Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik mi görüyorum orda ne 😍😍 aşkım akşam tekrar yap bakalım testi saat 8 gibi ama bugünü değerlendirmeyi unutma sakın 😂😂
Ay varya sabah oturdum sinirimden ağladım bebeğim dedim gitti bu ay da umutsuz umutsuz yaptım bi baktım çift çizgi koyu 🥹Sekiz gibi mi yapayım bende bi kaç saat sonra su orucuna girem diyordum 😂😂 ay yok bugün napcam etçem bişeyler yapcam 🙈🙈😂😂

Ay varya sabah oturdum sinirimden ağladım bebeğim dedim gitti bu ay da umutsuz umutsuz yaptım bi baktım çift çizgi koyu 🥹Sekiz gibi mi yapayım bende bi kaç saat sonra su orucuna girem diyordum 😂😂 ay yok bugün napcam etçem bişeyler yapcam 🙈🙈😂😂
Kız ağlama zaten eğer çatlama dün akşam olduysa eğer 24 saat vaktin olurdu ama bak çatkamamış zaten saat 8 ile 10 arası iyiymiş diye duymuştum canım akşam neden bilmiyorum ama

Günaydın kızlar dünü cumayı değerlendirmedim eşim görevdeydi bugün piki gördüm dün sabah koyu akşam silikti çatladı geçti diye düşünmüştük şimdi ne yapmam lazım Eki Görüntüle 3325389
Pik olmus super hayrli olsun smdiden 😅🤰🏼🤲🏻 sen neyapcagini biliyrsun 🐣arkadaslar anlatmis ay ben buhun hic giremedim yogunluktan 🇹🇷

X