- 19 Şubat 2020
- 5.328
- 2.892
- 40
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.441
Akıntım oldu canım göğüs ağrım bel ağrım kasık oldu ama ovulasyon testinde maalesef görünmediCanım tek sir testle sir şey demek zor önceki günlerin testi de gerekli senin yumurta akı akıntın oldu mu olduysa ne zaman oldu
Genelde akıntı yumurtlama gününden iki gün önce başlar kuzu ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok sen birkaç gün daha tekrarla istersen bir anda pik olur zaten. Senin döngün kaç gün şu an döngünün kaçıncı günündesinAkıntım oldu canım göğüs ağrım bel ağrım kasık oldu ama ovulasyon testinde maalesef görünmedi
ama olgunlaşmadan çatlamış gibi görünüyor sanki,dün akşam yaptım cok silikti,iş çıkısı yine yaparım.adete 3 ğün var ama normalde geç yumurtluyorum ben gecen yıl 21 ğünde yumurtlama görüp hamile kalmıstımGenelde akıntı yumurtlama gününden iki gün önce başlar kuzu ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok sen birkaç gün daha tekrarla istersen bir anda pik olur zaten. Senin döngün kaç gün şu an döngünün kaçıncı günündesin
Canım sen bu sürede gün aşırı ilişkiye devam et testlere çok bağlı kalma ne olacağını bilemeyiz. İnşallah iyi olur diyelimama olgunlaşmadan çatlamış gibi görünüyor sanki,dün akşam yaptım cok silikti,iş çıkısı yine yaparım.adete 3 ğün var ama normalde geç yumurtluyorum ben gecen yıl 21 ğünde yumurtlama görüp hamile kalmıstım
inşallah canım ya ,adetten sonra çatlatma iğnesi olacagım,olmazsa tüp bebek artıkCanım sen bu sürede gün aşırı ilişkiye devam et testlere çok bağlı kalma ne olacağını bilemeyiz. İnşallah iyi olur diyelim
İnşallah bu sefer hayırlısıyla olur canıminşallah canım ya ,adetten sonra çatlatma iğnesi olacagım,olmazsa tüp bebek artık
Aynen ovulasyonda olduysa birşey şimdi bile çıkar hadi bakalım hayırlısı haber ver kasık ağrısı hayra alamettir benceYavrucum benim 14 ocakta çatlama oldu o günden beridir kasıklarıma ağrı girip çıkıyor dün karnıma şiddetli sir ağrı saplandı gitti saniyelik bir şeydi ama işte bağırttı resmen. Yarın erken gebelik testi yapacağım bakalım ovülasyonun çatlamanın üzerinden 10 gün geçmiş olacak
Canım yaş kaçtı hemen tüp bebek düşünme eğer yaşın küçükse ve sebepsiz bi durum varsainşallah canım ya ,adetten sonra çatlatma iğnesi olacagım,olmazsa tüp bebek artık
Sebepsiz bir durum yoksa demek istedimCanım yaş kaçtı hemen tüp bebek düşünme eğer yaşın küçükse ve sebepsiz bi durum varsa
Veririm canım artık belirti aramadığım için saldım kuzu bakalım artık inşallah varsa yarın çıkar diye umut ediyorumAynen ovulasyonda olduysa birşey şimdi bile çıkar hadi bakalım hayırlısı haber ver kasık ağrısı hayra alamettir bence
Kuzum 39 yaşım bitti geçen yıl kendiliğimden kaldım ama erken doğumla kaybettim Bir daha ne zaman kendinden olur bilmiyorum o da yedii yilda anca bir kere tuttu yani çok fazla vaktim yok beklemeyeCanım yaş kaçtı hemen tüp bebek düşünme eğer yaşın küçükse ve sebepsiz bi durum varsa
Canım yaptım da çıkmadı regle dört gün var ovülasyonun üzerinden 10 gün geçti işte ama negatif olsaydı çıkardı herhaldeAynen ovulasyonda olduysa birşey şimdi bile çıkar hadi bakalım hayırlısı haber ver kasık ağrısı hayra alamettir bence
Bende 38 canım temmuzda 39 olacak bence de çok haklısın ama şu ünlüler hepsi 39-40 yaşında hamile kalıyorlar anlamıyorum ya Rabbim ol desin yeterkiKuzum 39 yaşım bitti geçen yıl kendiliğimden kaldım ama erken doğumla kaybettim Bir daha ne zaman kendinden olur bilmiyorum o da yedii yilda anca bir kere tuttu yani çok fazla vaktim yok beklemeye
Dur bakalım kuzum belki en son birliktelik tutmuştur geç çıkar ya keşke bir test olsa hemen ertesi gün tutup tutmadığını görsekCanım yaptım da çıkmadı regle dört gün var ovülasyonun üzerinden 10 gün geçti işte ama negatif olsaydı çıkardı herhalde
Kuzu benim fix ya düzenli olduğu için olsaydı gösterirdi ,neyse nasip bu işler vardır bizim de vakti zamanımız beklemeye devamDur bakalım kuzum belki en son birliktelik tutmuştur geç çıkar ya keşke bir test olsa hemen ertesi gün tutup tutmadığını görsek
Evet kesinlikle test cok stres yapıyor insanaCanım sen bu sürede gün aşırı ilişkiye devam et testlere çok bağlı kalma ne olacağını bilemeyiz. İnşallah iyi olur diyelim
onların hepsi tüp bebek canım:)Bende 38 canım temmuzda 39 olacak bence de çok haklısın ama şu ünlüler hepsi 39-40 yaşında hamile kalıyorlar anlamıyorum ya Rabbim ol desin yeterki
Aynen adamlarda para hesabı yok nasılsa ama yinede nasiplerinde var ki oluyor yoksa ne yapsalar faydasız. Sordun mu hiç tüp bebek fiyatlarını canımonların hepsi tüp bebek canım:)
Öyle kuzum ya daha vaktin zamanın var sen zaten bence yapı olarakta gergin biri değilsin bu yıl akışında kal inanıyorum olacaktır duruma göre diğer yıl bakarsın diğer yol ve yöntemlere. Zaten eşinde de sende de bir sorun yoktu bildiğim kadarıylaKuzu benim fix ya düzenli olduğu için olsaydı gösterirdi ,neyse nasip bu işler vardır bizim de vakti zamanımız beklemeye devam