Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne alaka ya insanlar 20 yle hamileliğini öğreniyor neyin kafası bu
Sanki ben kafamdan uydurmusum gibi davranıyor sen nerden anladın hamile olduğunu diyor insan bilmezmi o kadar test yaptım kanda çıkıyor benimle ilgilenmedi resmen başından gönderdi kan takibine gerek yok dedi üstelik söylediğine göre 1 2 haftalıkmıs bebek

Ya yürüsün gitsin 1 3 haftalık gebeliğin değeri belli hepsinin bir değeri var doktorunu değiştir canım sen sağlık ocağı doktoru değiştirilebiliyor hastahaneye gittikten sonra da şikayetçi ol 2 günde bir kab verilir değer ölçülür kimyasal gebelik var mı diye bakılır gerekirse şikayet et

Özele gideceğim canım yoksa iyi bir bilgi veren yok

13.gun cumaydı, 14.gun cumartesi HCG lere bile başladım amacım neyse olması gerektigi gibi tertemiz
Hey masallh daha catlamadan yanlis hesaplamadysam 5.gununde baslamissim canm benm bak sana daha döllleniyr anxa 8.9 .gun yerlesr hcg hormonu salgilasin bekleyelimde gorelim
Bunu yabanci siteden aldim gun gun asama asama yumurtanin hali

Eklentiler

• без-названия-1.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 27
Canimmm hicc modunu bole sacma sapan uzaktan egitim almis sanirim doktor salla gec sana doktor mu yok sen bak takip et kan degerini s.ocagimda verip aile hekiminle birlite degerine baktir bebegin yeni tutunmus degerin 2 kat 3 kat arta arta gider sonra keseyi gorursun allahin izniyle bebegini dusun bosver onu

Kızlar benim adet sökülmedi hala 1 saat önce baktım bi kaç damla kahverengi lekelenme var sadece pedimde ayıptr söylemesi yerleşme kanması mı diye düşünmüyor değilim

Canım bunu yapan zaten sağlık ocağında ki aile hekimim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…