- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi sehribann16
Vallhi benm yumjrtlamdan beri kasikta yqnma batma agrim var devmli ya hastalamcam yada var birseyler jix bilmiyrim buhun 5.gun 7gun snra net test yaparim muhtemelen 12.gun daha net olur belki ama regli olursam direk doktora gtcem cnku cok sanci cekiyrum rabbbim hayrlra vesile etsinAyyyyy canım bizim aynı andaydı hadi hayırlsıs Allahın izniyle 7-8 gün sonra kan vercemmm ayyy hala heyecan var bi belirtin var mı senin
Evet çatlamış cnmKizlarrr bugünkü testim boyle çıktı catlamis mi yumurtaaaaEki Görüntüle 3325546
Ayy bugun son deneme yapıp beklemeye geciyorum ozaman demiiEvet çatlamış cnm
Kotu düşünme iyi olsun inşallah döllenme sancisi falandır canımVallhi benm yumjrtlamdan beri kasikta yqnma batma agrim var devmli ya hastalamcam yada var birseyler jix bilmiyrim buhun 5.gun 7gun snra net test yaparim muhtemelen 12.gun daha net olur belki ama regli olursam direk doktora gtcem cnku cok sanci cekiyrum rabbbim hayrlra vesile etsin
Amin cnm benim hayrlisi allhtan keske bir test galan olsada icerde ne oluyor bilsekKotu düşünme iyi olsun inşallah döllenme sancisi falandır canım
Ayy demii umarım onuda icat ederler de adet olana kadar dokuz dogurmayizAmin cnm benim hayrlisi allhtan keske bir test galan olsada icerde ne oluyor bilsek
Amin cnm benim hayrlisi allhtan keske bir test galan olsada icerde ne oluyor bilsek
Ah canım dün senin kafanı az şişirmedimPik olmus super hayrli olsun smdidensen neyapcagini biliyrsun arkadaslar anlatmis ay ben buhun hic giremedim yogunluktan
Ah inşallah bebiş yerleşmesi olur o sancılarVallhi benm yumjrtlamdan beri kasikta yqnma batma agrim var devmli ya hastalamcam yada var birseyler jix bilmiyrim buhun 5.gun 7gun snra net test yaparim muhtemelen 12.gun daha net olur belki ama regli olursam direk doktora gtcem cnku cok sanci cekiyrum rabbbim hayrlra vesile etsin
Gordum canim emoji bile koydum canim bnm bak bazi kadinlar tam pik yakalayamiyor seninki pozitif olmus cift cizgi dun buhunde silik olmus catlamis gozukuyr cift cizgileri degerlendr herzaman herkes pik gormek istiyor ama inanki okdar cok tst gordumki pik gormemis sadece cift cizgi silik bile goren olmus degerlendrmis ve suan hamileler insallh hayrli haberlerin olsun sen sansini dene canim gerisi allahimin taktiriEki Görüntüle 3325584
Canim bugun ki test sonuçlarım bunlar yukariya atmıştım ama gormemissin sanırım
Estagfurullah canim havuc ye 2tane sende yarin mutalaka catlar iki cizgide pozitifi gosteriyr bugeceyi degerlendir yarinda catlama oldumu yarinida degerlendrrsin ondan snra gelsin bekleme gunleriAh canım dün senin kafanı az şişirmedimteşekkür ederim bu da son halimiz
Vallhi hic bilmiyrum cnm i sallh hayrli haberlerimiz olsun yarin 6.gunum olcakAh inşallah bebiş yerleşmesi olur o sancılar
Ayyyyy aşkooo çatlamışşşşşş hemen eşinin koynuna koş bakamKizlarrr bugünkü testim boyle çıktı catlamis mi yumurtaaaaEki Görüntüle 3325546
Dün gaza gelip yarım kilo havuç yedim zaten tavşan oldum benEstagfurullah canim havuc ye 2tane sende yarin mutalaka catlar iki cizgide pozitifi gosteriyr bugeceyi degerlendir yarinda catlama oldumu yarinida degerlendrrsin ondan snra gelsin bekleme gunleri
Merakla bekliyorum canım benim senin sonucunu da hayırlısıyla hayallerimiz gerçek olur inşallahVallhi hic bilmiyrum cnm i sallh hayrli haberlerimiz olsun yarin 6.gunum olcak7 gunde yolculuhunu tamamlayan dollnmis yumi 8.gun yerlesmeye baslar ay hayaller hayaller
Cok yeme fazla en fazla gunde 3tane tammi kas yapalim derkrn goz cikartmayalimDün gaza gelip yarım kilo havuç yedim zaten tavşan oldum benhavuca devam o zaman yarın
Aminnn canim vallhi bende inan cok merk ediyrum cnku bu hissettilerim pskolojikmi yoksa diycem aciyida hissediyrum nebilim neyse kaldi 3kasimda 10.gunum belki kan tahlili verrimMerakla bekliyorum canım benim senin sonucunu da hayırlısıyla hayallerimiz gerçek olur inşallah
Cok teşekkür ediyorum sana iyi ki varsın canım dediğin her günü degerlendirdim dun havucta yedim bugün catlamis biz bugünü de değerlendirip beklemeye geçiyoruz artık demiiGordum canim emoji bile koydum canim bnm bak bazi kadinlar tam pik yakalayamiyor seninki pozitif olmus cift cizgi dun buhunde silik olmus catlamis gozukuyr cift cizgileri degerlendr herzaman herkes pik gormek istiyor ama inanki okdar cok tst gordumki pik gormemis sadece cift cizgi silik bile goren olmus degerlendrmis ve suan hamileler insallh hayrli haberlerin olsun sen sansini dene canim gerisi allahimin taktiri
Ayy cok umutlandım suan inşallah bu ay tutar kuzum eşim gec geliyor gelsin bu geceyide degerlendiricem inşallahAyyyyy aşkooo çatlamışşşşşş hemen eşinin koynuna koş bakam
Ne güzel bi pik böyle Allah'ım yarında çatlama olur aşkom dediğim gibi bugünü değerlendiriyoruz kesinlikleAh canım dün senin kafanı az şişirmedimteşekkür ederim bu da son halimiz