- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.081
2.günü gittim adetin duruyodu 4 gün sürdü ama adetimRahim onu kanamayla temizlemistir inşallah canim
Ağır kesici içtim salak gibi kesildi yoksa çok kanamam vardı maydanoz suyu içtim 3 bardak2.günü gittim adetin duruyodu 4 gün sürdü ama adetim
Ne güzel bak kafanda oyalandı iş muhabbetine hiç olmazsaOfff iş var diye düşünmekten zaman kalmıyor ona zaten
Ohoo o benden hevesli gün sayıyor resmen alıştı oda kaç aydır kaçıncı günler denediğimiziKocana sakınnn belirtme giyin Kuşan cilve yap ki aklına takılan bişey olmasın
Birbirimize çok ihtiyacımız var bu dönemde o yüzden herzaman canım benimAh canım ne güzel moral dolu yazmışsın Allah hepimize dayanma gücü sağlıklı evlatlar versin inşallah
Tek bu yönden iyi geldi çalışmakNe güzel bak kafanda oyalandı iş muhabbetine hiç olmazsa
Onlar da ezberledi artıkOhoo o benden hevesli gün sayıyor resmen alıştı oda kaç aydır kaçıncı günler denediğimizi
Gerçekten öyle her zaman diyorum birbirimize çok güzel destek oluyoruz bizi bizden başka anlayan yok teşekkür ederim canım benimBirbirimize çok ihtiyacımız var bu dönemde o yüzden herzaman canım benim
Az kaldı senin için gün sayıyoruz burdaTek bu yönden iyi geldi çalışmak
Gerçekten ya stres yapma demiyolar mı yırtasım geliyo ağızlarını sen gel o kadar tedavi olsa bak bakıyım stressiz durabiliyo musun paçozGerçekten öyle her zaman diyorum birbirimize çok güzel destek oluyoruz bizi bizden başka anlayan yok teşekkür ederim canım benim
EvettOnlar da ezberledi artık
Ayy o tat bende de 3 4 gündür var aşko anlamadım gittiEvettsabahtan beri ağzımda metalik bi tat var belim ağrıyor o yüzden biraz yük gibi bugün
Cidden ne yediğimden ne içtiğimden keyif alamadığım bi gün olduAyy o tat bende de 3 4 gündür var aşko anlamadım gitti
Rabbim isteyene versin inşallah sana nasip olur ben hazır değilim ikiz olmasına canımKız ben ikiz istiyom sende Allah korusun diyon
Benim yer içerken sıkıntı olmadı da ağzım boşken oluyoCidden ne yediğimden ne içtiğimden keyif alamadığım bi gün oldu
Benim de eşim istemiyor ya ayrı ayrı zamanlarda olsun diyo ikizden sonra daha getirmeyeceğimi anladı herhalRabbim isteyene versin inşallah sana nasip olur ben hazır değilim ikiz olmasına canım
Kist zararlı değilse sorun teşkil etmez bence canım vücut zamanla o kisti yok ediyorAğır kesici içtim salak gibi kesildi yoksa çok kanamam vardı maydanoz suyu içtim 3 bardak
Adetle atılır dedi doktor zaman vermedi ama zararlı olsa söylerdi heralde canımKist zararlı değilse sorun teşkil etmez bence canım vücut zamanla o kisti yok ediyor
En son pazartesi akşam yaptım iki çizgi çok belirgin oldu artık bugün 3. GünTestini yeniledin mi canım kaçıncı günündesin