- 28 Ağustos 2017
- 654
- 464
- Konu Sahibi sehribann16
inşallah bu ay hayırlı gelir hepimizeEkliyorum hemen canım tarihlerimiz aynı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bu ay hayırlı gelir hepimizeEkliyorum hemen canım tarihlerimiz aynı
Amin canım ne kadardır istiyosunuz çocukinşallah bu ay hayırlı gelir hepimize
İnşallah olmazsın da hamiş bölümüne yazarım
3 aydr cnmAmin canım ne kadardır istiyosunuz çocuk
Rabbim nasip etsin hayirlisyla insallah3 aydr cnm
Benim geçen ayki iğnenin etkisi ara ara butuyo perişan etti bizi bunlarrrrtttAh şehricigim insallah tabi ama gunlerdir regli agrisi cekiyorum igne beteer etti beni valla
Gelse de rahatlsam modundaym
Bu agrı regli agrisi yani o kadar eminim:))
Hayırlarla sonuçlandı inşallah3 aydr cnm
Sorma tatlımm geçende de oyle uzuldum agladımBenim geçen ayki iğnenin etkisi ara ara butuyo perişan etti bizi bunlarrrrttt
Psikolojiyi mahfediyo gerçekten bende eşimle ve ailemle tartıştım ilk defa sesimi yükseltip ağzıma geleni söyledimSorma tatlımm geçende de oyle uzuldum agladım
hAlime valla
hEm kilo aldrdı hem agrı yapiyor hemde ise yaramadı
Hay Allah be canm ne olacak halimiz boyle bilmiyorumPsikolojiyi mahfediyo gerçekten bende eşimle ve ailemle tartıştım ilk defa sesimi yükseltip ağzıma geleni söyledim
sElam canm sen yarn da yap bakalm nasl cıkacakSelam kızlar benim sat 6 Ekim, bat 3 Kasım gösteriyor uygulamada döngüm 28-31 gün arası. Yumurtlama tarihimi 20 Ekim veriyor uygulama 16-17 değerlendirdik 18 boş. Dün ve bugün yumurtlama belirtilerim vardı kasık ağrısı doluluk vs ilk defa ovülasyon yaptım böyle çıktı. Anlamadım daha pik olmadı mı yoksa çatladı mı? Dünkü sızı çatlama sızı mıydı acaba? Ve hala devam ediyor regl olacak gibi. Yani ben şimdi hangi günleri değerlendireceğim kafam karıştı ya destek pleaseeee
Hiç bilmiyorum bende (Hay Allah be canm ne olacak halimiz boyle bilmiyorum
Canım büyük ihtimalle yumurtan çatlamış çatladıktan sonra çizgi baya silikleşiyor seninde silik baya ama net bişey diyemeyiz düzenli yapmadığın için yarın tekrar bi yap bakalımSelam kızlar benim sat 6 Ekim, bat 3 Kasım gösteriyor uygulamada döngüm 28-31 gün arası. Yumurtlama tarihimi 20 Ekim veriyor uygulama 16-17 değerlendirdik 18 boş. Dün ve bugün yumurtlama belirtilerim vardı kasık ağrısı doluluk vs ilk defa ovülasyon yaptım böyle çıktı. Anlamadım daha pik olmadı mı yoksa çatladı mı? Dünkü sızı çatlama sızı mıydı acaba? Ve hala devam ediyor regl olacak gibi. Yani ben şimdi hangi günleri değerlendireceğim kafam karıştı ya destek pleaseeee
Peki bir şey diyeceğim yarın biraz daha koyulaşırsa daha çatlamamış mıdır piki mi bekleyeyim demek olur?sElam canm sen yarn da yap bakalm nasl cıkacak
Ben reglim bitince direk teste basladgm icin gun gun koyulasmayi da goruyorum
Ama suan tek testle sana bisey diyemedim
Zaten çatlama olduğu günde silik çizgi olur pik demek yumurta çatlayacak demek ondan genellikle 1 gün sonra çatlama olur ve çatlama olduğu günden itibaren silik çizgi olur ve çatlama bazen 2 gün boyunca da sürebiliyorEvet olabilir çatladıysa bile bugün ya da dün çatladı kasık ağrım hala devam çünkü. belki de yumurtlama ağrısı yarın yine test yapıcam bakalım
Çok örneği olmasa da bazen 2 defa yumurtlama zamanı olabiliyor genellikle pcoslarda ondan sebep olabilir veya test bozuk olduğu için de olabilir bizim o zaman yapacağımız şey ne olur olmaz diyip tekrar pik olursa tekrar o günleri değerlendirmek :)Peki bir şey diyeceğim yarın biraz daha koyulaşırsa daha çatlamamış mıdır piki mi bekleyeyim demek olur?
Mutlaka bundan sonra testi yap canım dediğin gibi geç yumurtlama olabilir hem daha 13. GününmüşTeşekkürler cevaplarınız için bugün döngünün 13. Günü belki de geç yumurtlayacağım bu ayı da yalan etmem inş bilgilendiririm burayı da mutlaka deneyim deneyimdir