Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen aklında kalacağına yap gitsin,
ayy valla düşüncesi bile güzel ama dün erken gebelik testi yaptım negatifti. doktor önemsemedi bile. onlar testten sayılmaz dedi :)) 10 gün geçince kan ver dedi::)) ama bence sayılır çünkü neden sayılmasın herkes onlarla öğreniyor gebeliğini sonuçta
Valla kuzu bende artk doktorlarn dediklerini çok sorgulamıyorum vardır bildikleri ne bilim
Ben mesela burda okudum aşılamadan snra progesteron ilacı kullananlar olmuş bana vermemişti
Dün onu sordum
Senin ihtiyacın yok ki rahmin iyi. ..
Sen hiç tuzlu olan yemeğe yine tuz atarmısn dedi😃 e haklı da bi yandan
Bence sende dediğini yap bekle bakalım
İnşallah hakkımızda hayır'lısı bu güzel günlerin yüzü suyu hurmetine

Valla kuzu bende artk doktorlarn dediklerini çok sorgulamıyorum vardır bildikleri ne bilim
Ben mesela burda okudum aşılamadan snra progesteron ilacı kullananlar olmuş bana vermemişti
Dün onu sordum
Senin ihtiyacın yok ki rahmin iyi. ..
Sen hiç tuzlu olan yemeğe yine tuz atarmısn dedi😃 e haklı da bi yandan
Bence sende dediğini yap bekle bakalım
İnşallah hakkımızda hayır'lısı bu güzel günlerin yüzü suyu hurmetine
evet inşallah hayırlısı olsun hepimiz için aminnn

Eklentiler

• IMG_20240111_133053.jpg
    IMG_20240111_133053.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 44
Yoo sorun yok doktor takviye için verdi canm
Bizde sebepsiz inferilite var kuzu 7, 8 aydır bebiş olmuyor
Ama yaşım 35 diye doktora gittim ve tedaviye başladm
Anladım canım,ben takviye verilince niyeyse sorun var diye düşünüyorum. Bne de yumurta büyüme çatlamada sorun olmamasına ragmen klomen vs kullanmak ta bana saçma geliyordu mesela 😅ama kullandım tabi.

Anladım canım,ben takviye verilince niyeyse sorun var diye düşünüyorum. Bne de yumurta büyüme çatlamada sorun olmamasına ragmen klomen vs kullanmak ta bana saçma geliyordu mesela 😅ama kullandım tabi.
E bende kullandım onları kuzu sorun olmasa da hep anne hazırlanıyor bedenen
Mesela arkadaşm da erkek faktörü var direk tüp bebek dedıler ona smdi kız bir dünya ilaç kullanıyor☺

ay kızlar benim de folic bitti yeni bi folic asite başlayayım diyorum ama kararsız kaldım, sizler ne kullanıyorsunuz?

burası sessizleşmiş :KK43: ben biraz konuşayım bari :)
benim bugün gecikmemin 10.günü.
kan vermeye korkuyorum :KK43:((

Sen daha adet olmadın mı canım
burası sessizleşmiş :KK43: ben biraz konuşayım bari :)
benim bugün gecikmemin 10.günü.
kan vermeye korkuyorum :KK43:((
Bence artık hamileysen normal kaset testte bile çıkar normalde de adetin düzensiz mi özel bir yerde yada acilde hemen yaptır kan testini bence ki sonuç hemen çıksın sonra da eğer yoksa adetini getirici bir şeyler kullan ki bir an önce adet ol varsa da için rahat etsin

normalde gecikmez hiç bence hava şartları yani ya da stres. baktım şimdi lab sonucuna negatif. 0,06 beta. doktoruma atıcam şimdi sonucu

X