Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen gene canım erken pik olmuşsun benimkinin piki de uzun sürdü bu ovulasyon testlerinde hiç bilgim yok gerçekten cahil kalmışım. Ama inanılmaz derecede kasık ve bel ağrım var
O zaman çatlıyordur canım Allahın izniyle inşallah bugün yarın çatlar olmadı akşam da test yapabilirsin en azından o günü güzelcene değerlendir olucak olucak inşallah canım benim

Doktorlar deneme tahtası ediyorlar sinir oluyorum senin ovulasyon testlerin nasıldı peki canım çatlaması felan uzun sürdü mu

Sen gene canım erken pik olmuşsun benimkinin piki de uzun sürdü bu ovulasyon testlerinde hiç bilgim yok gerçekten cahil kalmışım. Ama inanılmaz derecede kasık ve bel ağrım var
Canım şöyle pik yumurta 18 mm'ye falan gelince oluyo günde 2 mm falan büyüyor şöyle kimin ki 20 de çatlar kimin ki25 anladın mı senin büyük ihtimalle biraz daha büyümesi varmış diye hala pik gözüküyor

Allah belasını versin bu pcosun başka bi doktor var bakalım inşallah o çare olur artı
Canım benim demeee öyle ama belki yeni gittiğin doktor sana uğurlu gelicek ama bence önce hormonları düzenlemek gerekiyor bana doktorum benim için pcos olman önemli değil değerlerin önemli dedi mesela

Canım ben 13.günden sonra biraz kötü bi dönemden geçtim o yüzden orda bıraktım ne oldu nasıl oldu hiç bilmiyorum
Anladım ama güvendiğin bi doktorla ilerle canını hiç sıkma sana kesinlikle olmaz diye bisey dememisler cunku ne durumda olanlar var benim ablamın olmuyor mesela yumurta tembelliginden şükret haline canım hayirlisiyla en kısa zamanda nasip etsin allah

Canım benim demeee öyle ama belki yeni gittiğin doktor sana uğurlu gelicek ama bence önce hormonları düzenlemek gerekiyor bana doktorum benim için pcos olman önemli değil değerlerin önemli dedi mesela
Pcos belirtileri tam olarak nasıl oluyo canim ben hiç muayene olmadım doktora gebelik için böyle söyleyince bende bi korktum suan

Bak canım benim de böyle olmuştu bizim aynı gün heralde
Evet canm seninde benmle ayni tarihe gelmis sen 13.gun gormussun ben gec 17.gun pik gordum hayrli haberlerimiz olsun
Doktor gibi kızsın valla ne güzel tatlı tatlı anlatıyorsun çok teşekkür ederim bebeğim o zaman bugün dediklerini harfiyen yapıyorum
Sagol cnm benm ben arastrmayi ogrenmeyi seviyrum kova burcuyim birde sen dusun

Pcos belirtileri tam olarak nasıl oluyo canim ben hiç muayene olmadım doktora gebelik için böyle söyleyince bende bi korktum suan
Canim alltan miyane olman lazim yumurtaliklarina baktiginda birsuru yumurta goruyr zincirlenmis sekilde onada pcos diyrlar sehribann16 canim senin gibi olan cok esinde muyane oldumu spermler falan iyimi onlarda etkiliyor insallh duzgun bir doktr bulursun

Ozaman benimde bu ay tutmazsa bende gidip bi muayene olayım varsa bileyim süreci hızlandırmis olurum en azindan inşallah gerek kalmaz tüm bunlara of günler gecmiyo daha bugün 1.gun benim

Ozaman benimde bu ay tutmazsa bende gidip bi muayene olayım varsa bileyim süreci hızlandırmis olurum en azindan inşallah gerek kalmaz tüm bunlara of günler gecmiyo daha bugün 1.gun benim
Hahhahah dur bismillah can ilk gun gecmezz haklisin evet bu ay olmazsa butun testlerine baktir tammi yumurtlama icinde belirli testler var ozaman insallh gelmez bu ay gebe kalirsin ama olmazsada sana o testleri solerim yaptrrsin insallh mucizen suan olusuyrdu gebelik yükleniyor

Canım benimkini ilk alttan muayeneyle anlamışlardı tabiki bunun yanında belirtiler de vardı saç dökülmesi tüylenme bende bunlar pek olmadı bende gizli şeker çıkmıştı yanında ekstra

Ay inşallah gerek kalmaz allah herkese nasip etsin içinde de bizlere

Canım benimkini ilk alttan muayeneyle anlamışlardı tabiki bunun yanında belirtiler de vardı saç dökülmesi tüylenme bende bunlar pek olmadı bende gizli şeker çıkmıştı yanında ekstra
Bendede aşırı saç dökülmesi var kan vermiştim bikac gun önce değerlere baktım ama anlamadım dvitamini eksikligi olabilir mi acaba

İşte kafama yatana kadar böyle doktor değiştiricem canım yumurta tembelliğini pcosa diyolar zaten 17 yaşımda ilk gittiğimde doktor bana yumurta tembelliği demişti çünkü

Zaten öyle canım demir TSH insülin bunlar asıl önemli olanlar ama gittiğim hiçbir doktor asla ilgili değildi neden bilmiyorum ama hep başından savarcasına özel hastane bide yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…