Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam, benim bugün regl günüm ama hiç bir ağrım sızım şişliğim vs yok.sıradan normal bir gün gibi geçiyor😅iyi mi kötü mü bilemedim🤷 uzun zamandır böyle olmamıştı. Test yaptım sabah negatif çıktı 😅 regl olunca 3. Gün teste gidecektim sanırım gelmesini isteyince gelmiyor
Regliyi olmak istemezsın gelir regli olmak istersin gelmez 😀😆 ayy Allahm artık aglanacak halimize güler olduk kbkma canm

Bende deneme olarak çok yanlış zamanda yapmış olabilirim sizce ovulasyon tam pik yani t c’den koyu olduğunda mı yoksa ondan sonra ki gün t ile c eşit gibi kaldığında mı tam tutar . Ben bunu gördüğüm günün ertesi günü deneme yapabildik inşallah olmuştur Eki Görüntüle 3364610
Ya bunu bende çok merak ediyorum ya benim testlerde önce t kopkoyu oluyor sonra eşitleniyor sonra siliniyor. Ama mantıken çatlama ve çatlamaya en yakını önemlidir diye düşünüyorum

Regliyi olmak istemezsın gelir regli olmak istersin gelmez 😀😆 ayy Allahm artık aglanacak halimize güler olduk kbkma canm
Hala olmadım😭 dün size yazdıktan sonra sol kasıkta iğne batmaları vs oldu. Valla idrar yolu enfeksiyonu diye düşünüyorum ama inş değildir 😔

Yani gecsin yada geçmesin önemi yok artk tatlımmm çünkü bi umut kalmadı ki...
Bir süre ara vereceğim herşeye yoruldum inan
Haklısın sen de,yorulunca insan yapcak bişi yok😔yıpratıyor ister istemez. Ben de en son eylül ayında gittim doktora.sonra bıraktım. Bu ay tekrar başladım muayenelere. Bana iyi geldi ara vermek Dinlenmek sana da iyi gelecektir eminim

X