Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk 3.cu test sanki pozitifmis ama sen bnlarin uzerine yaparken gününü yaz cnm ogun degerlendrme olmustur umarim..
Bugün yaptıgım testte bu sizce daha öncekilerde pik olmuş mu ya da geç mi yumurtlıcam acaba
Bu testinde cift cizgiye yakin t cizgisi belli ama c ile ayni degil gun yaz cnm bunlara hergun ayni saate yapmaya calis sivi alimina dikkat et ve cok damlatmissin gibi geldi en fazla 3damla damlat bazi kadinla ayda ikikez yumurtlama yapabilir neden olmasin bir bakmissin bir pozitif daha gorebilirsin ..
Buarada her kadin pik gormez yani cift cizgide yumurta catlamaya hazr anlaminada gelebilir
T cizgisi kipkirmizi olmuyor diye endiselenme c ile t cizgisi ayni dengede olsa bire yeterli

İnşallah hayırlısıyla bi an once geçer mujdeyle gelir o günler canım

Aşkım sakın sakın düşürme moodunu sonuçta yumurtlma günün değerlendi en önemlisi o

Pazar pikim di Dün de çatladı ama canım yumurtam hala bi şansım varmıdır ki ay adamla da kavga yaptım o iş bugün zor
Ay ben pazar çatladı sandım pik miydi canım 24 saat etkisi sürüyor küs kavga dinleme giıy kıyafetlerini yap saçını başını makyajını hemen yumuşar zaten

Kızlar merhaba burda yeniyim 1 yıllık evliyim bizde bebek düşünüyoruz açıkçası çok acemiyim ovulasyon testi vs hiçbir şey bilmiyorum 5 ay önce boş gebelik yaşadım zorunlu kürtaj oldu çok üzüldüm şimdi tekrar istiyoruz doktor randevum vardı cumartesi hormon
testlerim normal klomen verdi 5 gün 5 adet kullanıcam ve günaşırı ilişki önerdi cumartesi tekrar kontrole çağırdı süreç nasıl oluyor bilgi sahibi olan var mı aynı süreçte olan :)

Aşkım çalışıyorum yazamadım sabah kaset test negatif ama hala olmadım beyaz akıntı oldu adet sandım hatta dua edin kızlar inşallah kistden değildir
Ayy bi umut daha allahim inşallah bu ay nasip eder regli olmazsin gecikiyormuydu hic boyle hamile kalınca akıntı artıyor diyorlar birde inşallah ondan oluyordur

Ayy bi umut daha allahim inşallah bu ay nasip eder regli olmazsin gecikiyormuydu hic boyle hamile kalınca akıntı artıyor diyorlar birde inşallah ondan oluyordur
Bir yıldır sadece geçen ay gecikti 4 5 gün onda da öatlamayan yumurta vardı yani kist tahmin etmiştim zaten bu ay bakalım sebebi neymiş haftaya pazartesiye kadar olmazsam gidicem kontrole

Canım yumurta takibi yapıcak doktorun o daha iyi bu ovulasyon testinden bakıcak yumurtan oluşmuş mu güzel çatlıyo mu vs eğer çatlamazsa bi dahaki ay iğne ile çatlatabilir olması gereken budur senin yumurtan olmuyomuydu da klomen verdi klomen ve femara sağlıklı yumurta oluşsun diye verilir sıkıntısı olanlarda

Açıkçası şu şekilde oldu süreç canım. Ben bekarken de prolaktinim biraz yüksek çıkıyordu evlendim 6. Ayda hamile kaldım beklemiyorduk çok sevindik ama hayal kırıklığına uğradık beta hcg düzenli artmadı artıyordu ama iki katına katlamıyordu ordan çok moralimiz bozuldu sonrasında da zaten kesenin içi gözükmedi muayene edildi ve boştu zorunlu kürtaj oldum. Sonrasınd prolaktinim 37ydi 3 ah düşmesini bekledik şimdi 30 a dğştü istiyorsanız süreci beraber ilerletelim dedi ve klomen verdi

Evet evet öyle çektim aslında ama en son birleştirdiigm için böyle çıkmış hani ilk test beklemiş oluyorya :) sıvıyı kestim aynı saatte yaptım ama anlayamadım pik olmadıysa bence yumurtlamadım ve sanki bu ay olmıcak gibi

Evet evet 3. Gün bende öyle hissedip degerlendirdim bazıları olmamış diyince biraz modum düştü tabi

Ama siz gerçekten anlamışsınız tebrik ediyorum damlatmaları hemen anladınız biraz fazla kaçırıyordum şimdi düzeltmeye başladım
Tarihlerdede tabi insan umudunu kaybediyor 6 aydır deneyip olmayınca modum düştü salmıştım açıkcası

Hayr canm anladim tabiki herkes pik goremez cift cizgi bile yeter ikimci yumide gelebilr sen yinede test yapmaya devm et dediklerimi uygula canm

Bu aarada sen o 3.testi hangi tarihte yaptin
Uuzlme 6ay erken ovu tesgyle yakalyacagina inaniyrum sprem skntisi falan yoksa sende doktr kontrlunden gevtysen bekle gelicek mucizen seninle olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…