Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sabr versn arkadasm yaa smdi okudum dahainsallah Allahm saglikli hayirli evlat nasip etsn
Sanaa ve bizlere

Sekercimmm uzulme bazen hamisken de lekelenmeler oluyor insallah regli olmazsn
İyiki kan testi yapmamışım daha çok üzülürdüm bakalım cuma yada cumartesi gidicem şahin beye muayene ücretini bilmiyorum aşkım benim özel sağlık sigortası orayı da kapsar diye düşünüyorum

Acıbadem hastanesini her sigorta karsilamiyor canm once sor git istersen
Bende osman develiogluna sıcak bakiyorum muayene ucreti 1750 tl cik

Ne guzel canim benim reglim hep oynuyor aslinda mantikli olan o tabiki ama ovü testinde cift cizgiyi goruyrsun ya o bile insani mutlu ediyor iste test bagimlisi olduk hahahh
Adet oldum galiba kızlar az önce bi kaç damla kahverengi akıntım oldu
Canim tam sökülmeden uzulme bekle yarin netlessin bu ay olmazsa doktoruna git insallh hayrli sonuclarimiz olsun

Hayırlısı değilmiş napalm canım

Bende ovusl.testi 3 ay fln yaptm canm daa artk skldm biraz ve kendime stres yaptgm kanısına vardm o acidan bu ay yapmiyorum

Onun ozel muayanesi var canm
Islemleerii jimer de yapiyor
Sahin hocanin da fiyati yuksektr eminim
Bizim sigorta da acıbadem eşim baktı az önce geçiyomuş evet yüksek canım bana öneren kişi öyle demişti ama ne kadar bilmiyorum emre uysal ve Kayseri'de beğendiğim çok çok iyi tüp bebek doktoru var onlarda şahin hocayı takip ediyorlar emre bey zaten işlemleri doğumu acıbadem de yapıyor ordan tanıyodur kadın hastalıklarında bence erkek doktor iyi kadın doktorlar hiçbir zaman bana iyi gelmedi aç tanesine gittim

Canım bize de haber ver durumunu
Kızlar aklım iyice karıştı pazartesi kan verdim demiştim 219 çıktı bugün sonuçları almaya gittim doktor bana diyorki değerin daha çok düşük sen nerden anladın hemen hamile olduğunu çok yeni 3 4 hafta sonra hastaneye gitmelisin dedi

Göğüs ağrısı bi iki kere oldu hafif genelde yanları ağrıyor bel ağrısı da arada oluyo canım
Benimde aynı biliyor musun bel arasa kasık ağrısı ve göğüs yanlarım yumurtlamadan bir kaç gün sonrasından beri ağrıyor kendimi heveslendirmekte istemiyorum belki de psikolojik olarak kendim öyle hissediyorum bilmiyorum belkide bir kaç kez yumurtlamış olabilir miyim

Canım zaten yumurtlama adet ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı ben adet oldum zaten akşama kadar sökülür tam

Canım bir kaç kez iki günde bir tekrarlaman lazım ki sağlıklı gebelik mi anlayasın doktorun saçmalamış değer düşük falan değil ha bide 5.6 hafta da artık kese gözükür 8. Hafta gibide kalp atışı doktorun çok saçmalamış

Tekrar kan vereyim dedim hayır gerek yok dedi bana hemsirede ilk beş ay kilo almak yok zayiflayacagiz dedi hiç bisey anlamadım değeri 20 30 olup öğrenen var benimki nasil düşük oluyor

İnşallah hepimize nasip olur bu ay canım bütün isimlerin yanında minik ayakları görmek nasip olur inşallah hayırlısı ile

Kullandım canım ovulasyon testi cumayı cumartesine bağlayan gece çatladı yumurta, cuma akşam 8 gibi pik yaptı, cumartesi sabah silikti

İkincide de ilk silik cizgiyi gördüm ertesi gün kan verdim 5,40 çıkmıştı ama yine o eskiden kalan testlerimle yapmıştım :) onlar harikaydı da bozmuş kendini laboquick ya da saçma bir satıcıdan aldım bilmiyorum

Rabbim sabr versn arkadasm yaa smdi okudum dahainsallah Allahm saglikli hayirli evlat nasip etsn
Sanaa ve bizlere
Sağol canım benim devam edip sağlıkla kucağımıza alacaksak Allah'ım nasip etsin, sonu gelmeyecekse hiç nasip etmesin diyorum artık çünkü elinden kayıp gitmesi çok zor, 2 ay boyunca nerdeyse her gün ağladım, herkese kırıldım, söyledikleri teselli cümleleri çok kırdı üzdü vs zor bir süreçti hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirelim inşallah tek söyleyeceğim şey mide bulantısından mesela kimse şikayet etmesin o öyle güzel birşey ki, bebeğinin seninle olduğunun bir belirtisi, aniden kesilen belirtiye sevinmesin kimse, hemen bir doktora gitsin, benim aşırı mide bulantım vardı Allah var hiç şikayet etmemistim, doktorun 9+5 dediği günlere denk geliyor o mide bulantılarimin bıçak gibi aniden kesilmesi. Hiçbir şeyden şikayet etmeyen hamişler olalım biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…