-
- Konu Sahibi sehribann16
Merhaba canm benim de yaşim 35 ve 10 aydır evliyim, bizde 3,4 ay denedik olmayinca doktora gittik ve rahim filmi hormon testleri yapildi bana esimde sperm ornegi verdi hersey temiz ckti sukur,doktorum teorik olarak anne baba olabilirsiniz dedi ve klomen tedavisine basladı 2 ay onu denedik yine olmadı
Suan ben beklemedeyim oluruna bıraktım hastane isleri bi tık yordu beni..
Sana demem o ki bence sende once rahim filmi cekin,esin de sperm ornegi versin sonrasnda nasl yol izleyeceginize bakarsınz
Ay ben o yanlışlıkla kaldım canımm hiç düşünmüyordumlara inanmıyorum ya hadi şimdi bizde kalalalım da yanlışlıkla diyelimnasıl bir şanstır bu . Canım sende sal toplum baskısını hamile kalsan da konuşuyorlar kalmasan da insanlar haddi olmadan maalesef ki herşeye konışuyorlar düşük lafını bak ağzına bile alma Allah korusun bırak konuşsunlar arkandan insanlar onlar bizi sınıyor onlarda sınanır illa ki
Kızlar listede adı olmayanlar SAT ve BAT tarihlerini yazabilir mi ekleyeyim
Canım pik 2 gün süre bilir bu çok normal çünkü şöyle söylim o pik yumurta 18 mm'ye falan gelince pik oluyo ama yumrta direk 18 de çatlamaz 25 ekadar sürer daha da büyür ama sahada büyümesi iyi değil en kötü 24de falan çatlaması lazım ki sağlıklı bir gebelik oluşturabilsin yani senin yumurtan büyük ihtimalle şuan 20 mm falan çok normal
Bu topiği açarken kimse yazmaz diye düşünüyordum ama koca bi aile olduk ve ben bu ayın nasıl geçtiğini anlamadım bile bana çok iyi geldi
Ben şuan pik görüyorum canım bana kalırsa bugünü değerlendirmen iyi olucak eşinin sperm testi yapıldı mı sonucu nasıl
Canım tüp bebek düşünmen için çok erken 3 ay inan hiçbirşey değil yaşından dolayı acele ediyorsun ama bence 1 yıl süre ver kendine zor oluyor ama geçiyor bi şekilde yumurta sayısı fazlalığı polikistik overden dolayı biliyorum başka sebeplerden oluyor mu onu bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem amh testi yapıldı benimde ama yapılmadan da doktor pcos demişti eşinin de en yakın zamanda sperm testi vermesi daha sağlıklı harekete geçmeni sağlar
Canım inan bana okdar cok test gorduki bu gozler silik cizgiyi bile degerlendrip gebe kalani bile gordum okudum
Ve seni. Cizgilerin net pik demek yumurtayicikis anina belki 1 _2 saat once yakalamak gibi herkrs buyuzden goremiyrum sen cift cizgiyi yakalmissin 26.9 da senin cift cizgi olusmus bu pozitiftir t cizgisini kipkirmizi demek tam pik oldu demek heran catlayabilir pik amacida bu
Bende geven ay 32 gun boyinca yumurta gormedim dusun neler cektim xift cizgiyi nile gorsem mutlu olxaktim ama goremeden regli oldum gitti
Buay ayda 2kere ust uste cift cizgiyi gordum hemen basladim havuc yemeye ertesi gun t cizgim kipkirmizydi yani ben sans eseri pik yakaladim ogun catladi okdar sanci cektimki hvuc catlamasima yardimci oluyor burada hakkimzda hayrlisi buarada biramin ek takviye falan kullniyrmusunuz ve esinin sprm testi vermesi lazim ssende bitamin degerlerine baktir canm
Ben bebek seruvenimi doktorun tabiriyle hızlandırmak icin kullandım,herseyim normal oldugu halde:)
Ama nasip 2 ay kullandm olmadı
Bekarken bende anlamıyordum evli arkadaşlarım gülüyordu bana şimdi ne demek istediklerini anladım. 28 yaşındayım ben daha önde üç aylıkken bebeğimi düşündüm senelerce bir daha çocuk düşünmedim temmuz ayından beri tekrar düşünmeye başladım bu ay doktorada gittim değerlerimde bi sıkıntı yok işte regl olursam hormon bakılacak bi sonrasına bakcaz şu iki gündür pek bi umutsuzluğa girmiş durumdayımBende bekarken inanıyordum ama artık dediginiz gibi inanmıyorumya da gerçekten öyleyse harika herşeyleri çalışıyor bende bugün kalsam. Dediginiz gibi aaa düşünmüyodum aslında derim heralde sizin yaşınız kaç
Kız o sadece sinüzlere değil idrar yollarına falan da iyi geliyor ama az kullanmam lazım çok yakıyorNe güzel yazmışsınız evet ne yazıkki çok zor süreç sürekli test yapmak heyecanla bakma havuç olayını sayenizde burada ögrendim :) hatta sinüzler için bir ilaç bile okudum burda
Folik asit kullanıyordum olumsuz olunca biraz sabırsızım onuda bıraktm hatta kadın dogumuda bıraktm direk tüp bebek merkezine gittim görüştüm bütün testleri yapın dedim ama sizleri görünce umutlandım
E yuh yani pislikler ya habersiz yatıya gitmek nedir kaçıncı boyut bi cahillikAh bacım maalesef kaldılarşimdi uğurladım
İnşallah boşa değildir bu belirtiler canım inşallah hepimizde vardırAh canım senin ne güzel belirtilerin var öyle inşallah bebiştir seni gazlamak istemiyorum erken öğrenince de zaman geçmek bilmiyor inşallah vardır seninledir kendim için satıyorum şuan sabırsızlıkla bekliyorum hamiş haberlerinizi
Canım ilk takipte öyle oluyor genelde ilk takibin mi senin deAyyy inşallah gerçekten ama sizlerin daha belli net gördüm genelini o yüzden sizlerde moralinizi hiç bozmayın bence pik görmek bile çok güzel daha umutlandırıcı ben pik mi degil mi derdinde olunca
Aramıza hoşgeldin o zamanBen günlerdir böyle sürekli yazan bir yer arıyordum bulana kadar burası baya uzun sürdü tabi tabi bende anlamadım ve 42 sayfayı nasıl heyecanla okudum sizi takip ettim anlatamamve sizden hayırlı haberler bekliyorum
Canım kimseye kistim var deme çikolata kisti anlarlar daha da moralini bozarlar folikül onlar yani yumurtaların olgunlaşmamış küçük hali çok fazla olmasını bende eskiden iyi bişey sanardım taaki olayı kavrayana kadar şöyle ki çok fazla oldukları için büyümeleri zor oluyor yada olmuyor çünkü ne kadar fazla olursa o kadar fazla yer kaplıyolar anladın mı yeterli boyuta kadar büyümelerine yer kalmıyorYok henüz yapılmadı o da klasik erkekler gibi acele etme vakti zamanı var diyoe tabi kadın olunca kist olunca ve yaş olunca ne yazıkki panik başlıyor
Şunu hiçbir zaman unutma polikistik over hamile kalmaya engel değildir polikistik over olanlar kısır demek değildir çocukları olmaz diye birşey yok çok da güzel kalabiliyorAhhh bende seviniyordum en azından yumurtam fazla diye ama benimde amh bakılmadan senin gibi söyledi doktor var diye inşallah hayırlı haberler alırız bu ay işte olmazsa hemen sperm rahim filmi bunları halledip beklicem yaşı genç olanlar çok şanslı diye düşünüyorum
Doğru doktor bulana kadar asla pes etme ben adet olursam 4. Doktora gitmiş olcam hatta 5. Ama olsun bu konuda en önemli faktör doğru doktora denk gelmekBende doktora hızlanması için herşeyi yapalım dedim ama ne yazıkki doktorlar aşırı ilgili olmayınca yumurta takibi bile yapalım demedi bu ay ögrendiklerimle denicem bakalm :) peki siz kadın dogumla mı ilerliyorsujuz
Bekarken bende anlamıyordum evli arkadaşlarım gülüyordu bana şimdi ne demek istediklerini anladım. 28 yaşındayım ben daha önde üç aylıkken bebeğimi düşündüm senelerce bir daha çocuk düşünmedim temmuz ayından beri tekrar düşünmeye başladım bu ay doktorada gittim değerlerimde bi sıkıntı yok işte regl olursam hormon bakılacak bi sonrasına bakcaz şu iki gündür pek bi umutsuzluğa girmiş durumdayım
Kız o sadece sinüzlere değil idrar yollarına falan da iyi geliyor ama az kullanmam lazım çok yakıyorhavuç bu arada bence de gayet etkili havuçtan mıdır bilmiyorum sabah koyuydu test öğlen yedim yedim akşam yumurta çatlamıştı benim