- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
Sırf bu yüzden bu ovulasyon testini yapmayı sevmiyorum insanın kafası çorba oluyoBu ay bi değişikti çizgiler hiç emin olamadım net olsun diye farklı bir marka aldım bakalım hayırlısı diyelim değerlendirmeye devam :)
sanırım bende diğer ay o şekilde deneyeceğim.takip ediyorum ama yinede çok bağlı kalmadan 2 günde 1 devam ediyoruz zaten ama bu testler insanın tadını kaçırıyor malesef :) ne zamandır gebelik planlıyorsunuzSırf bu yüzden bu ovulasyon testini yapmayı sevmiyorum insanın kafası çorba oluyoo yüzden biz iki günde bir yapmaya karar verdik bu ay ilişkiyi bide normalde ben yumrtulama takibi görcektim femara çatlatma iğnesi geçen ay kist oluşturdu kist düşmeden devam edemeyiz dedi doktorum o düşene kadar bu ayda kendim bi takip edeyim dedim
Tam 1 yıl oldu canım bende pcos var malesefsanırım bende diğer ay o şekilde deneyeceğim.takip ediyorum ama yinede çok bağlı kalmadan 2 günde 1 devam ediyoruz zaten ama bu testler insanın tadını kaçırıyor malesef :) ne zamandır gebelik planlıyorsunuz
Teşekkür ederim hemşehrim ama ben bugün yapmadım 14. Günüm daha yapmıcam bu ay canım sıkkın bebeğe de ara verdim doktora falan gitmicemAaa memleketlim topik acmişsn simdi gordum kizz
Hadi hayırlısı olsun
Sekercim bende 4 gun sonra regli olacagm
Bittikten sonra ovulasyon testlerine baslıcam
Bir gebenin gunlugunden almiştm
Sizin testleri pek yorumluyamıyorum alişmamisim:)
İnşallah sağlıklı hayırlı hamile haberini almak nasip olur canım benimAaa memleketlim topik acmişsn simdi gordum kizz
Hadi hayırlısı olsun
Sekercim bende 4 gun sonra regli olacagm
Bittikten sonra ovulasyon testlerine baslıcam
Bir gebenin gunlugunden almiştm
Sizin testleri pek yorumluyamıyorum alişmamisim:)
Kızzz bende oyle regli agrılarm baslaynca canm sıkıldı doktora gitmeyecegim bir kac ay ara verecegimTeşekkür ederim hemşehrim ama ben bugün yapmadım 14. Günüm daha yapmıcam bu ay canım sıkkın bebeğe de ara verdim doktora falan gitmicem
İnşallah sağlıklı hayırlı hamile haberini almak nasip olur canım benim
Benim sürecin zorluğundan değil başka sebeplerden canım çocuk düşünmüyorum artıkKızzz bende oyle regli agrılarm baslaynca canm sıkıldı doktora gitmeyecegim bir kac ay ara verecegim
Psikolojimiz kaldırmıyor ya,na zor he
Dene canım benim dene denemekten hiçbir zarar gelmez doktorlarda yaşadığımız stersten daha kötüsü yoktur benceAmin canm insallah doktora gitmeden yine oyle deneyim dedim
Gunaydin bebeim evt oyle haklsn vallaDene canım benim dene denemekten hiçbir zarar gelmez doktorlarda yaşadığımız stersten daha kötüsü yoktur bence
Günaydın balım evet 1.5 seneni doldur bakalım inşallah o zaman içinde bi evlat sana nasip olurGunaydin bebeim evt oyle haklsn valla
4,5 ay daha deneyim olmadi tup bebege basvururum yasm geciyo cunku kuzum
Amin kuzum hepimize insallah nasip olsunGünaydın balım evet 1.5 seneni doldur bakalım inşallah o zaman içinde bi evlat sana nasip olur
Merhaba Benimde sat 3 Ekim bat 30 EkimSelam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE
İSİM SAT BAT sehribann16 3 Ekim 30 Ekim N nilda2121 28 Eylül 26 Ekim
Ekliyorum hemen canım tarihlerimiz aynıMerhaba Benimde sat 3 Ekim bat 30 Ekim
Memleketim senim tarihler neydi senide eklimAmin kuzum hepimize insallah nasip olsun
Sekercim 2 gune regli olacagm bi gelsin de soylerim tam tarihleri:)Memleketim senim tarihler neydi senide eklim
İnşallah olmazsın da hamiş bölümüne yazarımSekercim 2 gune regli olacagm bi gelsin de soylerim tam tarihleri:)