Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyy canım bizim aynı andaydı hadi hayırlsıs Allahın izniyle 7-8 gün sonra kan vercemmm ayyy hala heyecan var bi belirtin var mı senin
Vallhi benm yumjrtlamdan beri kasikta yqnma batma agrim var devmli ya hastalamcam yada var birseyler jix bilmiyrim buhun 5.gun 7gun snra net test yaparim muhtemelen 12.gun daha net olur belki ama regli olursam direk doktora gtcem cnku cok sanci cekiyrum rabbbim hayrlra vesile etsin

Kotu düşünme iyi olsun inşallah döllenme sancisi falandır canım

Ah inşallah bebiş yerleşmesi olur o sancılar

Eki Görüntüle 3325584
Canim bugun ki test sonuçlarım bunlar yukariya atmıştım ama gormemissin sanırım
Gordum canim emoji bile koydum canim bnm bak bazi kadinlar tam pik yakalayamiyor seninki pozitif olmus cift cizgi dun buhunde silik olmus catlamis gozukuyr cift cizgileri degerlendr herzaman herkes pik gormek istiyor ama inanki okdar cok tst gordumki pik gormemis sadece cift cizgi silik bile goren olmus degerlendrmis ve suan hamileler insallh hayrli haberlerin olsun sen sansini dene canim gerisi allahimin taktiri

Ah canım dün senin kafanı az şişirmedim teşekkür ederim bu da son halimiz
Estagfurullah canim havuc ye 2tane sende yarin mutalaka catlar iki cizgide pozitifi gosteriyr bugeceyi degerlendir yarinda catlama oldumu yarinida degerlendrrsin ondan snra gelsin bekleme gunleri

Ah inşallah bebiş yerleşmesi olur o sancılar
Vallhi hic bilmiyrum cnm i sallh hayrli haberlerimiz olsun yarin 6.gunum olcak 7 gunde yolculuhunu tamamlayan dollnmis yumi 8.gun yerlesmeye baslar ay hayaller hayaller

Dün gaza gelip yarım kilo havuç yedim zaten tavşan oldum ben havuca devam o zaman yarın
Cok yeme fazla en fazla gunde 3tane tammi kas yapalim derkrn goz cikartmayalim hadi bakalim yarin catlasin catladiktan sonra geri sayim baslasinnnnn
Merakla bekliyorum canım benim senin sonucunu da hayırlısıyla hayallerimiz gerçek olur inşallah
Aminnn canim vallhi bende inan cok merk ediyrum cnku bu hissettilerim pskolojikmi yoksa diycem aciyida hissediyrum nebilim neyse kaldi 3kasimda 10.gunum belki kan tahlili verrim

Cok teşekkür ediyorum sana iyi ki varsın canım dediğin her günü degerlendirdim dun havucta yedim bugün catlamis biz bugünü de değerlendirip beklemeye geçiyoruz artık demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…