- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi sehribann16
Ilk 3.cu test sanki pozitifmis ama sen bnlarin uzerine yaparken gününü yaz cnm ogun degerlendrme olmustur umarim..Merhabalar kızlarburda yeniyim ama tecrübeli olanlardan yardım rica edicem :) ovulasyon testinde 21. Günüm hala pik göremedim gördügümü sandıgım gün pik degilmiş sonrasında gibi test silikleşirken tekrar çift çizgi olmaya başladı bat tarihime 8 gün var
Bu testinde cift cizgiye yakin t cizgisi belli ama c ile ayni degil gun yaz cnm bunlara hergun ayni saate yapmaya calis sivi alimina dikkat et ve cok damlatmissin gibi geldi en fazla 3damla damlat bazi kadinla ayda ikikez yumurtlama yapabilir neden olmasin bir bakmissin bir pozitif daha gorebilirsin ..Bugün yaptıgım testte bu sizce daha öncekilerde pik olmuş mu ya da geç mi yumurtlıcam acaba
34 yasindayim yarismaya istanbuldan katiliyor diger arkadaslara basarilar diliyorum
E ne guzel iste bende sınavlardan isten basimi kaldirmaktan boş zamanim olunca kizlar neler yapmis diye hep buraya bakiniyrum iste geceecek bugunlerde umarim saglikli sihhetli bir sonuc olur
Aşkım sakın sakın düşürme moodunu sonuçta yumurtlma günün değerlendi en önemlisi oKızlar ya ben bu aydan hiç umutlu değilim Perşembe gününü değerlendirmiştim pazar yumurtladım o günü değerlendirdim dün o kadar hazırlık şey yaptım kötü sürpriz yatılı misafir geldi beynimden vuruldum dünü de değerlendiremedik iyice modum düştü umudum kalmadı
Ay ben pazar çatladı sandım pik miydi canım 24 saat etkisi sürüyor küs kavga dinleme giıy kıyafetlerini yap saçını başını makyajını hemen yumuşar zatenPazar pikim di Dün de çatladı ama canım yumurtam hala bi şansım varmıdır ki ay adamla da kavga yaptım o iş bugün zor
Amin canim benmİnşallah hayırlısıyla bi an once geçer mujdeyle gelir o günler canım
Benimki birde inanmiyor sorguluyor biyerime bisey olsa kesin hamilesin bak kesin gebesin belirtilerin içinde var bana soylemiyosun diyip duruyoBende öyle yapıyorum valla normal adet ağrım var diyorum ne yapalım
Aşkım çalışıyorum yazamadım sabah kaset test negatif ama hala olmadım beyaz akıntı oldu adet sandım hatta dua edin kızlar inşallah kistden değildirCanım sen naptin regl oldun mu ses verr
Bu erkekler çok kurnaz ayolBenimki birde inanmiyor sorguluyor biyerime bisey olsa kesin hamilesin bak kesin gebesin belirtilerin içinde var bana soylemiyosun diyip duruyo
Ayy bi umut daha allahim inşallah bu ay nasip eder regli olmazsin gecikiyormuydu hic boyle hamile kalınca akıntı artıyor diyorlar birde inşallah ondan oluyordurAşkım çalışıyorum yazamadım sabah kaset test negatif ama hala olmadım beyaz akıntı oldu adet sandım hatta dua edin kızlar inşallah kistden değildir
Canım sen biraz onun gözünü Korkut bi napıcak gitmicem artık hastaneye falan de bakalımÖyle canım benim haklısın zaten sanırım öyle yapacağım ama içimden bir seste pes etme diyor Rabbim bir mucize verir inşallah kuzum
Bir yıldır sadece geçen ay gecikti 4 5 gün onda da öatlamayan yumurta vardı yani kist tahmin etmiştim zaten bu ay bakalım sebebi neymiş haftaya pazartesiye kadar olmazsam gidicem kontroleAyy bi umut daha allahim inşallah bu ay nasip eder regli olmazsin gecikiyormuydu hic boyle hamile kalınca akıntı artıyor diyorlar birde inşallah ondan oluyordur
Canım yumurta takibi yapıcak doktorun o daha iyi bu ovulasyon testinden bakıcak yumurtan oluşmuş mu güzel çatlıyo mu vs eğer çatlamazsa bi dahaki ay iğne ile çatlatabilir olması gereken budur senin yumurtan olmuyomuydu da klomen verdi klomen ve femara sağlıklı yumurta oluşsun diye verilir sıkıntısı olanlardaKızlar merhaba burda yeniyim 1 yıllık evliyim bizde bebek düşünüyoruz açıkçası çok acemiyim ovulasyon testi vs hiçbir şey bilmiyorum5 ay önce boş gebelik yaşadım zorunlu kürtaj oldu çok üzüldüm şimdi tekrar istiyoruz doktor randevum vardı cumartesi hormon
testlerim normal klomen verdi 5 gün 5 adet kullanıcam ve günaşırı ilişki önerdi cumartesi tekrar kontrole çağırdı süreç nasıl oluyor bilgi sahibi olan var mı aynı süreçte olan :)
Olmadım hala canım doktor demeden kan testi vermem daha çok kötü yapıyor beni psikolojik olaraksehribann16 canim regli oldn mu umarim test kan testi falan vermissindr ?
Çatlaması için havuc yiyin diyorlar sende ye kuzum inşallah kist felan olusmamistirBir yıldır sadece geçen ay gecikti 4 5 gün onda da öatlamayan yumurta vardı yani kist tahmin etmiştim zaten bu ay bakalım sebebi neymiş haftaya pazartesiye kadar olmazsam gidicem kontrole
Açıkçası şu şekilde oldu süreç canım. Ben bekarken de prolaktinim biraz yüksek çıkıyordu evlendim 6. Ayda hamile kaldım beklemiyorduk çok sevindik ama hayal kırıklığına uğradık beta hcg düzenli artmadı artıyordu ama iki katına katlamıyordu ordan çok moralimiz bozuldu sonrasında da zaten kesenin içi gözükmedi muayene edildi ve boştu zorunlu kürtaj oldum. Sonrasınd prolaktinim 37ydi 3 ah düşmesini bekledik şimdi 30 a dğştü istiyorsanız süreci beraber ilerletelim dedi ve klomen verdiCanım yumurta takibi yapıcak doktorun o daha iyi bu ovulasyon testinden bakıcak yumurtan oluşmuş mu güzel çatlıyo mu vs eğer çatlamazsa bi dahaki ay iğne ile çatlatabilir olması gereken budur senin yumurtan olmuyomuydu da klomen verdi klomen ve femara sağlıklı yumurta oluşsun diye verilir sıkıntısı olanlarda
Evet evet öyle çektim aslında ama en son birleştirdiigm için böyle çıkmış hani ilk test beklemiş oluyorya :) sıvıyı kestim aynı saatte yaptım ama anlayamadım pik olmadıysa bence yumurtlamadım ve sanki bu ay olmıcak gibiCanım ilk 10 dk önemli testi yaptigin ilk 10 dk icinde çekmen lazım resimlerini bide sıvı alımına dikkat ediyor musun 2 saat öncesinde sıvı alımıni kesmenin gerekiyor birde hergun ayni saatte yapmaya çalış testlerini
Ilk 3.cu test sanki pozitifmis ama sen bnlarin uzerine yaparken gününü yaz cnm ogun degerlendrme olmustur umarim..
Bu testinde cift cizgiye yakin t cizgisi belli ama c ile ayni degil gun yaz cnm bunlara hergun ayni saate yapmaya calis sivi alimina dikkat et ve cok damlatmissin gibi geldi en fazla 3damla damlat bazi kadinla ayda ikikez yumurtlama yapabilir neden olmasin bir bakmissin bir pozitif daha gorebilirsin ..
Buarada her kadin pik gormez yani cift cizgide yumurta catlamaya hazr anlaminada gelebilir
T cizgisi kipkirmizi olmuyor diye endiselenme c ile t cizgisi ayni dengede olsa bire yeterli
Hayr canm anladim tabiki herkes pik goremez cift cizgi bile yeter ikimci yumide gelebilr sen yinede test yapmaya devm et dediklerimi uygula canmEvet evet 3. Gün bende öyle hissedip degerlendirdim bazıları olmamış diyince biraz modum düştü tabi
Ama siz gerçekten anlamışsınız tebrik ediyorum damlatmaları hemen anladınız biraz fazla kaçırıyordum şimdi düzeltmeye başladım
Tarihlerdede tabi insan umudunu kaybediyor 6 aydır deneyip olmayınca modum düştü salmıştım açıkcası