-
- Konu Sahibi sehribann16
Ayyyy bende senin gibiyim ağzım burnumda en erken ne zaman öğrenebiliriz acaba erken hamilelik testinde çıkar mı çok merak ediyorumVallahi cnm ben yumurtlamadan beri sanci cektim anlam veremiyrum her gun bugun bile kasiklarda batma goguslerdr hasaslik bel agrisi goguste yanma bicak saplanmalari cabuk yorulma kasikta bir doluluk hissi ates takibi yapiyrum ben birde her sabah yumurtlamadan snra ates yukseliyor egerki atesim 8.gun yada 7.gun 2.3 derece asagiya duserse buma implantasyon dususu*yerlesme) diyrlar belki bende gorurrum diye bakiyrum ama her kadinda olmuyor iste misal yumurtladiktan snra atesimiz yukseliyor yuksek seyrederken regli olmya yakin atesin dusuyr iste ozamanda anliyrsunki regli olcaksin
Bak adetimin 1.gununden itibaren ates olcerle imtihanim
İnşallah canım benim o kadar istiyorum kiHissettiğin ağrılar inşallah meleginin ben burdayım anne diye verdiği cagrilardir canım benimde olursa ilk olucak herkes dortgozle onu bekliyor rabbim cok bekletmeden hepimize nasip eder inşallah
Evet bu zaman da ki en büyük ihtiyacımız birbirimize olan desteğimizOlucak olucak kuzum bu ay olmasa da önümüzdeki ay olucak sen hiç stres yapmaaaa birbirimize destek olma zamanı
Canım ben tam 1 bucuk yıllık evliyim ben cok zorlu bi süreçten gectim aslında vajinusmustum 15 ay boyunca eşimle birlikte olamadım sonra inat ettim kendi kendime yendim şükür 3 aydırda çocuk istiyoruz ama ilk 2 ay bilinçsiz programlara göre hareket ettiğim için 2 ayı hic saymıyorum bu ay sadece bilinçli ve verimli oldu inşallah da mujdeyle gelirİnşallah canım benim o kadar istiyorum kisenin ne kadar oldu canım çocuk düşüneli
Bu ay hamile kalsam da kalamasamda yine buralarda olup birilerine yardımcı olmaya calisicam ben inşallahEvet bu zaman da ki en büyük ihtiyacımız birbirimize olan desteğimiz
Ah canım benim ne zor imtihandan geçmişsin çok şükür kurtulmuşsun etrafımda duymuştum bi kaç kişi böyle olan boşanma noktasına kadar geleni bile duydum Allah yardımcıları olsun çok kötü gerçektenCanım ben tam 1 bucuk yıllık evliyim ben cok zorlu bi süreçten gectim aslında vajinusmustum 15 ay boyunca eşimle birlikte olamadım sonra inat ettim kendi kendime yendim şükür 3 aydırda çocuk istiyoruz ama ilk 2 ay bilinçsiz programlara göre hareket ettiğim için 2 ayı hic saymıyorum bu ay sadece bilinçli ve verimli oldu inşallah da mujdeyle gelirsen nezamandir deniyosun
Hep burada olalımBu ay hamile kalsam da kalamasamda yine buralarda olup birilerine yardımcı olmaya calisicam ben inşallah
Gercekten cok zor bi imtihandi allah kimseye yaşatmasın sagolsun eşim çok sabırlı ve dusunceliydi bu süreçte beni yipratmamak için hiçbir zaman zorlamadiAh canım benim ne zor imtihandan geçmişsin çok şükür kurtulmuşsun etrafımda duymuştum bi kaç kişi böyle olan boşanma noktasına kadar geleni bile duydum Allah yardımcıları olsun çok kötü gerçektenseninkine ilk deneme diyelim biz buna bende 1 yıldır evliyim tam bugün tanışma ve düğün yıldönümümüz 30 Ekim uğurunu taşır inşallah ilk günden beri korunmuyorum ama maalesef olmadı polikistik overden dolayı
Olalım canimHep burada olalımsenin son adet tarihin ve beklenen adet tarihin ne canım listeye ekleyeyim senide
Evet işte Rabbim herkese dağına göre kar verip sınıyor ama inşallah geçicek hepimizinGercekten cok zor bi imtihandi allah kimseye yaşatmasın sagolsun eşim çok sabırlı ve dusunceliydi bu süreçte beni yipratmamak için hiçbir zaman zorlamadievet ilk deneme gibi bisey oldu bu ay bakalım sonuç ne gösterecek inşallah senin uğurun olur bu 30 Ekim seninde imtihanın farklı olmuş allah geciktirmeden yaşadığının mükafatını versin kuzucum
Ekliyorum hemen canım benim 13 Kasım'da hamiş bölümüne eklemeyi nasip etsin Allah'ımOlalım canimsat 18 ekim bat 13 Kasım canım
Aminn canim insallh hepbirlikte hamile haberlerimiz olsun isteyen kim varsa olsun ya bir can yoldaslariAmin canım hepimizin uğuru olsun bu topik ilk açtığım günü dün gibi hatırlıyorum içim içime sığımıyodu sanki listeye ekledikleri hep hamile olucak gibi
Rica ediyrum cnm cok memnun kaldihim bir iuygulama cok bilgilendiryor beni umarim sende memnun kalirsin bilgi paylastikca guzelHep merak ediyordum bunu bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz balım
Dİl alti ates ölcer al mutlaka evde bulunsun canim aman bosver diyrum ya olede panik oluyruz bolede panik oluyruz hic degilse su son kalan gunleri nelirtiler sanip iki heyecanlanalim hamile takliti yapCanım benimde ateşimin yükseldiğini hissettiğim an indiricem o dediğin uygulamayı ama kendimi de çok dinlemek istemiyorum açıkçası cunku her ağrıyı belirtiyi ona yoruyorum umitlenmek istemiyorum ama bu ay verimli geçti ümitliyim inşallah hepimizin çabası mucizeyle sonuçlanır sen nezamandir evlisin nezamandir istiyordun
Dun benmde ole oldu insallh hayrli sonuclarimiz olsun herseyi bebge yoruyruzAynennn canım benim benimde sol kasık ağrım var bide kabızlık hiç yokken ortaya çıktı anlamadım gitti Allahın izniyle inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder rabbim
CAnim ben prodoctor erken gebelik testi alcam nasip olursa eger testi eczanlerde bulabilirsem 4gun sonra yani 10.gun evde deniycem cnku benm jafta sonuda denk geliyr eger cizgi goremezsemde 12 .gun 14.gunde son olur cnku 10.gun goremeyenler 12.gunde gormusler. 12.goremeyenler 14.de net belli olmusAyyyy bende senin gibiyim ağzım burnumda en erken ne zaman öğrenebiliriz acaba erken hamilelik testinde çıkar mı çok merak ediyorum
Ayyy evet canım ya benim de ya 6. Gün yada 7. Gün oldu heralde pik gördükten sonra mı saymaya başladın çatladığını gördüğün gün mü saymaya başladın canım benimAminn canim insallh hepbirlikte hamile haberlerimiz olsun isteyen kim varsa olsun ya bir can yoldaslari
Rica ediyrum cnm cok memnun kaldihim bir iuygulama cok bilgilendiryor beni umarim sende memnun kalirsin bilgi paylastikca guzel
Dİl alti ates ölcer al mutlaka evde bulunsun canim aman bosver diyrum ya olede panik oluyruz bolede panik oluyruz hic degilse su son kalan gunleri nelirtiler sanip iki heyecanlanalim hamile takliti yapevrene gonder olur rabbim ueyerki ol desin
Dun benmde ole oldu insallh hayrli sonuclarimiz olsun herseyi bebge yoruyruz
CAnim ben prodoctor erken gebelik testi alcam nasip olursa eger testi eczanlerde bulabilirsem 4gun sonra yani 10.gun evde deniycem cnku benm jafta sonuda denk geliyr eger cizgi goremezsemde 12 .gun 14.gunde son olur cnku 10.gun goremeyenler 12.gunde gormusler. 12.goremeyenler 14.de net belli olmus
Senin kacinci gunun bugun canim?
Catladiktan sonraki gun 1.gun olrak sayiliyr cnm nezaman pik gordun tarih ne zaman siliklesti canimAyyy evet canım ya benim de ya 6. Gün yada 7. Gün oldu heralde pik gördükten sonra mı saymaya başladın çatladığını gördüğün gün mü saymaya başladın canım benim
Canım 23 Ekim de pik gördüm 24 de çatladı o zaman benim şuan 6. Günüm canımCatladiktan sonraki gun 1.gun olrak sayiliyr cnm nezaman pik gordun tarih ne zaman siliklesti canim
GÜnü gününe ayniyiz ya biz senleCanım 23 Ekim de pik gördüm 24 de çatladı o zaman benim şuan 6. Günüm canım
Ayyy evet canım aynı günüz ayyyy Allahın izniyle inşallah olmuştur hayırlsıyla bilmiyorum ki valla herkes 10-12 gün erken gebelik testi çıkıyormuş diyor napsak kiGÜnü gününe ayniyiz ya biz senlebenmde 23 pik 24 catlama 25.1.gun bugun 6 günümuź varsa eger dollenmis yumi suan rahime yerlesmeye baslayacak insallh sen nezaman test yapmayi dusunuyrsun
Canim sen havux ye bazen bole olabiliyr cift cizgi dunden bir tik silik ayni benm testler gibi olmus catlamis dediler bu sekilde gorunxe ama bnm icin huzurlandi ertesi hun tekrar test yaptim sipsilikti hatta bak benmkileri atayim ama sen buhunude ne olur ne olmaz yarinida degerlendr ve 2 3tane havuc ye bak pik gordum ertesi gun senin gibi bir tik silik dediler catlamis ama ben emin olmak istediim ogunu degerlendrdim ertesi gun tekrr test yaptimKızlar bişey sorcam ben gene test yaptım koyu çıktı bu daha ne kadar böyle olur ki bi de pili gördüğümüzde yumurtlamış olmuyor muyuz Eki Görüntüle 3325828
Vllhi bnde bilmiyrum hafta sonuna denk gelmeseydi hmn saglik ocgindan gdip test vercktim cuma versem h.sonu cikrmi diye ikide bir bkicam drcam persembe 9gun olsa knda cikarmi ay kafalar leya en iyisi pzrtesyi bklcem sanirimAyyy evet canım aynı günüz ayyyy Allahın izniyle inşallah olmuştur hayırlsıyla bilmiyorum ki valla herkes 10-12 gün erken gebelik testi çıkıyormuş diyor napsak ki