Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bu ay son takibi yaptım çokta anlamayarak tabi bende aynı şeyi düşünüyorum filmleri vs çektirip belki yumurta takibi 1 ay sonrasında hızlıda tüp bebek düşünüyorum süreçin yıpratmaması adına ya da her ay böyle çok sinir bozucu

Çok teşekkür ederim sizede inşallah sizin olur hemen bende ümitlenirim

Bende bekarken inanıyordum ama artık dediginiz gibi inanmıyorum ya da gerçekten öyleyse harika herşeyleri çalışıyor bende bugün kalsam. Dediginiz gibi aaa düşünmüyodum aslında derim heralde sizin yaşınız kaç

Ayyy inşallah gerçekten ama sizlerin daha belli net gördüm genelini o yüzden sizlerde moralinizi hiç bozmayın bence pik görmek bile çok güzel daha umutlandırıcı ben pik mi degil mi derdinde olunca

Bu topiği açarken kimse yazmaz diye düşünüyordum ama koca bi aile olduk ve ben bu ayın nasıl geçtiğini anlamadım bile bana çok iyi geldi

Ben günlerdir böyle sürekli yazan bir yer arıyordum bulana kadar burası baya uzun sürdü tabi tabi bende anlamadım ve 42 sayfayı nasıl heyecanla okudum sizi takip ettim anlatamam ve sizden hayırlı haberler bekliyorum

Ben şuan pik görüyorum canım bana kalırsa bugünü değerlendirmen iyi olucak eşinin sperm testi yapıldı mı sonucu nasıl

Yok henüz yapılmadı o da klasik erkekler gibi acele etme vakti zamanı var diyoe tabi kadın olunca kist olunca ve yaş olunca ne yazıkki panik başlıyor

Ahhh bende seviniyordum en azından yumurtam fazla diye ama benimde amh bakılmadan senin gibi söyledi doktor var diye inşallah hayırlı haberler alırız bu ay işte olmazsa hemen sperm rahim filmi bunları halledip beklicem yaşı genç olanlar çok şanslı diye düşünüyorum

Ne güzel yazmışsınız evet ne yazıkki çok zor süreç sürekli test yapmak heyecanla bakma havuç olayını sayenizde burada ögrendim :) hatta sinüzler için bir ilaç bile okudum burda

Folik asit kullanıyordum olumsuz olunca biraz sabırsızım onuda bıraktm hatta kadın dogumuda bıraktm direk tüp bebek merkezine gittim görüştüm bütün testleri yapın dedim ama sizleri görünce umutlandım

Ben bebek seruvenimi doktorun tabiriyle hızlandırmak icin kullandım,herseyim normal oldugu halde:)
Ama nasip 2 ay kullandm olmadı

Bende doktora hızlanması için herşeyi yapalım dedim ama ne yazıkki doktorlar aşırı ilgili olmayınca yumurta takibi bile yapalım demedi bu ay ögrendiklerimle denicem bakalm :) peki siz kadın dogumla mı ilerliyorsujuz

Bekarken bende anlamıyordum evli arkadaşlarım gülüyordu bana şimdi ne demek istediklerini anladım. 28 yaşındayım ben daha önde üç aylıkken bebeğimi düşündüm senelerce bir daha çocuk düşünmedim temmuz ayından beri tekrar düşünmeye başladım bu ay doktorada gittim değerlerimde bi sıkıntı yok işte regl olursam hormon bakılacak bi sonrasına bakcaz şu iki gündür pek bi umutsuzluğa girmiş durumdayım

Kız o sadece sinüzlere değil idrar yollarına falan da iyi geliyor ama az kullanmam lazım çok yakıyor havuç bu arada bence de gayet etkili havuçtan mıdır bilmiyorum sabah koyuydu test öğlen yedim yedim akşam yumurta çatlamıştı benim

İnşallah boşa değildir bu belirtiler canım inşallah hepimizde vardır

Ayyy inşallah gerçekten ama sizlerin daha belli net gördüm genelini o yüzden sizlerde moralinizi hiç bozmayın bence pik görmek bile çok güzel daha umutlandırıcı ben pik mi degil mi derdinde olunca
Canım ilk takipte öyle oluyor genelde ilk takibin mi senin de

Aramıza hoşgeldin o zaman hepimizin hamile haberini almak ümidiyle

Yok henüz yapılmadı o da klasik erkekler gibi acele etme vakti zamanı var diyoe tabi kadın olunca kist olunca ve yaş olunca ne yazıkki panik başlıyor
Canım kimseye kistim var deme çikolata kisti anlarlar daha da moralini bozarlar folikül onlar yani yumurtaların olgunlaşmamış küçük hali çok fazla olmasını bende eskiden iyi bişey sanardım taaki olayı kavrayana kadar şöyle ki çok fazla oldukları için büyümeleri zor oluyor yada olmuyor çünkü ne kadar fazla olursa o kadar fazla yer kaplıyolar anladın mı yeterli boyuta kadar büyümelerine yer kalmıyor

Şunu hiçbir zaman unutma polikistik over hamile kalmaya engel değildir polikistik over olanlar kısır demek değildir çocukları olmaz diye birşey yok çok da güzel kalabiliyor valla bende yaş 22 olsa ne hissedilen 82

Doğru doktor bulana kadar asla pes etme ben adet olursam 4. Doktora gitmiş olcam hatta 5. Ama olsun bu konuda en önemli faktör doğru doktora denk gelmek

Çok üzüldüm bebeginize ama ne güzel gebelik oluşmuş bilgim yok ama daha yüksek gibi geldi bana
Hiç umutsuzlanmayın benim kuzenim 2 düşük yaptı ve şimdi bebegi kucagında bana dahs yüksek şans geliyor

Favorilerime ekledim hemen alıcam cnm benim birde sinüzit problemim olunca hemen o dikkatimi çekmiş ne güzel herkes bilgisini paylaşıyor havuç çok severim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…