Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bebişinin tutunma ağrılarıdır güzelim

Cok teşekkür ediyorum sana iyi ki varsın canım dediğin her günü degerlendirdim dun havucta yedim bugün catlamis biz bugünü de değerlendirip beklemeye geçiyoruz artık demii
Evet cnm sen degerlendr yarin 1.gun olarak basla geri sayima ama icin rahat etmezse ben ovu testi yapmaya devm edeyim belki tam pik kipkirmizi olur gormek istyrum dersen devam et ovü testine hergun ayni saate 1kere yapsan yeter senin kararin canim benim ben senin kadar cift cizgi bile gormedim gecen ay gorseydim degerlendirridim geven ay yumim bile yoktu bak atayim benm gecen ay neler yasadim ben

Eklentiler

• 20231005_162458.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 33
Ay çatlasın çatlasın ben çatladım artık
İnşallah psikolojik değildir de kendi hislerindir canım benim

Ay çatlasın çatlasın ben çatladım artık
İnşallah psikolojik değildir de kendi hislerindir canım benim
Hayirlara gebeyimdir insallah evrene mesaj gonderiyruz gebeyiz biz gebeyiz diye

Ahahha sevdim bunu evet evrene mesaj gönderelim o da bize olumlu olarak dönsün
Sende yarindan itibaren geri sayima basladiginda basla gebeyim ben diye birseyi 40kere solersen olurmuş ohesap olir belki

Ayy gercekten bu testler ne böylee cok sinir bozucu seni cok iyi anladım suan canım allahtan ilk denemede çift çizgileri gördüm

Ay o da zor bu da zor hep stresliyiz hep stresliyiz süreklii bişeyler için gün sayıyoruz ne olacak bu halimiz böyle
Aynn ole ama ben geri sayim yapmiyorum ya hamileyim ya kesin (evrene mesaj) bebisler icin bekliycez cnm rabbim mucizl3rimizi gondersin
Ayy gercekten bu testler ne böylee cok sinir bozucu seni cok iyi anladım suan canım allahtan ilk denemede çift çizgileri gördüm
Yaaa şansınla gurur duy git birine sadaka ver ben cildircaktim sen ilk ovü testinle xift cizgiyi gordun ben ilk ovü test denemmle hic birsey goremedim ve hergun bu azapim bitmedi cok cektim be sinunda kirmizilar geldi oh bir agla agla ben niye yumurtlamiyrum diye meger her kadin her ay yumurtlamazmis tecrube ile ogrendik oda ilk ovü test denememle gisterdi bu ay ikinci ayimdi birsuru ovü testine gitti paraciklar calis calis bunlara yatir ama bebegime bir kavusayim popisine popisine patlatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…