Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim cok geçmiş olsun inşallah bu gelen o acıyı sana unutturur rabbim tez vakitte seni anne yapsın inşallah yaşında erken daha hiç üzülme olucak bence doktorundan cesaretlendirmis bak ne guzel
Canım çok teşekkür ederim Allah inşallah nasip eder. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaısn

BEnde anlayamadim ama ben yumurtladigim gunden beri cok agrim oldu hergun avi icindeydim araba bile kullanamadim bick saplanmasi oldu nefes alamadim resmen yururken avi cekiyrdum bu ay neden bole oldu hic anlahamadim hatta usuttum sanirim dedim kendime sicak su torbasi falan koydum dusun rabbim insallh yar ve yardmcimiz olsun hani dinleyince xidden cok hamile gibisin ama regli ile ayni belirtiler ama ben cok sanci cektim xidden hatta snrleniyrdum bole televzyonda birsye bagirirken bile derin nefes alip ole kiziyrdum aciyrdu cnku

Insallah bebisin belirtileridir bunlar canım senin son 5 gün mü teste

Insallah bebisin belirtileridir bunlar canım senin son 5 gün mü teste
Bugun bitti canim daha aksam olmadan bitrdim ben hahahahah kaldi 4 pazar gunu yapicam 12.gun bnm icin daha saglikli olur 10.gun cuma yaparsam birde cizgi cikmaz busegerde erken yaptim falan diyip kendimi yicem en iyisi 12.gun silik bile olsa cikar

Evet çok şükür öyle oldu ama toplum baskısı yüzünden ben bile şüphe ediyordum darısı sizlere inşallah dualarım sizinle
Evet malesef toplum oyle,bende 2 ay klomen kullandm 5,6 kilo aldm. ona yoruyorum cunku cok iştahım açıldı,neyse geçen arkadas gordu aaaa hamilemisin dedi
Aslnda kotu niyeti de yoktu ama bu bile uzulmeme neden oldu
Dualarnda yer verdigin icin de Allah razı olsun arkadasm

Amin canım inşallahh gercekten günler geçmek bilmiyor benim daha 2.ci gunum
Canim kendini oayalayacak birseyler yap istersen kafani devmli baska seylere ver sabah yuruyusu yap mesala yada film dizi gibi seyler bak sevdigin kitap oku benim üniversite vize sınavlarim var onlara calisiyrum bölümümü degitrmek icin busene grdim kazandikk bir yandanda evden calisiyrum ön muhasebe gunler ole geciyor ama zorlaniyorum durmak istyrum dinlenmek istyrum cok hizli akiyor sanki hersey sanirim hayat akışım beni yordu

Merhabalar kızlar burda yeniyim ama tecrübeli olanlardan yardım rica edicem :) ovulasyon testinde 21. Günüm hala pik göremedim gördügümü sandıgım gün pik degilmiş sonrasında gibi test silikleşirken tekrar çift çizgi olmaya başladı bat tarihime 8 gün var

Eklentiler

• B611B0FA-7EB7-4CB7-B2E6-1CFD8ACD0290.jpeg
    143,4 KB · Görüntüleme: 32
Bugün yaptıgım testte bu sizce daha öncekilerde pik olmuş mu ya da geç mi yumurtlıcam acaba

Eklentiler

• 03340C3C-58C6-4ED4-84CD-EC5591471DF9.jpeg
    199 KB · Görüntüleme: 34

Merhaba size bir sorum olucak bende 3 aydır deniyorum ve olmadı kadın dogum yumurtalarımın cok iyi oldugunu söyledi hormonlarda iyi çıktı yumurta takibini kadın dogumdan mı yoksa tüp bebek doktorundan mı yaptıracaksınız

Senin baya ugraslarin varmış canım bende aslında evden iş yapıyorum onunla vakit geçiriyorum yemekti temizlikti bi sekilde akşam oluyo ama aklımda düşüncesi hic çıkmıyor heyecanlı bi bekleyiş içindeyim durduramıyorum kendimi düşünmekten sen kaç yasindaydin canım bide hangi sehir

Canım ilk 10 dk önemli testi yaptigin ilk 10 dk icinde çekmen lazım resimlerini bide sıvı alımına dikkat ediyor musun 2 saat öncesinde sıvı alımıni kesmenin gerekiyor birde hergun ayni saatte yapmaya çalış testlerini

34 yasindayim yarismaya istanbuldan katiliyor diger arkadaslara basarilar diliyorum

E ne guzel iste bende sınavlardan isten basimi kaldirmaktan boş zamanim olunca kizlar neler yapmis diye hep buraya bakiniyrum iste geceecek bugunlerde umarim saglikli sihhetli bir sonuc olur

Ne demek canım benim her evde bulunması gereken bişey valla kışta geliyor ağız burun tıkandı mı direk sürün ama çok etkili az sürün sonra sövmeyin bana
Eşim özellikle bayılcak bu aralar çok tıkalı neydi adı kızçem çin yaprağı mı nanesi mi neydi ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…