- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
- Konu Sahibi sehribann16
Regl tarihim canım olmazsam yarın salı günü test yapıcamINsallah çok amin amin cannn
Ay hadi insallh yarin testmi yapicaksin yoksa regli tarihinmi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl tarihim canım olmazsam yarın salı günü test yapıcamINsallah çok amin amin cannn
Ay hadi insallh yarin testmi yapicaksin yoksa regli tarihinmi canim
Amin inşallah canım benimDualarım seninle canım benim inşallah hayırlı haberler alcaz
Yaaa Rabbim sağlıkla bebişine kavuştursun inşallah ilk bebeğin mi olcakValla 1 senedir bekliyorum artık sabır taşı oldum canım regl geçmeden yapmıcam çünkü daha çok üzülüyorum öyle
Hamilesin hamilesin öyle diyelim biz canım hepimiz için.Aynn ole ama ben geri sayim yapmiyorum ya hamileyim ya kesin (evrene mesaj) bebisler icin bekliycez cnm rabbim mucizl3rimizi gondersin
Yaaa şansınla gurur duy git birine sadaka ver ben cildircaktim sen ilk ovü testinle xift cizgiyi gordun ben ilk ovü test denemmle hic birsey goremedim ve hergun bu azapim bitmedi cok cektim be sinunda kirmizilar geldi oh bir agla agla ben niye yumurtlamiyrum diye meger her kadin her ay yumurtlamazmis tecrube ile ogrendik oda ilk ovü test denememle gisterdi bu ay ikinci ayimdi birsuru ovü testine gitti paraciklar calis calis bunlara yatir ama bebegime bir kavusayim popisine popisine patlatcam
Valla 1 senedir bekliyorum artık sabır taşı oldum canım regl geçmeden yapmıcam çünkü daha çok üzülüyorum öyle
Rabbim daha fazla bekletmesin canim insallh mucizene kavusman dilegiyle yarin regli olmazsin insallh muczen gelir bizede hayrlu haberlerini vermk nasip olsun bu topik bize ugur getirsin hamileyim yazilari cok olsunRegl tarihim canım olmazsam yarın salı günü test yapıcam
Evet evet hep ole diyelim hamile gibi davranalim zaten snucu her ogrendihimizde husrana ugrama korkusu heo oluyr olede aglayacagiz bolede aglayacagiz ama bizzzz sevinc gozyaslari dokelim cok aminHamilesin hamilesin öyle diyelim biz canım hepimiz için.
Canım inşallah bu yaşadıkların sana mucize olarak döner gercekten bazen kolay kolay meyvesini yiyemiyorsun bazı şeylerin benimde ilk ovu testi bu ay inşallah sonda olur rabbim tez vakitte bebislerimize kavuştursun bizi inşallahAynn ole ama ben geri sayim yapmiyorum ya hamileyim ya kesin (evrene mesaj) bebisler icin bekliycez cnm rabbim mucizl3rimizi gondersin
Yaaa şansınla gurur duy git birine sadaka ver ben cildircaktim sen ilk ovü testinle xift cizgiyi gordun ben ilk ovü test denemmle hic birsey goremedim ve hergun bu azapim bitmedi cok cektim be sinunda kirmizilar geldi oh bir agla agla ben niye yumurtlamiyrum diye meger her kadin her ay yumurtlamazmis tecrube ile ogrendik oda ilk ovü test denememle gisterdi bu ay ikinci ayimdi birsuru ovü testine gitti paraciklar calis calis bunlara yatir ama bebegime bir kavusayim popisine popisine patlatcam
Amin canim hepbirlikte mucizlerimize kavusalim hamile haberlerlerimz cok olsunCanım inşallah bu yaşadıkların sana mucize olarak döner gercekten bazen kolay kolay meyvesini yiyemiyorsun bazı şeylerin benimde ilk ovu testi bu ay inşallah sonda olur rabbim tez vakitte bebislerimize kavuştursun bizi inşallah
Aminn senin son kaç gündü canim testeAmin canim hepbirlikte mucizlerimize kavusalim hamile haberlerlerimz cok olsun
Yarin 6.gunum canim 6 gun sonra 12.gunum olcak eger eczanelerden prodoctor erken gebelik testinden alcam cok iyi diyrlar cnku 12.gun benm pazara denk geliyr bu cumada benim 10.gunum bir aklim diyr s.ocagina git kan ver diyr ama hafta sonu sonuc gozukurmu onu bilmiyrum isteAminn senin son kaç gündü canim teste
Acile gidip kan versen de hemen cikiyo canim ben bikere rahatsizlandim kan verdim doktor sonuclarima bakmisti bisey yok demişti sen direk acile git verpeki belirtin var mı hic bisey hissediyo musunYarin 6.gunum canim 6 gun sonra 12.gunum olcak eger eczanelerden prodoctor erken gebelik testinden alcam cok iyi diyrlar cnku 12.gun benm pazara denk geliyr bu cumada benim 10.gunum bir aklim diyr s.ocagina git kan ver diyr ama hafta sonu sonuc gozukurmu onu bilmiyrum iste
Vallahi cnm ben yumurtlamadan beri sanci cektim anlam veremiyrum her gun bugun bile kasiklarda batma goguslerdr hasaslik bel agrisi goguste yanma bicak saplanmalari cabuk yorulma kasikta bir doluluk hissi ates takibi yapiyrum ben birde her sabah yumurtlamadan snra ates yukseliyor egerki atesim 8.gun yada 7.gun 2.3 derece asagiya duserse buma implantasyon dususu*yerlesme) diyrlar belki bende gorurrum diye bakiyrum ama her kadinda olmuyor iste misal yumurtladiktan snra atesimiz yukseliyor yuksek seyrederken regli olmya yakin atesin dusuyr iste ozamanda anliyrsunki regli olcaksinAcile gidip kan versen de hemen cikiyo canim ben bikere rahatsizlandim kan verdim doktor sonuclarima bakmisti bisey yok demişti sen direk acile git verpeki belirtin var mı hic bisey hissediyo musun
Maşallah her belirti var sende ateşini uygulamadan mi olcuyorsun nasil oluyor ben sürekli üşürüm mesela a benimde yumurtlama günlerim diye sanırım kasiklarimda ve belimde surekli agri varVallahi cnm ben yumurtlamadan beri sanci cektim anlam veremiyrum her gun bugun bile kasiklarda batma goguslerdr hasaslik bel agrisi goguste yanma bicak saplanmalari cabuk yorulma kasikta bir doluluk hissi ates takibi yapiyrum ben birde her sabah yumurtlamadan snra ates yukseliyor egerki atesim 8.gun yada 7.gun 2.3 derece asagiya duserse buma implantasyon dususu*yerlesme) diyrlar belki bende gorurrum diye bakiyrum ama her kadinda olmuyor iste misal yumurtladiktan snra atesimiz yukseliyor yuksek seyrederken regli olmya yakin atesin dusuyr iste ozamanda anliyrsunki regli olcaksin
Bak adetimin 1.gununden itibaren ates olcerle imtihanim
Canim femometer diye bir uygulama var kizlar bu mesajimi okuyrsaniz hepnize indrmenizi tavsiye ederim lh testimden akliniza gelebilcek herseyi kayit altina alip uygulayabiliyrsunuz atesimi dil alti ates olcer ile olcmen gerekiyr eczaneden alabilirsin 50tl falandi cnm hergun ayni saatte olceceksin zaten uygulamayi indrrsen anlarsin nedemk istedigimiMaşallah her belirti var sende ateşini uygulamadan mi olcuyorsun nasil oluyor ben sürekli üşürüm mesela a benimde yumurtlama günlerim diye sanırım kasiklarimda ve belimde surekli agri var
Amin bitanem evet Allah nasip ederse ilk göz ağrım olucak ama sanki adet olucak mışım gibi bilmiyorum ya olumsuz enerji yaymak istemiyorum ama ne bileyim daha önce de hiç hamile olmadığım için sanıyorum ki miğde bulantım olmalı vs vs ama şuan olan şeylerim rahim ve karında şişlik akıntı ara ara bel kasık ve sırt ağrısı o yüzden adet olcakmışım gibi hissediyorumYaaa Rabbim sağlıkla bebişine kavuştursun inşallah ilk bebeğin mi olcak
Amin canım hepimizin uğuru olsun bu topik ilk açtığım günü dün gibi hatırlıyorum içim içime sığımıyodu sanki listeye ekledikleri hep hamile olucak gibiRabbim daha fazla bekletmesin canim insallh mucizene kavusman dilegiyle yarin regli olmazsin insallh muczen gelir bizede hayrlu haberlerini vermk nasip olsun bu topik bize ugur getirsin hamileyim yazilari cok olsun
Evet evet hep ole diyelim hamile gibi davranalim zaten snucu her ogrendihimizde husrana ugrama korkusu heo oluyr olede aglayacagiz bolede aglayacagiz ama bizzzz sevinc gozyaslari dokelim cok amin
Hep merak ediyordum bunu bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz balımCanim femometer diye bir uygulama var kizlar bu mesajimi okuyrsaniz hepnize indrmenizi tavsiye ederim lh testimden akliniza gelebilcek herseyi kayit altina alip uygulayabiliyrsunuz atesimi dil alti ates olcer ile olcmen gerekiyr eczaneden alabilirsin 50tl falandi cnm hergun ayni saatte olceceksin zaten uygulamayi indrrsen anlarsin nedemk istedigimi
Evet her belirti var ama yumurtlamdan beri hergun degisik ti belkide hastalandim usuttum oda olabilir ama iste bakma sakaya vuruyrum hersy olbilir belirsizlik iste hayrlisi rabbimden islerimizi kolaylastrsin merhamet etsin bize
Canım benimde ateşimin yükseldiğini hissettiğim an indiricem o dediğin uygulamayı ama kendimi de çok dinlemek istemiyorum açıkçası cunku her ağrıyı belirtiyi ona yoruyorum umitlenmek istemiyorum ama bu ay verimli geçti ümitliyim inşallah hepimizin çabası mucizeyle sonuçlanır sen nezamandir evlisin nezamandir istiyordunCanim femometer diye bir uygulama var kizlar bu mesajimi okuyrsaniz hepnize indrmenizi tavsiye ederim lh testimden akliniza gelebilcek herseyi kayit altina alip uygulayabiliyrsunuz atesimi dil alti ates olcer ile olcmen gerekiyr eczaneden alabilirsin 50tl falandi cnm hergun ayni saatte olceceksin zaten uygulamayi indrrsen anlarsin nedemk istedigimi
Evet her belirti var ama yumurtlamdan beri hergun degisik ti belkide hastalandim usuttum oda olabilir ama iste bakma sakaya vuruyrum hersy olbilir belirsizlik iste hayrlisi rabbimden islerimizi kolaylastrsin merhamet etsin bize
Hissettiğin ağrılar inşallah meleginin ben burdayım anne diye verdiği cagrilardir canım benimde olursa ilk olucak herkes dortgozle onu bekliyor rabbim cok bekletmeden hepimize nasip eder inşallahAmin bitanem evet Allah nasip ederse ilk göz ağrım olucak ama sanki adet olucak mışım gibi bilmiyorum ya olumsuz enerji yaymak istemiyorum ama ne bileyim daha önce de hiç hamile olmadığım için sanıyorum ki miğde bulantım olmalı vs vs ama şuan olan şeylerim rahim ve karında şişlik akıntı ara ara bel kasık ve sırt ağrısı o yüzden adet olcakmışım gibi hissediyorum
Aynennn canım benim benimde sol kasık ağrım var bide kabızlık hiç yokken ortaya çıktı anlamadım gitti Allahın izniyle inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder rabbimVallhi benm yumjrtlamdan beri kasikta yqnma batma agrim var devmli ya hastalamcam yada var birseyler jix bilmiyrim buhun 5.gun 7gun snra net test yaparim muhtemelen 12.gun daha net olur belki ama regli olursam direk doktora gtcem cnku cok sanci cekiyrum rabbbim hayrlra vesile etsin
Olucak olucak kuzum bu ay olmasa da önümüzdeki ay olucak sen hiç stres yapmaaaa birbirimize destek olma zamanıHep merak ediyordum bunu bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz balım