- Konu Sahibi sehribann16
İnşallah canım dualarım seninleİnşallah benimde karşıma çıkar artık iyi bi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım dualarım seninleİnşallah benimde karşıma çıkar artık iyi bi doktor
Canim bu nasil sonuc olmus bole referans araligi bile yazmiyor bence bir sknti var Bak ben sana benmkini aticam ve cidden cok dusuk sen d vitamini suan basla d.colefor verdi dimi haftada iki gun iceceksin bir sknti olmazEki Görüntüle 3326097 d vitamininden anlayanlar değere bi bakabilir mi demiri göremedim canım
Vallhi canim guneslendim ben 1hafta boyunca bronzlastim dusun okdr gunes fayda etmedi hafta snlari balik yedim balik mutlaka tuket dusuk demir falanda yokEvet verdi dediğin ilaçtan verdi hemde ama tam yazdığı gün denemeye baslayacaktim bi umut bu ay tutar belki diye başlayamadım ilaca bu ay tutmazsa ilaca basliycam hemen yiyeceklerden ve güneşten almaya çalışıyorum dvitaminini
Evet canım bende de vardı b12 d vitamini bana doktor verdi onlar iyi geldi amaEvet verdi dediğin ilaçtan verdi hemde ama tam yazdığı gün denemeye baslayacaktim bi umut bu ay tutar belki diye başlayamadım ilaca bu ay tutmazsa ilaca basliycam hemen yiyeceklerden ve güneşten almaya çalışıyorum dvitaminini
Evet canım bende aynı ilacı kullandımCanim bu nasil sonuc olmus bole referans araligi bile yazmiyor bence bir sknti var Bak ben sana benmkini aticam ve cidden cok dusuk sen d vitamini suan basla d.colefor verdi dimi haftada iki gun iceceksin bir sknti olmaz
Vallhi canim guneslendim ben 1hafta boyunca bronzlastim dusun okdr gunes fayda etmedi hafta snlari balik yedim balik mutlaka tuket dusuk demir falanda yok
Bak feritin,folat,b12,dvitamini,demir,tsh,t3 bunlara mutlaka baktr
Benim referans araligi neden yazmıyor anlamadim ama düşük olsa kırmızı işaret olmazmiydiCanim bu nasil sonuc olmus bole referans araligi bile yazmiyor bence bir sknti var Bak ben sana benmkini aticam ve cidden cok dusuk sen d vitamini suan basla d.colefor verdi dimi haftada iki gun iceceksin bir sknti olmaz
Vallhi canim guneslendim ben 1hafta boyunca bronzlastim dusun okdr gunes fayda etmedi hafta snlari balik yedim balik mutlaka tuket dusuk demir falanda yok
Banada kan ve d vitamin ilacı verdi seninkinden canim ama ben deneme sürecinde olduğum için kullanmadım henuz internetten baktım gebelikte yada suphesi varsa kullanılması önerilmez diyordu korktumEvet canım bende de vardı b12 d vitamini bana doktor verdi onlar iyi geldi ama
Doktor hamile kalamama sebebin dvitamin eksikliği dedi canımEvet canım bende aynı ilacı kullandım
Yok canım ben çocuk düşünmeden önce doktoruma bütün vitamin eksiklerime bakalım hocam sonradan zorlanmim dedim oda bu ilaçları verdi folbioli ama 2 paket bitir dedi ben onları kullandıktan sonra çocuk düşünmeye başladımDoktor hamile kalamama sebebin dvitamin eksikliği dedi canım
O zaman canım önce ilaçlarını kullanıp sonra düşünsen daha sağlıklı olurdu aslında benceDoktor hamile kalamama sebebin dvitamin eksikliği dedi canım
Canım benimde yazmıyorduCanim bu nasil sonuc olmus bole referans araligi bile yazmiyor bence bir sknti var Bak ben sana benmkini aticam ve cidden cok dusuk sen d vitamini suan basla d.colefor verdi dimi haftada iki gun iceceksin bir sknti olmaz
Aslinda ben baş dönmesi için nörolojiye gittim bebek düşündüğümüz için değil oda kan ve mr istedi daha kan vermeden bana her ihtimale karşı dvitamini yazayım baş dönmen ondan olabilir 10 gün sonra gel sonuçlarına bakalım dedi o yüzden randevuyu bekliyorum ama ilacı kullandım 1 kere sonra olurda farkinda olmadan hamile kalırsam zarar verir diye korktum kullanmaya haklısın zaten bu ayı atlatayım ilaçları kullanmaya basliycamO zaman canım önce ilaçlarını kullanıp sonra düşünsen daha sağlıklı olurdu aslında bence
Neden yazmıyor anlamiyorum bu sonuca mi sana dvitaminini verdiCanım benimde yazmıyordu
Canım zaten 12 düşük olarak kabul ediliyor ondan olabilirNeden yazmıyor anlamiyorum bu sonuca mi sana dvitaminini verdi
Kafam çok karışık ozaman bu ay hamile kalmam cok cok cok uzak bi ihtimalCanım zaten 12 düşük olarak kabul ediliyor ondan olabilir
Hayır canım öyle düşünmeeee asla imkansız diye bir şey yokkkk kalanlarda var yani ama bu aydan sonra bütün vitaminlerini dengeleKafam çok karışık ozaman bu ay hamile kalmam cok cok cok uzak bi ihtimal
Bu ayı çok güzel değerlendirdim her sey çok olumlu gitti ama değerlerim düşükmüş baya bana çok düşük bi ihtimal geliyo artik olmasi bu ayı bi atlatayım ilaçlara basliycam kesinlikleHayır canım öyle düşünmeeee asla imkansız diye bir şey yokkkk kalanlarda var yani ama bu aydan sonra bütün vitaminlerini dengele
Iyi yaomisin canim d vitamini cok onemli insallh ahyrli sonuclarimiz olurEvet canım bende aynı ilacı kullandım
Evet bende anlamadim cidden bak benm dusuk olduhundaki halinide bulayim kirmizi idi senin dusuk hic vakit kaybetme ve d.colefor varsa buhun ic pazartesi icersen birde persembe icersin bitene kdar icBenim referans araligi neden yazmıyor anlamadim ama düşük olsa kırmızı işaret olmazmiydi
Senin ozel sanirim canm doktr dusuk olduhunu anlamis ondan vermis zatenCanım benimde yazmıyordu
Evet cnm senin senin referans araliginda yok devlet hastanesnde verilmis olmasi lazim bnmkinde varNeden yazmıyor anlamiyorum bu sonuca mi sana dvitaminini verdi
Yok canim ole dusunme saglikli bir yumi saglikli bir sperm lazim sadece insallh bu ay olumlu sonclarimiz olurKafam çok karışık ozaman bu ay hamile kalmam cok cok cok uzak bi ihtimal
Ben araştırma hastanesinde kan verdim canım referans yazmıyor ama yazdığı dvitamini her gün 1 tane yazıyor üstünde benim denemeler oldu ama.baslarsam bugun bi zararı olmaz miIyi yaomisin canim d vitamini cok onemli insallh ahyrli sonuclarimiz olur
Evet bende anlamadim cidden bak benm dusuk olduhundaki halinide bulayim kirmizi idi senin dusuk hic vakit kaybetme ve d.colefor varsa buhun ic pazartesi icersen birde persembe icersin bitene kdar ic
Senin ozel sanirim canm doktr dusuk olduhunu anlamis ondan vermis zaten
Evet cnm senin senin referans araliginda yok devlet hastanesnde verilmis olmasi lazim bnmkinde var
Yok canim ole dusunme saglikli bir yumi saglikli bir sperm lazim sadece insallh bu ay olumlu sonclarimiz olur
Ayyyy evet canım ama olucak inşallah bu ay bende buna bakmadılar canım heraldeBakına hatta size tsh hormonum nasil yerlerde ve gebelikte kac olmasi normal kabul ediliyor bakin