- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
Değerlendir değerlendir çiçeğim akşama eğlence var geç geliyomuş sende koş o gelene kadar hazırlanAyy cok umutlandım suan inşallah bu ay tutar kuzum eşim gec geliyor gelsin bu geceyide degerlendiricem inşallah
İnşallah bebişinin tutunma ağrılarıdır güzelimVallhi benm yumjrtlamdan beri kasikta yqnma batma agrim var devmli ya hastalamcam yada var birseyler jix bilmiyrim buhun 5.gun 7gun snra net test yaparim muhtemelen 12.gun daha net olur belki ama regli olursam direk doktora gtcem cnku cok sanci cekiyrum rabbbim hayrlra vesile etsin
Ewt hadi hayırlısı olsun inşallahAyy bugun son deneme yapıp beklemeye geciyorum ozaman demii
Cnm test yapmadın mı hiç nasıl sabredyosunKızçeler benim son saatlere girdik heyecanım dorukta artık dularınızı bekliyorum
Evet cnm sen degerlendr yarin 1.gun olarak basla geri sayima ama icin rahat etmezse ben ovu testi yapmaya devm edeyim belki tam pik kipkirmizi olur gormek istyrum dersen devam et ovü testine hergun ayni saate 1kere yapsan yeter senin kararin canim benim ben senin kadar cift cizgi bile gormedim gecen ay gorseydim degerlendirridimCok teşekkür ediyorum sana iyi ki varsın canım dediğin her günü degerlendirdim dun havucta yedim bugün catlamis biz bugünü de değerlendirip beklemeye geçiyoruz artık demii
INsallah çok amin amin cannnİnşallah bebişinin tutunma ağrılarıdır güzelim
Ay hadi insallh yarin testmi yapicaksin yoksa regli tarihinmi canimKızçeler benim son saatlere girdik heyecanım dorukta artık dularınızı bekliyorum
Ah canım kesinlikle bugün değerlendirilirNe güzel bi pik böyle Allah'ım yarında çatlama olur aşkom dediğim gibi bugünü değerlendiriyoruz kesinlikle
Ay çatlasın çatlasın ben çatladım artıkCok yeme fazla en fazla gunde 3tane tammi kas yapalim derkrn goz cikartmayalimhadi bakalim yarin catlasin catladiktan sonra geri sayim baslasinnnnn
Aminnn canim vallhi bende inan cok merk ediyrum cnku bu hissettilerim pskolojikmi yoksa diycem aciyida hissediyrum nebilim neyse kaldi 3kasimda 10.gunum belki kan tahlili verrim
Dualarım seninle canım benim inşallah hayırlı haberler alcazKızçeler benim son saatlere girdik heyecanım dorukta artık dularınızı bekliyorum
Hayirlara gebeyimdir insallahAy çatlasın çatlasın ben çatladım artık
İnşallah psikolojik değildir de kendi hislerindir canım benim
Ahahha sevdim bunu evet evrene mesaj gönderelim o da bize olumlu olarak dönsünHayirlara gebeyimdir insallahevrene mesaj gonderiyruz gebeyiz biz gebeyiz diye
Sende yarindan itibaren geri sayima basladiginda basla gebeyim ben diye birseyi 40kere solersen olurmuş ohesap olir belkiAhahha sevdim bunu evet evrene mesaj gönderelim o da bize olumlu olarak dönsün
Ahh bide bundan sonraki süreç hızlıca gecsede sonuç gününe gelsekDeğerlendir değerlendir çiçeğim akşama eğlence var geç geliyomuş sende koş o gelene kadar hazırlan
Ay o da zor bu da zor hep stresliyiz hep stresliyiz süreklii bişeyler için gün sayıyoruzSende yarindan itibaren geri sayima basladiginda basla gebeyim ben diye birseyi 40kere solersen olurmuş ohesap olir belki
Ayy rabbim yardimcin olsun hayırlı haberle sonuclandirsin inşallah dualarım seninle canimKızçeler benim son saatlere girdik heyecanım dorukta artık dularınızı bekliyorum
Aminn canım inşallahEwt hadi hayırlısı olsun inşallah
Ayy gercekten bu testler ne böylee cok sinir bozucu seni cok iyi anladım suan canımEvet cnm sen degerlendr yarin 1.gun olarak basla geri sayima ama icin rahat etmezse ben ovu testi yapmaya devm edeyim belki tam pik kipkirmizi olur gormek istyrum dersen devam et ovü testine hergun ayni saate 1kere yapsan yeter senin kararin canim benim ben senin kadar cift cizgi bile gormedim gecen ay gorseydim degerlendirridimgeven ay yumim bile yoktu bak atayim benm gecen ay neler yasadim ben
Aynn ole ama ben geri sayim yapmiyorum yaAy o da zor bu da zor hep stresliyiz hep stresliyiz süreklii bişeyler için gün sayıyoruzne olacak bu halimiz böyle
Yaaa şansınla gurur duy git birine sadaka ver ben cildircaktim sen ilk ovü testinle xift cizgiyi gordun ben ilk ovü test denemmle hic birsey goremedim ve hergun bu azapim bitmedi cok cektim beAyy gercekten bu testler ne böylee cok sinir bozucu seni cok iyi anladım suan canımallahtan ilk denemede çift çizgileri gördüm
Valla 1 senedir bekliyorum artık sabır taşı oldum canım regl geçmeden yapmıcam çünkü daha çok üzülüyorum öyleCnm test yapmadın mı hiç nasıl sabredyosun