- 8 Eylül 2021
- 989
- 238
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.481
Burda okuyunca aldım o testten şimdi 30 adet 290 tl güzel mi testbir gebenin ğünlüğü canım ,strip test gecen yıl onunla kalmıstım
Test yaptım bir kaç kere negatif çıktı, pazartesi gününe randevu bulabildim doktordan gidicem bakalım. Demir ilacı kullanmıştım heralde o gecikme yaptırdıBelli olmaz burda geç döllenme ile hamile çıkan da oldu. Sonucun ne oldu bu arada zaman geçmiş
İlk sonuç için yorum yapabilirim. Bana önce arkuat dediler, şimdi de bicornis diyorlar. Rahim üstten hafif basık yani. Bunun sonucunda düşük ve erken doğum ihtimali artıyor ama kimse arkuat uterusu tedaviye değer büyük bir sorun olarak görmüyor. Çok sık düşük olursa minik bir operasyonla düzeltiyorlar.Kızlar merhabalar ben pazartesi günü rahim filmi çekildim sonuçtan anlayan varsa yorumlayabilir mi
Olabilir canım bende bir ara hayıt meyvesi kullan demişlerdi oda bende bir kaç gün gecikme yapmıştı yazın biz hep hamileyim sanmıştıkTest yaptım bir kaç kere negatif çıktı, pazartesi gününe randevu bulabildim doktordan gidicem bakalım. Demir ilacı kullanmıştım heralde o gecikme yaptırdı
Kuzum ben adet oldumCanım daha önce kendiliğinden olmuştu ama anomali çıktı bebekte. Bende sorun yok eşime baktırmadık hiç. Yapacak bir şey yok ya gittiği yere kadar napalım
Ben de peşinden iki üç güne geleceğim gibi kuzu testlerden bir şey çıkmıyor . Napalım valla bu ay da nasip değilmiş. Vardır rabbimin bir bildiğiKuzum ben adet oldum
Öyle canım ne yapalım herzman ki gibi hayırlısıBen de peşinden iki üç güne geleceğim gibi kuzu testlerden bir şey çıkmıyor . Napalım valla bu ay da nasip değilmiş. Vardır rabbimin bir bildiği
İkiside canım hatta önemli olan pikten önceki günler zaten sperm uzun yaşıyor merak etmeKızlar bişey sorucam ovulasyon testi ile hamile kalan kızlarr keşke görüyor olsanız
Şimdi ovulasyonda sizce pik olduğu zaman mı önemli yoksa pik sonrası biraz silik zaman mı
Aldılarmı gelişmemiş olanı. Üzüldüm bir kerede iki çocuk olacaktı ne güzel ama nasip kısmet bakalım hakkınızda hayırlısı olsun sağ Salim alın kucağınıza bizler aynı hala bekliyoruz dua et bizede olur muhamileliğimi öğrendikten sonra gelemedim buralara bi uğrayım dedim 10 gün önce ikiz olduğunu öğrendim ama biri gelişmemişti diğeri gelişmişti tekle devam ediyoruz onada şükür inşallah en kısa zamanda allah isteyen herkese nasip eder
Teşekkürler Bebek gelişmediği için aldırma olmadı kendiliğinden kese kaybolcakmış çift yumurta olduğu için sorun olmuyor öyle bol bol ediyorum duaAldılarmı gelişmemiş olanı. Üzüldüm bir kerede iki çocuk olacaktı ne güzel ama nasip kısmet bakalım hakkınızda hayırlısı olsun sağ Salim alın kucağınıza bizler aynı hala bekliyoruz dua et bizede olur mu
Çok teşekkür ederiz canım hamilelerin duası kabul olurmuş Allah razı olsunTeşekkürler Bebek gelişmediği için aldırma olmadı kendiliğinden kese kaybolcakmış çift yumurta olduğu için sorun olmuyor öyle bol bol ediyorum dua
Allahım ona sağlık sıhhat versin yaşayacak ömür versin hemen tecrübelerinizi alalımhamileliğimi öğrendikten sonra gelemedim buralara bi uğrayım dedim 10 gün önce ikiz olduğunu öğrendim ama biri gelişmemişti diğeri gelişmişti tekle devam ediyoruz onada şükür inşallah en kısa zamanda allah isteyen herkese nasip eder
Ben gebeliğimi öğrendiğimde 1 ay 20 günlüktü ama testlerde çıkmıyordu hatta 3 gün adet bile olmuştum ama meğersem hamileymişimAllahım ona sağlık sıhhat versin yaşayacak ömür versin hemen tecrübelerinizi alalım
Allah’ın hikmeti gerçekten Sizde ovulasyon testleriyle mi hamile kalmıştınız pekiBen gebeliğimi öğrendiğimde 1 ay 20 günlüktü ama testlerde çıkmıyordu hatta 3 gün adet bile olmuştum ama meğersem hamileymişim
EvetAllah’ın hikmeti gerçekten Sizde ovulasyon testleriyle mi hamile kalmıştınız peki
Merhaba takviye olarak ne verdi doktorunuz acabaYoo sorun yok doktor takviye için verdi canm
Bizde sebepsiz inferilite var kuzu 7, 8 aydır bebiş olmuyor
Ama yaşım 35 diye doktora gittim ve tedaviye başladm
Merhaba canm resmini yollaym bir bak araştır sende istersen içinde bir çok vitamin varMerhaba takviye olarak ne verdi doktorunuz acaba