Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tövbeeee t cizgisi kipkirmizi iliski olmalimi diyorsn koş canim koş masallh hadi hayrli olsun smdiden yarinda catlama cizgisini gor ama sen simdiden katir kutur havuc ye catlamasina yrdimci olsun bugunu degerlendr yarin catladigindada degerlendr sonra beklemye gecebilirsin :emir_bebek::anne:
Geçen aylarda hep ağrım olmuştu Şuan henüz olmadı iyiki bu ay böyle takip ediyorum

Evet bugun 8.gunum ve aksama dogru bir sanci girdi kramp kasıgima nefe alio nefes verdim ne oldu ben artik anlayamiyrum ayaklarimin altina yastik koydum 5 10dkika snra gitti ama belimin ortasinda bir sicaklik var agri iğıl ığıl degisik rabbim merhamet etsin bize 🤲🏻

CAnim ben yapiyrum ama günlük hersabah yataktan kalkmadan en az 4 saat uykudan snra olcmen gereken bir olcu ben senin normal vcut isini bilmiyrumki ama atesin normal bir tik yukselmis bugun kacinci gundu

Aynn ole 🤗🦋🩵
Reglme son 9 gün kaldı öte ki reglmden bugüne de 19. Gün hangisini soruyon bilmiyorum da 😂

Selam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE 🌸💗💗💕🦋

İSİM SAT BAT🤰🏻🌸
M mormnekse 👣💌
sehribann16 sehribann16 3 Ekim30 Ekim
@nilda212125 Ekim22 Kasım
@Snnn0 👣💌
@Blue881620 Ekim17 Kasım
@zingarina106 Ekim3 Kasım
@Blue_girll7 Ekim6 Kasım
@Manolya-10 Ekim14 Kasım
@gunesligun272710 Ekim10 Kasım
@umha7 Ekim4 Kasım
M Mucizee35 14 Ekim10 Kasım
@Morkide27 Ekim27 Kasım
U umudunuyitrme 18 Ekim13 Kasım
@VERA8815 Ekim11 Kasım
@adamsu27 Eylül8 Ekim

Selam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE 🌸💗💗💕🦋

İSİM SAT BAT🤰🏻🌸
M mormnekse 👣💌
sehribann16 sehribann16 3 Ekim30 Ekim
@nilda212125 Ekim22 Kasım
@Snnn0 👣💌
@Blue881620 Ekim17 Kasım
@zingarina106 Ekim3 Kasım
@Blue_girll7 Ekim6 Kasım
@Manolya-10 Ekim14 Kasım
@gunesligun272710 Ekim10 Kasım
@umha7 Ekim4 Kasım
M Mucizee35 14 Ekim10 Kasım
@Morkide27 Ekim27 Kasım
U umudunuyitrme 18 Ekim13 Kasım
@VERA8815 Ekim11 Kasım
@adamsu27 Eylül8 Ekim
Karşısında ayak resimleri olanlar hamile mi yok sa

Insallah canim 🤲🏻Ovulasyonla ilk ayin mi canım
Hayır canım daha öncesinde1 kere denedim ovulasyonla. sonrasında hep vücudumun belirtilerine göre denedim akıntımı vs takip ederek. Normalde bir problemim yok ama doktorumla birlikte bi kere ben yumurta takibi isteyince klomen+çatlatma iğnesi de denedik ama fazla büyüyüp çatlamayıp kist oldu o yüzden eylülde ara vermiştim şimdi normal takviyesiz olarak deniyoruz sadece Çakşır suyu içtik eşimle

Hayır canım daha öncesinde1 kere denedim ovulasyonla. sonrasında hep vücudumun belirtilerine göre denedim akıntımı vs takip ederek. Normalde bir problemim yok ama doktorumla birlikte bi kere ben yumurta takibi isteyince klomen+çatlatma iğnesi de denedik ama fazla büyüyüp çatlamayıp kist oldu o yüzden eylülde ara vermiştim şimdi normal takviyesiz olarak deniyoruz sadece Çakşır suyu içtik eşimle
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah biz ne yaparsak yapalım o zamani gelmeden gelmiyor😊

X