Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tek sir testle sir şey demek zor önceki günlerin testi de gerekli senin yumurta akı akıntın oldu mu olduysa ne zaman oldu
Akıntım oldu canım göğüs ağrım bel ağrım kasık oldu ama ovulasyon testinde maalesef görünmedi

Eklentiler

• IMG_20240120_130757.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 42
Akıntım oldu canım göğüs ağrım bel ağrım kasık oldu ama ovulasyon testinde maalesef görünmedi
Genelde akıntı yumurtlama gününden iki gün önce başlar kuzu ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok sen birkaç gün daha tekrarla istersen bir anda pik olur zaten. Senin döngün kaç gün şu an döngünün kaçıncı günündesin

ama olgunlaşmadan çatlamış gibi görünüyor sanki,dün akşam yaptım cok silikti,iş çıkısı yine yaparım.adete 3 ğün var ama normalde geç yumurtluyorum ben gecen yıl 21 ğünde yumurtlama görüp hamile kalmıstım

Canım sen bu sürede gün aşırı ilişkiye devam et testlere çok bağlı kalma ne olacağını bilemeyiz. İnşallah iyi olur diyelim

Aynen ovulasyonda olduysa birşey şimdi bile çıkar hadi bakalım hayırlısı haber ver kasık ağrısı hayra alamettir bence

Kızlar gene sessizleşmiş burası bende bu ay gene bi ovulasyon testi işe baş başa kaldım bu ay güzel bi pik yakaladım innovita testleri bnce daha güvenilirmiş onu fark ettim labroquik hep ayni gösteriyor bi pik yapıyor bi silik sonra bi kaç gün sonra ni daha pik gibi değişik

Canım yaş kaçtı hemen tüp bebek düşünme eğer yaşın küçükse ve sebepsiz bi durum varsa
Kuzum 39 yaşım bitti geçen yıl kendiliğimden kaldım ama erken doğumla kaybettim Bir daha ne zaman kendinden olur bilmiyorum o da yedii yilda anca bir kere tuttu yani çok fazla vaktim yok beklemeye

Aynen ovulasyonda olduysa birşey şimdi bile çıkar hadi bakalım hayırlısı haber ver kasık ağrısı hayra alamettir bence
Canım yaptım da çıkmadı regle dört gün var ovülasyonun üzerinden 10 gün geçti işte ama negatif olsaydı çıkardı herhalde

Eklentiler

• IMG-20240124-WA0000.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 34
Kuzum 39 yaşım bitti geçen yıl kendiliğimden kaldım ama erken doğumla kaybettim Bir daha ne zaman kendinden olur bilmiyorum o da yedii yilda anca bir kere tuttu yani çok fazla vaktim yok beklemeye
Bende 38 canım temmuzda 39 olacak bence de çok haklısın ama şu ünlüler hepsi 39-40 yaşında hamile kalıyorlar anlamıyorum ya Rabbim ol desin yeterki

Dur bakalım kuzum belki en son birliktelik tutmuştur geç çıkar ya keşke bir test olsa hemen ertesi gün tutup tutmadığını görsek
Kuzu benim fix ya düzenli olduğu için olsaydı gösterirdi ,neyse nasip bu işler vardır bizim de vakti zamanımız beklemeye devam

Kuzu benim fix ya düzenli olduğu için olsaydı gösterirdi ,neyse nasip bu işler vardır bizim de vakti zamanımız beklemeye devam
Öyle kuzum ya daha vaktin zamanın var sen zaten bence yapı olarakta gergin biri değilsin bu yıl akışında kal inanıyorum olacaktır duruma göre diğer yıl bakarsın diğer yol ve yöntemlere. Zaten eşinde de sende de bir sorun yoktu bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…