Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12.ci güne daha çok var yaa😂
10.gunden itibaren yapabilirsin canim kimi 8.gun bile yapiyor ama ozaman stres oluyr cnku cok erken 8.gun 10.gunden itibaren yapan cok canim sabah ilk idrarla yap mutlaka 🌺🤰🏼 benm yarin 10.gun ama bnm cesaretim yok 😂

Vallahi canm ust iste cift cizgiyi gordum habucu yedim ertesi gun pik yapti can birdaha havuc yedim ertesi gun siliklesti ben dedim catlamayavak sanirim bu ama catladida benide catlatti agridan . .

Evet evet bende suan ole bugun dpo 8.gün catladiktan sonraki ama hala agrim var ne yumiymis rabbim sonumuzu hayrli etsin sen ne durumdasin regline kac gun var
Hmm anladm canm valla hayırlısı kuzucum insallah bu agrılar sancilar bebisimizi getirir
Benim daha 15 gun var regliye bebek bu gunler degerli benim icinde,degerlendircem bakalm😁

10.gunden itibaren yapabilirsin canim kimi 8.gun bile yapiyor ama ozaman stres oluyr cnku cok erken 8.gun 10.gunden itibaren yapan cok canim sabah ilk idrarla yap mutlaka 🌺🤰🏼 benm yarin 10.gun ama bnm cesaretim yok 😂
Sabırsızlıkla bekliyorum ama bende cesaret edemem 10.cu günde hatta ben adetime kadar bile bekleyebilirim😂ama hicbisey hissetmiyorum

Hmm anladm canm valla hayırlısı kuzucum insallah bu agrılar sancilar bebisimizi getirir
Benim daha 15 gun var regliye bebek bu gunler degerli benim icinde,degerlendircem bakalm😁
Ovü testi kullniyrmusun canim nasil anladin yumi zamaninda oldugunu ben bir turlu anlayamadim 🤣 ovu testine gectim ikinci ayim bu ovü testi ile ama ilk ay yumi goremedim regli oluo gitti bazi kadinlar her ay yumurtlamazmis o aya denk geldim buay gordugum icin bir tik umutluyum insallh pozitfleri gorurruz 🤰🏼🤲🏻🩵

Sabırsızlıkla bekliyorum ama bende cesaret edemem 10.cu günde hatta ben adetime kadar bile bekleyebilirim😂ama hicbisey hissetmiyorum
Iste bende oleyim hahahahhaha cesaretim yukkkkk yukkk valey valey ahey ahey zamanim daraliyor gibi hissediyrum kalbim cirpiyor hahahah 🤣

Ovü testi kullniyrmusun canim nasil anladin yumi zamaninda oldugunu ben bir turlu anlayamadim 🤣 ovu testine gectim ikinci ayim bu ovü testi ile ama ilk ay yumi goremedim regli oluo gitti bazi kadinlar her ay yumurtlamazmis o aya denk geldim buay gordugum icin bir tik umutluyum insallh pozitfleri gorurruz 🤰🏼🤲🏻🩵
Tatlımm ben suan yapmıyorum ovulasyon testi
Her ay duzenli olarak 28 gunde adet oluyorum
O acidan bu hafta degerli benin icin dedim ve akintm basladı
Bir doktor takip ediyorum instagramdan o mesela ovls.testini yapmayn diyor ,neden dedim kendinize cok stres yaptiginiz icin dedi,stres cok etkiliyomus
kendi kendinizi takip edin akintiniza vucut ısınıza bakın falan dedi
Yaniii herkes baska biseu diyor😁 bende o acidan bu ay ovls testi fln yapmiyorum bgn akintm basladi degerlendrcem bakalm

Blue8816 Blue8816 Iyi senin adet gunlerin sabitmis iste benmki ole degil akinti zaten yumurtan buyuyor anlamina geliyor sonra farketmeden pit diye cikiyr benim akintim basladi basladiktan 5 gun sonra pik gordum ertesi hun yumurta aki kesildi anladim zaten bir yandanda ovu testyle deniyrdum o akinti spermler icin iyi spermleri besliyor ve ixerde fazla kalmasini sagliyor hadi bakalim insallh hayrli sonclaein olur..

Buarada ben vcur ates olcerlede dene yaptim halada kullniyrum ama o olcak is degil atesim bir yukseliyr bir iniyor falan buay bitsin daha ates olxerle falan yapmicam 😅🤲🏻

sehribann16 sehribann16 kızz sen daha onceki gunler gebelik testi yapmsmydnn
Ay ben konusmalari takip edemedim ki yahuu
Yapti canim negatifti ama bazen gec dollnme olbiliyor adet olmadi 4gun oldu geckti sanirim pazar gunu aksama kan vercekmis hayrli snclarimiz olur insallh 🤰🏼🤗

Benim sabit reglim beebek masallah o konuda:)
valla iste en guzeli aslnda takip etmicen 2 gunde bir iliski hadi yallah😁
Cidden stresin cok etkiledigini dusunuyorum bende😏
Bnce sende cok takılma ates olcer falan :))
Insan anlamadan sıkıyo kendini cunku
Blue8816 Blue8816 Iyi senin adet gunlerin sabitmis iste benmki ole degil akinti zaten yumurtan buyuyor anlamina geliyor sonra farketmeden pit diye cikiyr benim akintim basladi basladiktan 5 gun sonra pik gordum ertesi hun yumurta aki kesildi anladim zaten bir yandanda ovu testyle deniyrdum o akinti spermler icin iyi spermleri besliyor ve ixerde fazla kalmasini sagliyor hadi bakalim insallh hayrli sonclaein olur..

Buarada ben vcur ates olcerlede dene yaptim halada kullniyrum ama o olcak is degil atesim bir yukseliyr bir iniyor falan buay bitsin daha ates olxerle falan yapmicam 😅🤲🏻

X