-
- Konu Sahibi sehribann16
Canım çok teşekkür ederim Allah inşallah nasip eder. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaısnCanim cok geçmiş olsun inşallah bu gelen o acıyı sana unutturur rabbim tez vakitte seni anne yapsın inşallah yaşında erken daha hiç üzülme olucak bence doktorundan cesaretlendirmis bak ne guzel
BEnde anlayamadim ama ben yumurtladigim gunden beri cok agrim oldu hergun avi icindeydim araba bile kullanamadim bick saplanmasi oldu nefes alamadim resmen yururken avi cekiyrdum bu ay neden bole oldu hic anlahamadim hatta usuttum sanirim dedim kendime sicak su torbasi falan koydum dusun rabbim insallh yar ve yardmcimiz olsunYaa evet öyle birsey ki adet sancilariyla neredeyse aynı o yüzden insan boşuna ümitlenmek istemiyor bende kendimi dinlemek istemiyorum yoksa belirti cok bulurumama benimde sol kasigim da hafif ağrılar oluyo sonra orda batma oluyo ara ara ama hiç aşırı derecede ağrım olmadi
Insallah bebisin belirtileridir bunlar canımBEnde anlayamadim ama ben yumurtladigim gunden beri cok agrim oldu hergun avi icindeydim araba bile kullanamadim bick saplanmasi oldu nefes alamadim resmen yururken avi cekiyrdum bu ay neden bole oldu hic anlahamadim hatta usuttum sanirim dedim kendime sicak su torbasi falan koydum dusun rabbim insallh yar ve yardmcimiz olsunhani dinleyince xidden cok hamile gibisin ama regli ile ayni belirtiler ama ben cok sanci cektim xidden hatta snrleniyrdum bole televzyonda birsye bagirirken bile derin nefes alip ole kiziyrdum aciyrdu cnku
Bugun bitti canimInsallah bebisin belirtileridir bunlar canımsenin son 5 gün mü teste
Ayy hadi sen yap pozitif çıksın peşinede biz gelelim inşallahBugun bitti canimdaha aksam olmadan bitrdim ben hahahahah kaldi 4 pazar gunu yapicam 12.gun bnm icin daha saglikli olur 10.gun cuma yaparsam birde cizgi cikmaz busegerde erken yaptim falan diyip kendimi yicem en iyisi 12.gun silik bile olsa cikar
Evet malesef toplum oyle,bende 2 ay klomen kullandm 5,6 kilo aldm. ona yoruyorum cunku cok iştahım açıldı,neyse geçen arkadas gordu aaaa hamilemisin dediEvet çok şükür öyle oldu ama toplum baskısı yüzünden ben bile şüphe ediyordum darısı sizlere inşallah dualarım sizinle
Aaa ben tek basima pozitifi gorduhumde hepbirlikte sizi hamilelik diyarina yolcu edicemAyy hadi sen yap pozitif çıksın peşinede biz gelelim inşallah
Amin canım inşallahh gercekten günler geçmek bilmiyor benim daha 2.ci gunumAaa ben tek basima pozitifi gorduhumde hepbirlikte sizi hamilelik diyarina yolcu edicemçok amin hepbirlikte bol pozitifli ayimiz olsun
Canim kendini oayalayacak birseyler yap istersen kafani devmli baska seylere ver sabah yuruyusu yap mesala yada film dizi gibi seyler bak sevdigin kitap okuAmin canım inşallahh gercekten günler geçmek bilmiyor benim daha 2.ci gunum
Canım sende de mi polikistik over var bende de var 3 yıllık evliyim yoğun çalıştığım için çocuk düşünmüyordum 3 aydır deniyoruz olmuyor hormon testi yaptırdım doktor değerlerin gayet iyi dedi kilo ver dedi 7 kilo verdim doktorum yumurta takibi yaptır dedi bende bu ay ilk defa denedim ovulasyon eğer olmazsa yumurta takibi yapıca
Senin baya ugraslarin varmış canımCanim kendini oayalayacak birseyler yap istersen kafani devmli baska seylere ver sabah yuruyusu yap mesala yada film dizi gibi seyler bak sevdigin kitap okubenim üniversite vize sınavlarim var onlara calisiyrum bölümümü degitrmek icin busene grdim kazandikk bir yandanda evden calisiyrum ön muhasebe gunler ole geciyor ama zorlaniyorum durmak istyrum dinlenmek istyrum cok hizli akiyor sanki hersey sanirim hayat akışım beni yordu
Canım ilk 10 dk önemli testi yaptigin ilk 10 dk icinde çekmen lazım resimlerini bide sıvı alımına dikkat ediyor musun 2 saat öncesinde sıvı alımıni kesmenin gerekiyor birde hergun ayni saatte yapmaya çalış testleriniMerhabalar kızlarburda yeniyim ama tecrübeli olanlardan yardım rica edicem :) ovulasyon testinde 21. Günüm hala pik göremedim gördügümü sandıgım gün pik degilmiş sonrasında gibi test silikleşirken tekrar çift çizgi olmaya başladı bat tarihime 8 gün var
34 yasindayim yarismaya istanbuldan katiliyor diger arkadaslara basarilar diliyorumSenin baya ugraslarin varmış canımbende aslında evden iş yapıyorum onunla vakit geçiriyorum yemekti temizlikti bi sekilde akşam oluyo ama aklımda düşüncesi hic çıkmıyor heyecanlı bi bekleyiş içindeyim durduramıyorum kendimi düşünmekten sen kaç yasindaydin canım bide hangi sehir
Oo çok iyi değer canım gerçekten erkenden döllenmiş seninkiDün adet olmam gerekiyordu
Belki de ikizdir bana bi tık fazla geldi sanki değerOo çok iyi değer canım gerçekten erkenden döllenmiş seninki
Tamma canım ekliyorumGunaydinnn.SAT 15 Ekim BAT 11 Kasim.
Bende öyle yapıyorum valla normal adet ağrım var diyorum ne yapalımKesinliklee ben birde onu umitlendirmemek için belirti hissetsem bile ona belli etmemeye çalışıyorum sorduğun da felan yok diyorum benim gibi sonradan üzülmesin diye
Eşim özellikle bayılcak bu aralar çok tıkalıNe demek canım benim her evde bulunması gereken bişey valla kışta geliyor ağız burun tıkandı mı direk sürün ama çok etkili az sürün sonra sövmeyin bana