- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
Amin inşallah canım benim inşallah bu ay hepimize nasip olurAminn canim insallh hepbirlikte hamile haberlerimiz olsun isteyen kim varsa olsun ya bir can yoldaslari
Rica ediyrum cnm cok memnun kaldihim bir iuygulama cok bilgilendiryor beni umarim sende memnun kalirsin bilgi paylastikca guzel
Aşkım dünkü bi tık daha koyu gibi çatlatma geç saatte gerçekleşmiş olabilir bu akşam da tekrar test yapman lazımKızlar bişey sorcam ben gene test yaptım koyu çıktı bu daha ne kadar böyle olur ki bi de pili gördüğümüzde yumurtlamış olmuyor muyuz Eki Görüntüle 3325828
Aminn birsuru amin hepimiz içinEkliyorum hemen canım benim 13 Kasım'da hamiş bölümüne eklemeyi nasip etsin Allah'ım
Belki geç döllenme olmuştur canım bugun adet günün müKızlar ben adet olurum bugün erken gebelik testi yaptım evde vardı tek çizgi
Sanmıyorum canım çünkü 13. Gün ilişki oldu bide bundan 2 gün önce yoktur hissediyodum zaten bakalım akşama kadar olurum reglBelki geç döllenme olmuştur canım bugun adet günün mü
Umudunu kaybetme yinede adet olana kadar umudumuz var allah mucize yaşatsın inşallah canimSanmıyorum canım çünkü 13. Gün ilişki oldu bide bundan 2 gün önce yoktur hissediyodum zaten bakalım akşama kadar olurum regl
Amin canim benimAmin inşallah canım benim inşallah bu ay hepimize nasip olur
Yaa insallh olmazsin gec dollenme falandr yada kendini gostermiyrdur canim bugun regli olana ladsr hep umut var biliyrsun uzulme desemde hayal kirikligina ugruyr iste insan rabbim sabrmizin karsiligini versinKızlar ben adet olurum bugün erken gebelik testi yaptım evde vardı tek çizgi
Bişey olmaz canım benim bu ay sıkı bir takip yaparsın olur inşallah hiç stres yapmamıza gerek yok rabbimin izniyle hepimizin bebişiiii olucakSanmıyorum canım çünkü 13. Gün ilişki oldu bide bundan 2 gün önce yoktur hissediyodum zaten bakalım akşama kadar olurum regl
Canım daha yumurtan çatlamamış ama hazırlanıyordur sen sürekli takip de ol canımKızlar bişey sorcam ben gene test yaptım koyu çıktı bu daha ne kadar böyle olur ki bi de pili gördüğümüzde yumurtlamış olmuyor muyuz Eki Görüntüle 3325828
Bak canım benim de böyle olmuştu bizim aynı gün heraldeCanim sen havux ye bazen bole olabiliyr cift cizgi dunden bir tik silik ayni benm testler gibi olmus catlamis dediler bu sekilde gorunxe ama bnm icin huzurlandi ertesi hun tekrar test yaptim sipsilikti hatta bak benmkileri atayim ama sen buhunude ne olur ne olmaz yarinida degerlendr ve 2 3tane havuc ye bak pik gordum ertesi gun senin gibi bir tik silik dediler catlamis ama ben emin olmak istediim ogunu degerlendrdim ertesi gun tekrr test yaptim
Bu arada pik demek yumurtan catlamaya hazr demek heran catlayabilir demek silik gormek ise catlamis yumurta yolculukta demek
Çok istiyorum ama artık Umut edemiyorumUmudunu kaybetme yinede adet olana kadar umudumuz var allah mucize yaşatsın inşallah canim
Alıştım artık ya şaşırmıyorum yaniAmin canim benim
Yaa insallh olmazsin gec dollenme falandr yada kendini gostermiyrdur canim bugun regli olana ladsr hep umut var biliyrsun uzulme desemde hayal kirikligina ugruyr iste insan rabbim sabrmizin karsiligini versin
Canım benim takiple olucak iş değil artık onu anladım çünkü dediğim gibi pcos varBişey olmaz canım benim bu ay sıkı bir takip yaparsın olur inşallah hiç stres yapmamıza gerek yok rabbimin izniyle hepimizin bebişiiii olucak
Doktor kontrolü altında ilerledin mi hic canimÇok istiyorum ama artık Umut edemiyorum
Bende de Pcos var canım çevremde pcos olup hamile olan çok insan var doktor kontrolünde ilerlesen nasıl olur acabaCanım benim takiple olucak iş değil artık onu anladım çünkü dediğim gibi pcos var
Canım benim umudunu kaybetme sakın modunu düşürme daha olmadın sonuçtaKızlar ben adet olurum bugün erken gebelik testi yaptım evde vardı tek çizgi
Doktor gibi kızsın valla ne güzel tatlı tatlı anlatıyorsun çok teşekkür ederim bebeğim o zaman bugün dediklerini harfiyen yapıyorumCanim sen havux ye bazen bole olabiliyr cift cizgi dunden bir tik silik ayni benm testler gibi olmus catlamis dediler bu sekilde gorunxe ama bnm icin huzurlandi ertesi hun tekrar test yaptim sipsilikti hatta bak benmkileri atayim ama sen buhunude ne olur ne olmaz yarinida degerlendr ve 2 3tane havuc ye bak pik gordum ertesi gun senin gibi bir tik silik dediler catlamis ama ben emin olmak istediim ogunu degerlendrdim ertesi gun tekrr test yaptim
Bu arada pik demek yumurtan catlamaya hazr demek heran catlayabilir demek silik gormek ise catlamis yumurta yolculukta demek
Evet canım dün ki daha koyuydu bu da bekleyince koyulaştı bu testler beni yıldırdıAşkım dünkü bi tık daha koyu gibi çatlatma geç saatte gerçekleşmiş olabilir bu akşam da tekrar test yapman lazım
Sen gene canım erken pik olmuşsun benimkinin piki de uzun sürdüBak canım benim de böyle olmuştu bizim aynı gün heralde