- Konu Sahibi sehribann16
- #1.281
Aaaa kızlar kızlarrr bu ne ümitsizlik yahu bir kendinize gelin silkelenin yahuu olcagina inanin birbirimize umut olalim motivasyon olalim kedninizi dinlemeyin kendinizi dinlerseniz 9 ay sonra doğurcaz (amin ) Bende çok sancı cekiyorum hala öle ama bu beni rahatsiz etmeye basladi heran tetikteyim devamli reglimi oldum diyip bakiyrum akintiymis vs ama yormuyrum kendimi umitlendrmemeye calisiyrum cnnku negatifi gorunce fana çakılıyorum yarin 10.gün suan ovü testinde cift cizgileri gormek guzelde is hcg testine gelinxe yemiyor birtaraflarim
Sagligimiz yerinde umutlarimiz var ümitlerimiz hayallerimiz var ve en onemlisi huzur kizlar huzurumuzda var sevdiklerimiz yanimizda allaha hamd olsun yeterki rabbim bize merhamet etsin, Yarin cuma bakin bugece yarin çok onemli dualar edelim birbirimize morel olsun yumurtaya can veren rabbim , cennetinden bir emanet gonderir mucizeler allahin isi olacagina inanain bu ay olmazsa birdahaki ay ne yapalim bizimde sınavimiz buymus biz ama ugrasiyruz sanmayinki rabbim çabalarimiizi gormuyor goruyr herseyi duyuyor uzulmeyin dualarda bulusalim
ya ne kadar güzel uzun uzun yazmışsın bende ovuslayonda pik görmek bile dedigin gibi heyecanlı inşallah aynı grup hamilelikle devam ederiz ordada offf durmuyo susmuyor deriz Allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin hepimize