Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sorma valla canım ben %90 regl olacağım da bir umut işte bekliyorum :KK70: şans işi bu ya ilk ay da olabilir 4.ayda 6.ayda. Ama işte insan çok sabırsız oluyor seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Sen niye umutlu degilsin günleri mi degerlendiremedin canım yoksa beni mgibi degerlendirdin de imkansız gibi mi geliyo😂

Hassasiyet bende de var regliye 7 gün var hafta sonundan beri var ağrı yada psikolojik ağrı oluşturuyoruz bilmiyorum☺️ dün test yaptım negatifti bir de sol kaşığında kıpırtısı olan var mı ya acayip canımı sıkıyor
Benimde ara ara sol kasigimda sanki baloncuklar varda tek tek patlıyor gıdıklıyor gibi oluyo😂

Kızlarrrr günaydın ben bugün test verdim yumurtlamadan sonra 10 gün dü negatif çıktı çok üzüldüm çünkü bütün belirtiler vardı üstelik yumurtlamayı da yakalayıp 5 gün değerlendirmiştim nasip değilmiş ama yaaa😢😢😭

Off bilmiyorum o kadar saçma bi durumdayım ki doktoru buldum diye sevindim oda bugünle yarın polikinikte yokmuş ben napıcam gerçekten artık kaldıramıyorum:KK43:
İsyan etme kuzum isyan etme ben senden çok umutluyum bu ay olmasa önümüzde ki ay kalcakmışsın gibi sakin ol yeter ki her ay yeni bi umut

Çok üzüldüm canım regline kaç gün kaldı her ay yeni bir umuttur canım bu ay gene sayacaz inşallah bu ay olur canını sıkma 🙏

Kızla bana doktor bu hapı vermişti ben bunu daha üç gündür kullanıyorum içmeyi unuttum hep 😅 ama maşallah ağzımın içi leş gibi oldu tadım tuzum yok yani
IMG_20231103_122155.jpg
bundan kaynaklıdır gibime geliyor kullanan var mı bunu

X