Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam, benim bugün regl günüm ama hiç bir ağrım sızım şişliğim vs yok.sıradan normal bir gün gibi geçiyor😅iyi mi kötü mü bilemedim🤷 uzun zamandır böyle olmamıştı. Test yaptım sabah negatif çıktı 😅 regl olunca 3. Gün teste gidecektim sanırım gelmesini isteyince gelmiyor
Regliyi olmak istemezsın gelir regli olmak istersin gelmez 😀😆 ayy Allahm artık aglanacak halimize güler olduk kbkma canm

Bende deneme olarak çok yanlış zamanda yapmış olabilirim sizce ovulasyon tam pik yani t c’den koyu olduğunda mı yoksa ondan sonra ki gün t ile c eşit gibi kaldığında mı tam tutar . Ben bunu gördüğüm günün ertesi günü deneme yapabildik inşallah olmuştur Eki Görüntüle 3364610
Ya bunu bende çok merak ediyorum ya benim testlerde önce t kopkoyu oluyor sonra eşitleniyor sonra siliniyor. Ama mantıken çatlama ve çatlamaya en yakını önemlidir diye düşünüyorum

Regliyi olmak istemezsın gelir regli olmak istersin gelmez 😀😆 ayy Allahm artık aglanacak halimize güler olduk kbkma canm
Hala olmadım😭 dün size yazdıktan sonra sol kasıkta iğne batmaları vs oldu. Valla idrar yolu enfeksiyonu diye düşünüyorum ama inş değildir 😔

Yani gecsin yada geçmesin önemi yok artk tatlımmm çünkü bi umut kalmadı ki...
Bir süre ara vereceğim herşeye yoruldum inan
Haklısın sen de,yorulunca insan yapcak bişi yok😔yıpratıyor ister istemez. Ben de en son eylül ayında gittim doktora.sonra bıraktım. Bu ay tekrar başladım muayenelere. Bana iyi geldi ara vermek Dinlenmek sana da iyi gelecektir eminim

Back
X