Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var cnm pazar 12.gun salida 14.gun 1haftam kldi hastalncam derken baska burseymi var acabada bolw sanci agrilr cekiyrum korkusu olustu sadece insallh rabbim merhmet etsin mucuzeler bzmle olsun
Kırmızıları görene kadar umut hep var canım ben inanıyorum bu ay listeyi hamiş haberleriyle doldurcax

Var cnm pazar 12.gun salida 14.gun 1haftam kldi hastalncam derken baska burseymi var acabada bolw sanci agrilr cekiyrum korkusu olustu sadece insallh rabbim merhmet etsin mucuzeler bzmle olsun
Yok yok Allahın izniyle hastalanmiycaksin hamilelikte kolay değil sonuçta canım belki seninki biraz ağrılı bi hamilelik geçecek

Ayyy hissedebiliyor musun biseyler olduğunu gercekten miiii
Bilmiyorum ki canım yani belirtilerin aynısı geçen ayın sadece bu iki ay bunları yaşadım ağız tadı bozukluğu ama birşeyler yerken sıkıntı olmuyo ve karnım dolu dolu gazla doluymuş gibi dün gece bacaklarım ağırdı adet belirtim o olucam sandım ama hala olmadım inşallah içimde mucizem vardır da o yüzden olmamışımdır Rabbim güldürsün yüzümüzüü

Ve birde benim bir gün önceden başlardı sancım kıvranırdım bu ay o kadar ağrılı olmadı geçen ayda öyleydi arada batmalar ve arada bel sırt ağrısı

Düşüncesi bile çoook güzell inşallah ondan regl olmuyorsundur canım nezaman kan vermeyi dusunuyosun

Vallhi cnm hep diyrum hyt mucizelere gebe iken biz neden olmayalim
Kırmızıları görene kadar umut hep var canım ben inanıyorum bu ay listeyi hamiş haberleriyle doldurcax
Insalh canim bnm cok amin
Yok yok Allahın izniyle hastalanmiycaksin hamilelikte kolay değil sonuçta canım belki seninki biraz ağrılı bi hamilelik geçecek
Hahaha cannnn yaa senin guzel yuregindn operim hepbirlikte olacak olursada hamis hamiş gezelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…