- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
- Konu Sahibi sehribann16
Yok canım adet olmadan yapmıcam çünkü çok üzülüyor insan5 hun once yaomissin bugun regli olmazsan birdaha yap istersen sabah idrarinla insallh mucixen seninledr canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım adet olmadan yapmıcam çünkü çok üzülüyor insan5 hun once yaomissin bugun regli olmazsan birdaha yap istersen sabah idrarinla insallh mucixen seninledr canim
Pik mi görüyorum orda ne aşkım akşam tekrar yap bakalım testi saat 8 gibi ama bugünü değerlendirmeyi unutma sakınGünaydın kızlar dünü cumayı değerlendirmedim eşim görevdeydi bugün piki gördüm dün sabah koyu akşam silikti çatladı geçti diye düşünmüştük şimdi ne yapmam lazım Eki Görüntüle 3325389
Yarın takvime göre regl günüm bakalım Snnn0 ile sat ve bat tarihimiz aynıydı o hamile bu ay belki uğuru bana da gelir canımŞehriban canım kaç gün kaldı adetine ay inşallah hayırlı haberlerini alırız
Aminnn topiğimiz herkese uğur getirsin inşallahAhh inşallah canım uğur getirsin güzel haber alalim hepimiz inşallah
Test yaptın mı canım pekiYarın takvime göre regl günüm bakalım Snnn0 ile sat ve bat tarihimiz aynıydı o hamile bu ay belki uğuru bana da gelir canım
Ay varya sabah oturdum sinirimden ağladım bebeğim dedim gitti bu ay da umutsuz umutsuz yaptım bi baktım çift çizgi koyu Sekiz gibi mi yapayım bende bi kaç saat sonra su orucuna girem diyordum ay yok bugün napcam etçem bişeyler yapcamPik mi görüyorum orda ne aşkım akşam tekrar yap bakalım testi saat 8 gibi ama bugünü değerlendirmeyi unutma sakın
Ay inşallah regl olmazsın da sana da uğurlu gelir canım ay dualarım seninleYarın takvime göre regl günüm bakalım Snnn0 ile sat ve bat tarihimiz aynıydı o hamile bu ay belki uğuru bana da gelir canım
Bugun son deneme olsun işte siliklessin son deneme olsun bitsin bekliyim artikİşte bugün çatlarsa yarın silikleşir kız daha ne bende senin gibi bu ay ilk defa ovulasyonu testine başladım inşallah olumlu sonuçlar alırız
Valla 6 gün kala yapmıştım canım dediğim gibi bişey çıkmadı bende yapmadım daha yarın adet olmazsam yaparım artık bu ay su gibi geçti resmen ile başlamamdan mı ne artıkTest yaptın mı canım peki
Kız ağlama zaten eğer çatlama dün akşam olduysa eğer 24 saat vaktin olurdu ama bak çatkamamış zaten saat 8 ile 10 arası iyiymiş diye duymuştum canım akşam neden bilmiyorum amaAy varya sabah oturdum sinirimden ağladım bebeğim dedim gitti bu ay da umutsuz umutsuz yaptım bi baktım çift çizgi koyu Sekiz gibi mi yapayım bende bi kaç saat sonra su orucuna girem diyordum ay yok bugün napcam etçem bişeyler yapcam
Teşekkür ederim inşallah canım bekliyorum heyecanlaAy inşallah regl olmazsın da sana da uğurlu gelir canım ay dualarım seninle
O zaman akşam sekizde ben bu testi yapayım atarım sizede şimdi benim bugğn yarın önemli demi kuzumKız ağlama zaten eğer çatlama dün akşam olduysa eğer 24 saat vaktin olurdu ama bak çatkamamış zaten saat 8 ile 10 arası iyiymiş diye duymuştum canım akşam neden bilmiyorum ama
Ah canım çok teşekkür ederiz bayramımız kutlu olsunCUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN KIZLAR NİCE ASIRLAR GÖRMEK DİLEĞİYLE NE MUTLU BIZE Kİ BÖYLE Bİ ASIRI GÖREBİLDİK
Hadi inşallah cnm sende güzel haberler verirsin bizeYarın takvime göre regl günüm bakalım Snnn0 ile sat ve bat tarihimiz aynıydı o hamile bu ay belki uğuru bana da gelir canım
Evet canım bugün ki teste göre öyle duruyorO zaman akşam sekizde ben bu testi yapayım atarım sizede şimdi benim bugğn yarın önemli demi kuzum
İnşallah canım benim inşallahHadi inşallah cnm sende güzel haberler verirsin bize
Teşekkür ederim canımEvet canım bugün ki teste göre öyle duruyor
Ne demek canım her zamanTeşekkür ederim canım
Pik olmus super hayrli olsun smdiden sen neyapcagini biliyrsun arkadaslar anlatmis ay ben buhun hic giremedim yogunluktanGünaydın kızlar dünü cumayı değerlendirmedim eşim görevdeydi bugün piki gördüm dün sabah koyu akşam silikti çatladı geçti diye düşünmüştük şimdi ne yapmam lazım Eki Görüntüle 3325389