- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.181
Rabbim sabr versn arkadasm yaa smdi okudum dahaDayanma gücüm mu oldu beni daha mı çok yıktı bilmiyorum oğlum hala hamile sanıyor beni, bişey görse kardesime bunu alalım, bir isim duysa kardeşimin adı bu olsun kardeşim de kardeşim çok zorluyor beni, söyleyemedim de çünkü geçen seneden beri kardeşim olsun kardes istiyorum diyip duran çocuğa artık bir kardeşinin olacağını söylemiştik şimdi nasıl diyim kaybettik diyebabası kardeşin biraz gecikecekmis demişti kürtaj olduğum gün, inşallah biran önce hamile kalırım hem ben çok istiyorum hem de oğlum için..
İyiki kan testi yapmamışım daha çok üzülürdüm bakalım cuma yada cumartesi gidicem şahin beye muayene ücretini bilmiyorum aşkım benim özel sağlık sigortası orayı da kapsar diye düşünüyorumSekercimmmuzulme bazen hamisken de lekelenmeler oluyor insallah regli olmazsn
Acıbadem hastanesini her sigorta karsilamiyor canm once sor git istersenİyiki kan testi yapmamışım daha çok üzülürdüm bakalım cuma yada cumartesi gidicem şahin beye muayene ücretini bilmiyorum aşkım benim özel sağlık sigortası orayı da kapsar diye düşünüyorum
Ne guzel canim benim reglim hep oynuyor aslinda mantikli olan o tabiki ama ovü testinde cift cizgiyi goruyrsun yaBenim sabit reglim beebek masallah o konuda:)
valla iste en guzeli aslnda takip etmicen 2 gunde bir iliski hadi yallah
Cidden stresin cok etkiledigini dusunuyorum bende
Bnce sende cok takılma ates olcer falan :))
Insan anlamadan sıkıyo kendini cunku
Canim tam sökülmeden uzulme bekle yarin netlessin bu ay olmazsa doktoruna git insallh hayrli sonuclarimiz olsunAdet oldum galiba kızlar az önce bi kaç damla kahverengi akıntım oldu
Abovvvvc o nerde kızAcıbadem hastanesini her sigorta karsilamiyor canm once sor git istersen
Bende osman develiogluna sıcak bakiyorum muayene ucreti 1750 tl cik
Hayırlısı değilmiş napalm canımNe guzel canim benim reglim hep oynuyor aslinda mantikli olan o tabiki ama ovü testinde cift cizgiyi goruyrsun yao bile insani mutlu ediyor iste test bagimlisi olduk hahahh
Canim tam sökülmeden uzulme bekle yarin netlessin bu ay olmazsa doktoruna git insallh hayrli sonuclarimiz olsun
Bende ovusl.testi 3 ay fln yaptm canm daa artk skldm biraz ve kendime stres yaptgm kanısına vardm o acidan bu ay yapmiyorumNe guzel canim benim reglim hep oynuyor aslinda mantikli olan o tabiki ama ovü testinde cift cizgiyi goruyrsun yao bile insani mutlu ediyor iste test bagimlisi olduk hahahh
Canim tam sökülmeden uzulme bekle yarin netlessin bu ay olmazsa doktoruna git insallh hayrli sonuclarimiz olsun
Onun ozel muayanesi var canmAbovvvvc o nerde kız
Bizim sigorta da acıbadem eşim baktı az önce geçiyomuş evet yüksek canım bana öneren kişi öyle demişti ama ne kadar bilmiyorum emre uysal ve Kayseri'de beğendiğim çok çok iyi tüp bebek doktoru var onlarda şahin hocayı takip ediyorlar emre bey zaten işlemleri doğumu acıbadem de yapıyor ordan tanıyodur kadın hastalıklarında bence erkek doktor iyi kadın doktorlar hiçbir zaman bana iyi gelmedi aç tanesine gittimOnun ozel muayanesi var canm
Islemleerii jimer de yapiyor
Sahin hocanin da fiyati yuksektr eminim
Kızlar aklım iyice karıştı pazartesi kan verdim demiştim 219 çıktı bugün sonuçları almaya gittim doktor bana diyorki değerin daha çok düşük sen nerden anladın hemen hamile olduğunu çok yeni 3 4 hafta sonra hastaneye gitmelisin dediCanım bize de haber ver durumunu
Adete 2 3 gün kala yaptıklarım çok silikon canım adet günü cok belirgin oldu erken gebelik testi de yaptım kaset testte yaptımSilik cizgi falan cikmadimi hic canim direk adet gunundemi yaptin testi erken gebelik testimiydi yoksa kaset testmiydi
Çok sağol canım pazartesi verdim kan tekrar vermene gerek yok dedi ama burda iki günde bir vermek lazım diyorlar çok küçük olduğunu söyledi ilgili konusmadi yani aklım karıştıCanim doktorunu buldnmu kan testini nezaman vericekmissin vallhi merk ediyrum
Benimde aynı biliyor musun bel arasa kasık ağrısı ve göğüs yanlarım yumurtlamadan bir kaç gün sonrasından beri ağrıyor kendimi heveslendirmekte istemiyorum belki de psikolojik olarak kendim öyle hissediyorum bilmiyorum belkide bir kaç kez yumurtlamış olabilir miyimGöğüs ağrısı bi iki kere oldu hafif genelde yanları ağrıyor bel ağrısı da arada oluyo canım
Canım zaten yumurtlama adet ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı ben adet oldum zaten akşama kadar sökülür tamBenimde aynı biliyor musun bel arasa kasık ağrısı ve göğüs yanlarım yumurtlamadan bir kaç gün sonrasından beri ağrıyor kendimi heveslendirmekte istemiyorum belki de psikolojik olarak kendim öyle hissediyorum bilmiyorum belkide bir kaç kez yumurtlamış olabilir miyim
Canım bir kaç kez iki günde bir tekrarlaman lazım ki sağlıklı gebelik mi anlayasın doktorun saçmalamış değer düşük falan değil ha bide 5.6 hafta da artık kese gözükür 8. Hafta gibide kalp atışı doktorun çok saçmalamışKızlar aklım iyice karıştı pazartesi kan verdim demiştim 219 çıktı bugün sonuçları almaya gittim doktor bana diyorki değerin daha çok düşük sen nerden anladın hemen hamile olduğunu çok yeni 3 4 hafta sonra hastaneye gitmelisin dedi
Tekrar kan vereyim dedim hayır gerek yok dedi bana hemsirede ilk beş ay kilo almak yok zayiflayacagiz dedi hiç bisey anlamadım değeri 20 30 olup öğrenen var benimki nasil düşük oluyorCanım bir kaç kez iki günde bir tekrarlaman lazım ki sağlıklı gebelik mi anlayasın doktorun saçmalamış değer düşük falan değil ha bide 5.6 hafta da artık kese gözükür 8. Hafta gibide kalp atışı doktorun çok saçmalamış
İnşallah hepimize nasip olur bu ay canımKüçükmüş kuzucuk daha. Vitaminlerini de kullanıyorsun diğer değerlerinde de bir sıkıntı yokmuş inşallah sağlıcakla hamile kalıp kucağına almak nasip olur canım yani şans işi bunlar tek de tutturanlar da var yok değil inşallah onlardan olursun sende
Kullandım canım ovulasyon testi cumayı cumartesine bağlayan gece çatladı yumurta, cuma akşam 8 gibi pik yaptı, cumartesi sabah siliktiVallhi 2 kusur degerle 9.gun iyi silik cikmis canim bende ondan korkuyrum istesmdi ben yaparim cikmaz nasil beklyecgim kendimi yemek istemiyrum trendyolda erken gebelik testi aldim prodoctor kizlar hep memnun bir arkadasimda onunla gordu silik cizgiyi insallh bizede nasip olur buhun kargom gelcek eczanede 60 tl dediler tanesine ben trendyoldan tanesini 20 tl aldim 5 tane iste 12.gun pazar gunu ozaman silik cizgide ciksa kosa kosa gidip bakarim kan testine
Sen ovü testi kullndin mi yumurtlama nezaman oldu biliyrmusun canim
Pazar gunu ikimiz icinde buyuk bir gun olcak sanirim canim bende 12.gun oluyor insallh ikimizde pozitifleri gorurruz vallahi hem korkuyrum hem icimde bir kelebek hissi var degisik ya
İkincide de ilk silik cizgiyi gördüm ertesi gün kan verdim 5,40 çıkmıştı ama yine o eskiden kalan testlerimle yapmıştım :) onlar harikaydı da bozmuş kendini laboquick ya da saçma bir satıcıdan aldım bilmiyorumVallhi 2 kusur degerle 9.gun iyi silik cikmis canim bende ondan korkuyrum istesmdi ben yaparim cikmaz nasil beklyecgim kendimi yemek istemiyrum trendyolda erken gebelik testi aldim prodoctor kizlar hep memnun bir arkadasimda onunla gordu silik cizgiyi insallh bizede nasip olur buhun kargom gelcek eczanede 60 tl dediler tanesine ben trendyoldan tanesini 20 tl aldim 5 tane iste 12.gun pazar gunu ozaman silik cizgide ciksa kosa kosa gidip bakarim kan testine
Sen ovü testi kullndin mi yumurtlama nezaman oldu biliyrmusun canim
Pazar gunu ikimiz icinde buyuk bir gun olcak sanirim canim bende 12.gun oluyor insallh ikimizde pozitifleri gorurruz vallahi hem korkuyrum hem icimde bir kelebek hissi var degisik ya
Sağol canım benim devam edip sağlıkla kucağımıza alacaksak Allah'ım nasip etsin, sonu gelmeyecekse hiç nasip etmesin diyorum artık çünkü elinden kayıp gitmesi çok zor, 2 ay boyunca nerdeyse her gün ağladım, herkese kırıldım, söyledikleri teselli cümleleri çok kırdı üzdü vs zor bir süreçti hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirelim inşallahRabbim sabr versn arkadasm yaa smdi okudum dahainsallah Allahm saglikli hayirli evlat nasip etsn
Sanaa ve bizlere