-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.141
Dayanma gücüm mu oldu beni daha mı çok yıktı bilmiyorum oğlum hala hamile sanıyor beni, bişey görse kardesime bunu alalım, bir isim duysa kardeşimin adı bu olsun kardeşim de kardeşim çok zorluyor beni, söyleyemedim de çünkü geçen seneden beri kardeşim olsun kardes istiyorum diyip duran çocuğa artık bir kardeşinin olacağını söylemiştik şimdi nasıl diyim kaybettik diyeKaybın için çok üzgünüm bu arada canım aşağı yukarı aynı dönemlere denk gelmiş bizim durumumuz seninle. Şükür ki sağlıklı bir evladın var dayanma gücün olmuştur o senin
Canım bize de haber ver durumunuEvet en belirgin o gün çift çizgiyi gördüm
Ah kıyamam ona kaç yaşında. Doktor kontrolünde hamilelik geçirmen daha sağlıklı olur o zaman senin doktora gözüktün mü canım hamilelik istediğine dair. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahDayanma gücüm mu oldu beni daha mı çok yıktı bilmiyorum oğlum hala hamile sanıyor beni, bişey görse kardesime bunu alalım, bir isim duysa kardeşimin adı bu olsun kardeşim de kardeşim çok zorluyor beni, söyleyemedim de çünkü geçen seneden beri kardeşim olsun kardes istiyorum diyip duran çocuğa artık bir kardeşinin olacağını söylemiştik şimdi nasıl diyim kaybettik diyebabası kardeşin biraz gecikecekmis demişti kürtaj olduğum gün, inşallah biran önce hamile kalırım hem ben çok istiyorum hem de oğlum için..
Hahhaha korkuyorum erken gebelik testi ilemi belli olmustu yoksa normal kaset testemi yarin 10.gün 12.gun yaparim diye dusundum hani kendimi kotu hissetmiyim toplarim diyeOğlumda 9.gun silik çizgi cikmisti canım testin varsa bak bence :)
Silik cizgi falan cikmadimi hic canim direk adet gunundemi yaptin testi erken gebelik testimiydi yoksa kaset testmiydiEvet en belirgin o gün çift çizgiyi gördüm
Göğüs ağrısı bi iki kere oldu hafif genelde yanları ağrıyor bel ağrısı da arada oluyo canımGöğüs ağrısı bel ağrısı vs şeyler var mı peki. Bazen hamile kalmadan önceki bir kaç ay gecikmeler yaşamıyormuş hadi bakalım hayırlısı canım ya senden umutluyum ben
Dersek olacakları konu yok köstek de olmasalar çok süper olucak daAnlamıyorlar işte insan başına gelmeden bilemiyor e malum toplumumuzun milli sorunu da ağzı olan konuşuyor
Oğlum 4 buçuk yaşında, doktora göründüm canım en son adet bittikten sonra sorun yok dedi, ben Ağustos ayında kürtaj oldum, pıhtılasma testlerimden baya bir test yaptırdım özel bir klinikte, ilk düşüğü düşükten saymadiklari için yapmadı devlet, özel hastanede de 3 katı maaliyet çıktı en uygunu özel laboratuvardi orda yaptırdım hematologa gittim ona da sonuçlarımi gösterdim ek tahliller de yaptı pıhtılasma için şuan kan sulandırıcı hap kullanıyorum gebe kalabilirsem iğne de eklenecek, adetimin 3.gunu tüm hormon testlerimi yaptırdım onda da sorun çıkmadı lh, tsh, e2, FSH, amh, prolaktine baktırdım hiçbirinde sorun yok, kendi kadın dogumcuma gidip bu ay için deneme izni aldım sorunun kaynağını bulduk rahim de toparlanmış artık baslayabilirsin calismalara dedi, kendimce vitaminler kullanıyorum balık yağı, demir, folik asit B12 ve d vitamini, çok iyi değerlendiremedik bu ay yumurtlama gününden 3 gün önce ve 2 gün önce oldu ilişki, hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için ilişkiden kaçtım resmen, tek çaresi spermlerin 3 gün 2 gün yaşamış olması :) nasip diyorum zaten anca anca psikolojim düzelmeye başladıAh kıyamam ona kaç yaşında. Doktor kontrolünde hamilelik geçirmen daha sağlıklı olur o zaman senin doktora gözüktün mü canım hamilelik istediğine dair. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Tamam canımDoktorum yoktu canım o yüzden bugün gideceğim öyle dedi
Canim doktorunu buldnmu kan testini nezaman vericekmissin vallhi merk ediyrumTamam canım
Bildiğin laboquick ile belli olmuştu canım hatta o gün silik çizgiyi gördüm 2 küsürdu değer koşup kan vermiştim ama o zaman 5 buçuk sene öncesi asla kuruma çizgisi vermemişti o testlerim varsa var yoksa yoktu ilk defa o gün silik çizgi çıkmıştı, 2 gün sonra direkt 47 ye çıkmıştı değer, o kadar hassasti, şimdi yine laboquick aldım ama kuruma çizgisi tüm testlerde çıktı geçen ay sinir etti beniHahhaha korkuyorum erken gebelik testi ilemi belli olmustu yoksa normal kaset testemi yarin 10.gün 12.gun yaparim diye dusundum hani kendimi kotu hissetmiyim toplarim diye
Canım sanırım aradığım tarzda doktor buldum ama henüz gitmedim kan testini de pazar akşamı veriri duruma göre pazartesi giderim doktoraCanim doktorunu buldnmu kan testini nezaman vericekmissin vallhi merk ediyrum
Nerdeeeeeeee pazartesi salı testde çıkmadı idrar testinde ama hala adet olmadım canım bekliyorum işte bende önümüzdeki pazartesiyisehribann16 hamile miiii daha pazartesi gününe kadar gelebildim en son adet günüm diyordu pazartesi günü çift çizgiyi gördü mü :)
Kız onlar bunu kendilerine görev edinmişlerDersek olacakları konu yok köstek de olmasalar çok süper olucak da
Nerdeeeeeeee pazartesi salı testde çıkmadı idrar testinde ama hala adet olmadım canım bekliyorum işte bende önümüzdeki pazartesiyi
Küçükmüş kuzucuk daha. Vitaminlerini de kullanıyorsun diğer değerlerinde de bir sıkıntı yokmuş inşallah sağlıcakla hamile kalıp kucağına almak nasip olur canım yani şans işi bunlar tek de tutturanlar da var yok değil inşallah onlardan olursun sendeOğlum 4 buçuk yaşında, doktora göründüm canım en son adet bittikten sonra sorun yok dedi, ben Ağustos ayında kürtaj oldum, pıhtılasma testlerimden baya bir test yaptırdım özel bir klinikte, ilk düşüğü düşükten saymadiklari için yapmadı devlet, özel hastanede de 3 katı maaliyet çıktı en uygunu özel laboratuvardi orda yaptırdım hematologa gittim ona da sonuçlarımi gösterdim ek tahliller de yaptı pıhtılasma için şuan kan sulandırıcı hap kullanıyorum gebe kalabilirsem iğne de eklenecek, adetimin 3.gunu tüm hormon testlerimi yaptırdım onda da sorun çıkmadı lh, tsh, e2, FSH, amh, prolaktine baktırdım hiçbirinde sorun yok, kendi kadın dogumcuma gidip bu ay için deneme izni aldım sorunun kaynağını bulduk rahim de toparlanmış artık baslayabilirsin calismalara dedi, kendimce vitaminler kullanıyorum balık yağı, demir, folik asit B12 ve d vitamini, çok iyi değerlendiremedik bu ay yumurtlama gününden 3 gün önce ve 2 gün önce oldu ilişki, hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için ilişkiden kaçtım resmen, tek çaresi spermlerin 3 gün 2 gün yaşamış olması :) nasip diyorum zaten anca anca psikolojim düzelmeye başladı
Çıkmadı diye çıkmyacka bişey de yok canım bekle bakalım az kaldı pzartesiyeNerdeeeeeeee pazartesi salı testde çıkmadı idrar testinde ama hala adet olmadım canım bekliyorum işte bende önümüzdeki pazartesiyi
Vallhi 2 kusur degerle 9.gun iyi silik cikmis canim bende ondan korkuyrum isteBildiğin laboquick ile belli olmuştu canım hatta o gün silik çizgiyi gördüm 2 küsürdu değer koşup kan vermiştim ama o zaman 5 buçuk sene öncesi asla kuruma çizgisi vermemişti o testlerim varsa var yoksa yoktu ilk defa o gün silik çizgi çıkmıştı, 2 gün sonra direkt 47 ye çıkmıştı değer, o kadar hassasti, şimdi yine laboquick aldım ama kuruma çizgisi tüm testlerde çıktı geçen ay sinir etti beni
Pazar gunu ikimiz icinde buyuk bir gun olcak sanirim canim bende 12.gun oluyor insallh ikimizde pozitifleri gorurruz vallahi hem korkuyrum hem icimde bir kelebek hissi var degisik yaCanım sanırım aradığım tarzda doktor buldum ama henüz gitmedim kan testini de pazar akşamı veriri duruma göre pazartesi giderim doktora
Boyunları devrilesiceKız onlar bunu kendilerine görev edinmişler
Bekleye bekleye sabır taşı oldumÇıkmadı diye çıkmyacka bişey de yok canım bekle bakalım az kaldı pzartesiye