- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.161
Yaaa ikimiz aynı anda gün sayıyoruz inşallah hayırlı sonuçlar karşımıza çıkar canımPazar gunu ikimiz icinde buyuk bir gun olcak sanirim canim bende 12.gun oluyor insallh ikimizde pozitifleri gorurruz vallahi hem korkuyrum hem icimde bir kelebek hissi var degisik ya
İnsallh canim rabbim sonuclarimizi olumlu sonuclandrsinYaaa ikimiz aynı anda gün sayıyoruz inşallah hayırlı sonuçlar karşımıza çıkar canım
12.ci güne daha çok var yaaAz kaldi sabır benimde bugun 9.gün yarin 10
10.gunden itibaren yapabilirsin canim kimi 8.gun bile yapiyor ama ozaman stres oluyr cnku cok erken 8.gun 10.gunden itibaren yapan cok canim sabah ilk idrarla yap mutlaka12.ci güne daha çok var yaa
Hmm anladm canm valla hayırlısı kuzucum insallah bu agrılar sancilar bebisimizi getirirVallahi canm ust iste cift cizgiyi gordum habucu yedim ertesi gun pik yapti can birdaha havuc yedim ertesi gun siliklesti ben dedim catlamayavak sanirim bu ama catladida benide catlatti agridan . .
Evet evet bende suan ole bugun dpo 8.gün catladiktan sonraki ama hala agrim var ne yumiymis rabbim sonumuzu hayrli etsin sen ne durumdasin regline kac gun var
Anaaa e test yapmadn mı kızz dahaaCanımsu gecikmenin 3.günü
Sabırsızlıkla bekliyorum ama bende cesaret edemem 10.cu günde hatta ben adetime kadar bile bekleyebilirim10.gunden itibaren yapabilirsin canim kimi 8.gun bile yapiyor ama ozaman stres oluyr cnku cok erken 8.gun 10.gunden itibaren yapan cok canim sabah ilk idrarla yap mutlakabenm yarin 10.gun ama bnm cesaretim yok
Ovü testi kullniyrmusun canim nasil anladin yumi zamaninda oldugunu ben bir turlu anlayamadimHmm anladm canm valla hayırlısı kuzucum insallah bu agrılar sancilar bebisimizi getirir
Benim daha 15 gun var regliye bebek bu gunler degerli benim icinde,degerlendircem bakalm
Kızlarr Bursa'da olanlarBlue8816 bi doktor buldum Acıbadem de drsahinzeteroglu Instagram hesabı çok iyiymiş bilginiz olsun hasta olmazsam ben pazartesi gidicem inşallah deneyimlerimi paylaşırım sizlere
Iste bende oleyim hahahahhaha cesaretim yukkkkk yukkk valey valey ahey ahey zamanim daraliyor gibi hissediyrum kalbim cirpiyor hahahahSabırsızlıkla bekliyorum ama bende cesaret edemem 10.cu günde hatta ben adetime kadar bile bekleyebilirimama hicbisey hissetmiyorum
Tatlımm ben suan yapmıyorum ovulasyon testiOvü testi kullniyrmusun canim nasil anladin yumi zamaninda oldugunu ben bir turlu anlayamadimovu testine gectim ikinci ayim bu ovü testi ile ama ilk ay yumi goremedim regli oluo gitti bazi kadinlar her ay yumurtlamazmis o aya denk geldim buay gordugum icin bir tik umutluyum insallh pozitfleri gorurruz
Benim abimin ikizleri var 3 yasindalar cidden zorRabbim isteyene versin inşallah sana nasip olur ben hazır değilim ikiz olmasına canım
Yapti canim negatifti ama bazen gec dollnme olbiliyor adet olmadi 4gun oldu geckti sanirim pazar gunu aksama kan vercekmis hayrli snclarimiz olur insallhsehribann16 kızz sen daha onceki gunler gebelik testi yapmsmydnn
Ay ben konusmalari takip edemedim ki yahuu
Blue8816 Iyi senin adet gunlerin sabitmis iste benmki ole degil akinti zaten yumurtan buyuyor anlamina geliyor sonra farketmeden pit diye cikiyr benim akintim basladi basladiktan 5 gun sonra pik gordum ertesi hun yumurta aki kesildi anladim zaten bir yandanda ovu testyle deniyrdum o akinti spermler icin iyi spermleri besliyor ve ixerde fazla kalmasini sagliyor hadi bakalim insallh hayrli sonclaein olur..
Buarada ben vcur ates olcerlede dene yaptim halada kullniyrum ama o olcak is degil atesim bir yukseliyr bir iniyor falan buay bitsin daha ates olxerle falan yapmicam
nEden pazar yahu bu aksam vereydiYapti canim negatifti ama bazen gec dollnme olbiliyor adet olmadi 4gun oldu geckti sanirim pazar gunu aksama kan vercekmis hayrli snclarimiz olur insallh
SekercimmmAdet oldum galiba kızlar az önce bi kaç damla kahverengi akıntım oldu
Hoşgeldinnn :),aminnHanımlar beni de ekleyebilir misiniz sat:15 Ekim bat:12 Kasım ovulasyon testi ile takip ettim bu ay 27 Ekim'de pik gördüm 27 yi 28 ine bağlayan gece yumurta çatladı inşallah Allah'ım isteyen herkese bu ay nasip etsin