz bende 1 senedir istiyorum olmuyor
Son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazar mısın canım seni eklim liste
Aynı ben vallaPsikolojiyi mahfediyo gerçekten bende eşimle ve ailemle tartıştım ilk defa sesimi yükseltip ağzıma geleni söyledim
Nolcak ayol çeksinler nazımızı bizde o kadar zorluk çekiyoruz bebiş içinAynı ben valla
Ah kuzum herseyin başi stres zatenHiç stres yapma canım benim çevremde 40-45 yaşında olup kaç kişi hamile kaldı içini rahat tut rabbim nasip eder inşallah
Gunaydn kuzumm,Allah kolaylk versin vallaAy sorma canım ya hemde haftasonu nasıl kalabalık bide kapanıştayım ben pazara yazıyodu sürekli beni dedim benim eşim evde cumartesi pazar tamam elimden geldiğince hafta içine yazıcam dedi sağolsun der demez bu hafta hafta içine yazmış hep
Evet gittim 6 yaşında bi oğlum var spriL vardı 4.5 yıl takılı Kldi geçen sene çıkartıldı ama hala olmadı bi sorun yok deneyin diyor doktorEkliyorum hemen neden olmuyor peki gittin mi doktora
Sezaryan doğum muydu o akıntıya ben hiç anlamadığım yumurtlama akıntısı diyolar ama bilmiyorum bende bazen adetim bittikten 1 gün sonra bile gelirdi anlamadımEvet gittim 6 yaşında bi oğlum var spriL vardı 4.5 yıl takılı Kldi geçen sene çıkartıldı ama hala olmadı bi sorun yok deneyin diyor doktor
Bu ay ilk defa sefaf aki tim oldu geçen hafta 2 gün oldu birde bugun de var akibtim neden acaba
Canım uygulamaları önemseme çünkü onlar 28 günde bir adet olan için 14. Günü var sayar ama öyle olmayabiliyor genellikle olmuyo ama yinede olmasını istiyosan önceki günü o günü ve sonraki günü sık sık ilişki eşinde sperm sorunu yoksa tabi varsa iki günde birKızlar bir de ovulasyon günümü bugün gösteriyor uygulama nasıl değerlendirme lazım
Günaydın aşkım aminnn aminnnnGunaydn kuzumm,Allah kolaylk versin valla
her konuda tabii:)) iyi demissin tabiki h.sonu esinle vakit geçirirsiniz
Kızlar bir de ovulasyon günümü bugün gösteriyor uygulama nasıl değerlendirme lazım