Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmadım hala canım doktor demeden kan testi vermem daha çok kötü yapıyor beni psikolojik olarak
Aaa gormemisim yaa hahah bndr diyrum gozunden kacti sanirim dedim benm gozumden kacmis canim bu sekilde daha eziyet ediyrsun olede bolede bu soncu ogreneceksin korkma korkunun uzerine git belki vardr bir bak devam et hayatina kafandanki soru isaretlerin gider evet uzuleceksin belki ama sevineceksin belkide belli olmaz bu isler her ay yep yeni bir umud her ay nasil dikildiysen ayaga olmazsada ssagligimiz yerinde olsun ne yapalim ölun yok ya ucunda rabbim sifasiz dert vermesin huzur versin
Doktorun nezaman ver kani diyor peki

Canım arkadaşında dediği gibi 3.cu de görünüyor ama bugunki testinde pike yakın sen yine bugunude bi degerlendir hic belli olmaz regl olana kadar dene istersen

Canım normal zamanda yumurtlama bitince acaba kasik ağrıları da bitiyor mu 2 gün oldu benim yumurta catlayali ama hala.kasiklarimda agri var

Canım normal zamanda yumurtlama bitince acaba kasik ağrıları da bitiyor mu 2 gün oldu benim yumurta catlayali ama hala.kasiklarimda agri var
Heh iste tamda ben oleyim benim hala agriyr ne yumurtaymis be diyrum 7gundr kendime batma sislik elimde gobegim yurrken zorlaniyrum o derece yanma belimde agri bunlar pskoljik oalmaz sanirim bu ay ben cok sanci cektim i sallh usutmemisizdir hamile kalcaz diye belirtimi degilmi hic anlayamadim yarin 8.gunum ne olcaksa olsun cidden canim aciyor

Benimki öyle senin kadar şiddetli degilde ama normal hayatta ki gibi de değilim yani ağrıyı hissedecek kadar var gercekten döllenme olacagi zaman bukadar agri verebilir mi yada olmadi spremleri geri atmaya mi çalışıyor anlamadim

yok cnm rahim kendi kendi temizlyen bir varlik her ay seni gebelige hazrliyr ama ben hastalancam snirim vallhi kizlar dua edin bana kotu birsey olmasin merk etme sonuc hayrlisyla guzel xikar mutlu oluruz

Canım arkadaşında dediği gibi 3.cu de görünüyor ama bugunki testinde pike yakın sen yine bugunude bi degerlendir hic belli olmaz regl olana kadar dene istersen

Sorun eşim şehir dışında 3. Günü degerlendirdim ama inşallah herkesle birlikte tutar o kadar umudum kırıldı ki 3 aydır denedigim için tarih bile yazmadım üzerlerine

yok cnm rahim kendi kendi temizlyen bir varlik her ay seni gebelige hazrliyr ama ben hastalancam snirim vallhi kizlar dua edin bana kotu birsey olmasin merk etme sonuc hayrlisyla guzel xikar mutlu oluruz
Yaa neden öyle dedin adetine daha vardı sanki öyle düşünme kötüyü çağırma bebisin gelsin

Sorun eşim şehir dışında 3. Günü degerlendirdim ama inşallah herkesle birlikte tutar o kadar umudum kırıldı ki 3 aydır denedigim için tarih bile yazmadım üzerlerine
Anlamiyorum hic caba sarf etmeden şans eseri hamile kalanlar var uğraşmadan ilk ayında kalan var ama bizler aylarca yıllarca uğraşıyoruz yinede kalamıyoruz hayır bukadarda dikkat edemeyiz ki bizim de bi düzenimiz hayatimiz var istediğimiz zaman eşimiz yanımızda olamıyor mesela ne bileyim allah hayırlısıyla sanada bizede nasip etsin canim

Çatlaması için havuc yiyin diyorlar sende ye kuzum inşallah kist felan olusmamistir
Bilmiyorum canım ya ben geçen ay yaşadığım belirtileri yaşıyorum aşırı karın şişliği ağız tadı bozukluğu beyaz sarı akıntı geçen ay çatlatma iğnesi kullanmıştım oda hamilelik hormonu salgılıyo o yüzden hatta testler de çift çizgi gösteriyor ondan diye ümitlenmedim ama bu ay o ümit var içimde

Anladım canım doktorun riske atmayın işi garantiye almak istemiş severim böyle doktorları

Yaa neden öyle dedin adetine daha vardı sanki öyle düşünme kötüyü çağırma bebisin gelsin
Var cnm pazar 12.gun salida 14.gun 1haftam kldi hastalncam derken baska burseymi var acabada bolw sanci agrilr cekiyrum korkusu olustu sadece insallh rabbim merhmet etsin mucuzeler bzmle olsun

Canım benim doktor doktor değil ki yeni geçmiştim buna değiştircem aklıma yatmadı aklıma yatan doktor bulana kadar da değişirim çünkü bunun ilgisiz alakasızlığıyla uğraşamam acaba diyorum adetten 2 gün önce ki ilişki tuttu da geç döllenme mi oluuor

Ayyy hissedebiliyor musun biseyler olduğunu gercekten miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…