Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar beni de ekleyebilir misiniz sat:15 Ekim bat:12 Kasım ovulasyon testi ile takip ettim bu ay 27 Ekim'de pik gördüm 27 yi 28 ine bağlayan gece yumurta çatladı inşallah Allah'ım isteyen herkese bu ay nasip etsin 🤲

Hanımlar beni de ekleyebilir misiniz sat:15 Ekim bat:12 Kasım ovulasyon testi ile takip ettim bu ay 27 Ekim'de pik gördüm 27 yi 28 ine bağlayan gece yumurta çatladı inşallah Allah'ım isteyen herkese bu ay nasip etsin 🤲
Tarihlerimiz birbirine çok yakın canım rabbim seninkinide hayırla sonuclandirsin inşallah 🥰belirtin var mi

Tarihlerimiz birbirine çok yakın canım rabbim seninkinide hayırla sonuclandirsin inşallah 🥰belirtin var mi
Belirti arayınca bulunuyor gibi geliyor bana 😂😂 çok isteyince sürekli vücudumu inceliyorum ağrı inceliyorum sancı inceliyorum, her bulduğum şeyde kesin hamileyim diyorum psikoloji kalmadı 😂 ben genelde adete birkaç gün kala grip olurum bu sefer yumurtanın catladigi gün aniden boğazım ağrıdı bağışıklık düştü kesin tutuyor dedim 😂😂 sonrasında da yumurtlama ile başlayan kasik ağrısı devam etti, aşırı olmasa da bir tık göğüslerim sanki dolgunlaştı tabi kasik ağrılarına sonra dedim ki kist oldu kesin ondan göğüs dolgunluguna da adete yaklaştıkça olacak falan diyorum hayırlısıyla kafayı yemeden hamile kalabilseydik 😅

Belirti arayınca bulunuyor gibi geliyor bana 😂😂 çok isteyince sürekli vücudumu inceliyorum ağrı inceliyorum sancı inceliyorum, her bulduğum şeyde kesin hamileyim diyorum psikoloji kalmadı 😂 ben genelde adete birkaç gün kala grip olurum bu sefer yumurtanın catladigi gün aniden boğazım ağrıdı bağışıklık düştü kesin tutuyor dedim 😂😂 sonrasında da yumurtlama ile başlayan kasik ağrısı devam etti, aşırı olmasa da bir tık göğüslerim sanki dolgunlaştı tabi kasik ağrılarına sonra dedim ki kist oldu kesin ondan göğüs dolgunluguna da adete yaklaştıkça olacak falan diyorum hayırlısıyla kafayı yemeden hamile kalabilseydik 😅
Herkes aynı şeyleri söylüyor o yüzden sanırım kendimizi dinlememeye çalışıyoruz 😂😂

Sende var mı belirti canım
Aslinda bende de belirti yok kendimi dinlememeye çalışıyorum sadece kasiklarimda hafif denecek kadar ağrılar oluyo birde sol kasigimda ara ara batmalaar var sağ tarafta hicbisey yok ama geçen ayda boyle batmalarim olmuştu sonu regl ile bitti o yüzden umutlanmamaya calisiyorum😊

Yok canım bu iki aydır gecikiyor sadece söktürücü kullanıyorum çünkü geçen ay olmasaydı gecikme koşa koşa kan verirdim
Göğüs ağrısı bel ağrısı vs şeyler var mı peki. Bazen hamile kalmadan önceki bir kaç ay gecikmeler yaşamıyormuş hadi bakalım hayırlısı canım ya senden umutluyum ben ☺️

Aslında bende yumurtlama dışında belki iki gün öncesi iki gün sonrası değerlendirdim. İnan gün aşırı bari olsun dedim bugün iki gün geçti canım bile istemiyor artık öyle diyim. Benim yumurtlama geçen salı ve çarşambaydı yani 21-22 si 23 ü silikti çizgi. Belli olmaz o bazen hiç belirti vermiyor
Senin benden önceye denk gelmiş canım benim 29 undaydı yumurtlamam sen belirti yaşamaya da başlayabilirsin ama değerlendirmişsin zamanda geçmiş biraz daha sabır aman sperm yaşama süresi üç gün ya inşallah biri tutunur 🙏

M Mucizee35 canım sen de 3 aylıkken düşük yapmışsın arastirdin mi pıhtılasma problemin var mıymış, ben de 13+3 diye gidip cinsiyet ogrenecekken bebeğimin kalbinin ve gelişiminin 9+5 te kaldigini öğrendim yıkıldım dedigin gibi, doktorlar da bana sağlıklı bir oğlun var araştırmaya gerek yok dediler yapmak istemedi hicbir test ama ben üstüne gittim pıhtılasma problemim varmış meğer önceki oğlumun sağlıcakla doğması bir mucizeymis dediler bu bebeği kaybetmen tamamen normal bu değerlerle dediler, eğer pıhtılasma arastirmadiysan üniversite hastanesine gidip test ver trombofili paneli, protein c ve protein s testleri en önemlileri, 3 düşüğüm var dersen yapiyorlar

M Mucizee35 canım sen de 3 aylıkken düşük yapmışsın arastirdin mi pıhtılasma problemin var mıymış, ben de 13+3 diye gidip cinsiyet ogrenecekken bebeğimin kalbinin ve gelişiminin 9+5 te kaldigini öğrendim yıkıldım dedigin gibi, doktorlar da bana sağlıklı bir oğlun var araştırmaya gerek yok dediler yapmak istemedi hicbir test ama ben üstüne gittim pıhtılasma problemim varmış meğer önceki oğlumun sağlıcakla doğması bir mucizeymis dediler bu bebeği kaybetmen tamamen normal bu değerlerle dediler, eğer pıhtılasma arastirmadiysan üniversite hastanesine gidip test ver trombofili paneli, protein c ve protein s testleri en önemlileri, 3 düşüğüm var dersen yapiyorlar
Evet canım pıhtılaşmadan şüphelinildi bende o dönem araştırma yapıldı bir çok hastahaneye bir çok doktora gittim ama bir problem çıkmadı. Pıhtılaşmasan birşey çıkmayınca rahimsel bir problem mi diye de bakıldı onda da birşey çıkmadı Zaten o gittiğim doktorlardan ötürü maffoldum ben. Düşüğü de araştırma hastahanesinde yaptım kabus gibi birşeydi o hastahane benim için tavırları uslupları çok kötüydü. Yani şuan Allah araştırma hastanesine düşürmesin kimseyi diyorum. En son gittiğim iki kadın doğumcuya pıhtılaşmadan şüphelenildi birşey çıkmadı dediğimde de şey dedi ikisi de farklı hastane bu arada biz artık hamilelikte de bu testlere bakıp o şekilde ilerliyoruz çok büyük birşey değil bunun her türlü çözümü var dediler (bunu da kızları bilgilendirme amacıyla yazdım)

Kaybın için çok üzgünüm bu arada canım aşağı yukarı aynı dönemlere denk gelmiş bizim durumumuz seninle. Şükür ki sağlıklı bir evladın var dayanma gücün olmuştur o senin 🥰

X