- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 38
- 23
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.081
2.günü gittim adetin duruyodu 4 gün sürdü ama adetimRahim onu kanamayla temizlemistir inşallah canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.günü gittim adetin duruyodu 4 gün sürdü ama adetimRahim onu kanamayla temizlemistir inşallah canim![]()
Ağır kesici içtim salak gibi kesildi yoksa çok kanamam vardı maydanoz suyu içtim 3 bardak2.günü gittim adetin duruyodu 4 gün sürdü ama adetim
Ne güzel bak kafanda oyalandı iş muhabbetine hiç olmazsaOfff iş var diye düşünmekten zaman kalmıyor ona zaten![]()
Ohoo o benden hevesli gün sayıyor resmen alıştı oda kaç aydır kaçıncı günler denediğimiziKocana sakınnn belirtme giyin Kuşan cilve yap ki aklına takılan bişey olmasın![]()
Birbirimize çok ihtiyacımız var bu dönemde o yüzden herzaman canım benimAh canım ne güzel moral dolu yazmışsın Allah hepimize dayanma gücü sağlıklı evlatlar versin inşallah![]()
Tek bu yönden iyi geldi çalışmakNe güzel bak kafanda oyalandı iş muhabbetine hiç olmazsa![]()
Onlar da ezberledi artıkOhoo o benden hevesli gün sayıyor resmen alıştı oda kaç aydır kaçıncı günler denediğimizi![]()
Gerçekten öyle her zaman diyorum birbirimize çok güzel destek oluyoruz bizi bizden başka anlayan yok teşekkür ederim canım benimBirbirimize çok ihtiyacımız var bu dönemde o yüzden herzaman canım benim![]()
Az kaldı senin için gün sayıyoruz burdaTek bu yönden iyi geldi çalışmak![]()
Gerçekten ya stres yapma demiyolar mı yırtasım geliyo ağızlarını sen gel o kadar tedavi olsa bak bakıyım stressiz durabiliyo musun paçozGerçekten öyle her zaman diyorum birbirimize çok güzel destek oluyoruz bizi bizden başka anlayan yok teşekkür ederim canım benim![]()
EvettOnlar da ezberledi artık![]()
Ayy o tat bende de 3 4 gündür var aşko anlamadım gittiEvettsabahtan beri ağzımda metalik bi tat var belim ağrıyor o yüzden biraz yük gibi bugün
Cidden ne yediğimden ne içtiğimden keyif alamadığım bi gün olduAyy o tat bende de 3 4 gündür var aşko anlamadım gitti
Rabbim isteyene versin inşallah sana nasip olur ben hazır değilim ikiz olmasına canımKız ben ikiz istiyom sende Allah korusun diyon![]()
Benim yer içerken sıkıntı olmadı da ağzım boşken oluyoCidden ne yediğimden ne içtiğimden keyif alamadığım bi gün oldu![]()
Benim de eşim istemiyor ya ayrı ayrı zamanlarda olsun diyo ikizden sonra daha getirmeyeceğimi anladı herhalRabbim isteyene versin inşallah sana nasip olur ben hazır değilim ikiz olmasına canım![]()
Kist zararlı değilse sorun teşkil etmez bence canım vücut zamanla o kisti yok ediyorAğır kesici içtim salak gibi kesildi yoksa çok kanamam vardı maydanoz suyu içtim 3 bardak
Adetle atılır dedi doktor zaman vermedi ama zararlı olsa söylerdi heralde canımKist zararlı değilse sorun teşkil etmez bence canım vücut zamanla o kisti yok ediyor
En son pazartesi akşam yaptım iki çizgi çok belirgin oldu artık bugün 3. GünTestini yeniledin mi canım kaçıncı günündesin