Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu biliyorum da canım işte hiç silik çizgi olmasa sadece yumurtlama günü çizgi olsa yani mesela hamile olmafığımız da nasıl tek çizgi pik olmadığında da tek çizgi olsa çok mu şey istiyorum 😂 canım benim pazartesi regl günüm bakalım bekliyorum ama bu ay baya verimsiz geçti bizim ayıptır söylemesi en son 13. Gün ilişki oldu ondan sonra bide bugün oldu yani 26.gün
Evet bak o konuda dogru hahahah iste lh hormonu devmli dalgalanan bir hormon oldugunda algilayamiyruz 🤣

Hic belli olmaz canm bir bakmissin mucizen seninledr test yaptnmi hic buhun 26.gunun iyi sabretmissin he ben olsam kosa kosa baktydim buhun benmde 5.gunum 🩵🤲🏻

Evet ilk kez kullanıyorum inşallah ilkinde de tutar da bu zorlu süreç mujdeyle sonuçlanır eşim isyanları oynuyor artik 😂😂
Sıkın disiniizi🤣 inanki okdar cok test gordumki silik ovu testi ile sadece ciftt xizgiyi degerlendrip gebe kalan mucizeler bizimle olsun 🩵🤲🏻🤰🏼

Evet bak o konuda dogru hahahah iste lh hormonu devmli dalgalanan bir hormon oldugunda algilayamiyruz 🤣

Hic belli olmaz canm bir bakmissin mucizen seninledr test yaptnmi hic buhun 26.gunun iyi sabretmissin he ben olsam kosa kosa baktydim buhun benmde 5.gunum 🩵🤲🏻
Valla canım 4 5 gün önce yaptım tek çizgiydı o yüzden bende saldım zamanla alışıyor insan tek çizgiyi göre göre adet geçmeden umutlanmak istemiyo

Valla canım 4 5 gün önce yaptım tek çizgiydı o yüzden bende saldım zamanla alışıyor insan tek çizgiyi göre göre adet geçmeden umutlanmak istemiyo
5 hun once yaomissin bugun regli olmazsan birdaha yap istersen sabah idrarinla insallh mucixen seninledr canim 🤰🏼🤲🏻🩵

Günaydın kızlar dünü cumayı değerlendirmedim eşim görevdeydi bugün piki gördüm dün sabah koyu akşam silikti çatladı geçti diye düşünmüştük şimdi ne yapmam lazım
IMG_20231029_101056.jpg

Aynen canim yarin mutlaka testini yap catladigindanda emin olalim aminnnn aminn cok amin rabbim isteyen herkese nasip etsin benm catlamadan sonraki 5.gunum kaldi 7gun 😅🤰🏼🩵🤲🏻
Ayyyyy canım bizim aynı andaydı hadi hayırlsıs Allahın izniyle 7-8 gün sonra kan vercemmm ayyy hala heyecan var bi belirtin var mı senin

X