- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
- Konu Sahibi sehribann16
Kız içerde insanlar uyuyor nasıl yapayım ay bi de başka şehirden geldiler akşam yemek yedik oturuyoruz düşün ikimizin de haberi yok tak telefon e biz geldik kapıyı açın eşimin arkasaşları bu arada bunlar yani akraba falan da değil eşi bebeği kendisi zıngıldadı geldi adamı sevmem zaten eşini severim kız çok ponçik de şimdi daha da sevmiyorum ben en yakınıma bile habersiz gitmem bunlar şehir değiştiriyor ey mübarek
Istemedigin ot burnunda beitermis o hesap olmus canim benm sen niye ikigun bos biraktin bak buda sana ders olsun reglin bitsin 1dolu bir bos ilerle yumiyi gordunmu ust uste degerlendr ondan snra serbestsin ama korma en fazla 5gun icerde duran spermler var olursa tutar insallh hay mucizelerle doluYa işte Perşembe oldu cuma cumartesi boş pazar pikim di o zaman oldu dün de silikleşti test değerlendiremedik de malum bugün yapmadım testte ama gene koyu akıntı geldi test yapsam mı acaba . Kız o kadar psikolojim bozuldu ki artık anlatamam ay bi de arsız arsız sizde yapın artık ni çocuk deyiverdi adam durduk yere verdi bebeği kucağımıza bi bıraksanız yapcaz da bırakmıyonuz ki
CAnim akintin afdersin uzayan bir akintimi seffaf seklinde eger oleyse yumjrtlma akintisi o sen bu aksami dgerlendr hic bilemeyiz ne olcagini sknti yapma