- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.281
Bilmiyorum nasıl yapacağız ama yapmamız lazm tatlmmmevet haklısın , doğru söyledin
kendimizi değiştirmeliyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum nasıl yapacağız ama yapmamız lazm tatlmmmevet haklısın , doğru söyledin
kendimizi değiştirmeliyiz
Bizde hep erteledik çocuk işini 8 senedir beraberiz. Yeni yeni gündeme geldi. Ben 32 eşim 35 yaşında o da bu sene ben gündeme getirdim eşime kalsa çocuksuz hayat harika. Aslında evet harika ama yaştan çekindiğim için başlayalım artık dedim. Keşke biraz daha önce başlasaymışız diyorum şimdi. Olmazsa da olmaz kafasına gelip rahatlamamız lazım galiba kızlarvalla gün aşırı da denedim ovü haftası her gün de denedim sadece çatlama günü nü de denedim:)) biraz çaba harcayacak gruptayız biz. ben hamilelik düşündüğüm ilk aylarda o kadar çok gebelik haberi aldım ki. ablam ilk ay denemede hamile aldı. erkek kardeşimin karısı 6.ayda hamile kaldı. 1arkadaşım düğün öncesi sürpriz hamile kaldı. 2 kuzenim hamile kaldı doğurdu 1i yeni doğuracak. annemin yeğeni koca kadın hamile kaldı. ben bir kaç sonra o kadar çok bebek görmeye gittim ki. ama kimse anlamıyor beni. acele etme vs diyorlar kafana takma diyorlar. kafama takmamak için kimseyle görüşmemem gerekiyor.
Aynen o kafaya gelmek lazm da ben yapamıyorumBizde hep erteledik çocuk işini 8 senedir beraberiz. Yeni yeni gündeme geldi. Ben 32 eşim 35 yaşında o da bu sene ben gündeme getirdim eşime kalsa çocuksuz hayat harika. Aslında evet harika ama yaştan çekindiğim için başlayalım artık dedim. Keşke biraz daha önce başlasaymışız diyorum şimdi. Olmazsa da olmaz kafasına gelip rahatlamamız lazım galiba kızlar
Erkekler için sorun olmuyor zaten genelde. İlgi alaka olsun onlara tamam. Benimde sökülmedi bugün 2. Gün yarın saat 3 te randevum var doktorda para tuzağı başka bir şey değil menapoza giriyorum galiba ne bileyim ya valla düşünme kafaya takma elde mi bekin götürün ağrımaya başlayınca zaten hatırlatıyor ben bu uygulamayı bile sildim sanki aklımda değil neyse ya millet 41 yaşında hamile kalıyor vallaBizde hep erteledik çocuk işini 8 senedir beraberiz. Yeni yeni gündeme geldi. Ben 32 eşim 35 yaşında o da bu sene ben gündeme getirdim eşime kalsa çocuksuz hayat harika. Aslında evet harika ama yaştan çekindiğim için başlayalım artık dedim. Keşke biraz daha önce başlasaymışız diyorum şimdi. Olmazsa da olmaz kafasına gelip rahatlamamız lazım galiba kızlar
Selam canm malesef benim bilgim yokKızlar bende bugün progesteron baktırdım ama doktor ile görüşemedim 10,1 diyor bilen var mı bu ne demek ?
Baktım 10direk sınır olarak koymuş altındaysa yumurtlama olmadı üstündeyse oldu ama 10/20 arası yumurtlama demiş 10 az yumurtladım ya da kalitesi az demek mi acaba ilginç yaSelam canm malesef benim bilgim yok
Google ya baktm mı hiç
Yumurtan çatlamış canımKızlar bende bugün progesteron baktırdım ama doktor ile görüşemedim 10,1 diyor bilen var mı bu ne demek ?
Ben öyle bilmiyorum 6 olup hamile kalanda var 10 ve üzeri iyi diyorlar yani sağlıklı çatlama olmuş. Hamilelikle alakası yok ama 20 üzeri olup hamile kalmayanda var sadece yumurtlamanın o ay olup olmadığını gösteriyor benim bu ay 14,5 tu ama hamile değilim mesela gibiBaktım 10direk sınır olarak koymuş altındaysa yumurtlama olmadı üstündeyse oldu ama 10/20 arası yumurtlama demiş 10 az yumurtladım ya da kalitesi az demek mi acaba ilginç
Bende deneme olarak çok yanlış zamanda yapmış olabilirim sizce ovulasyon tam pik yani t c’den koyu olduğunda mı yoksa ondan sonra ki gün t ile c eşit gibi kaldığında mı tam tutar . Ben bunu gördüğüm günün ertesi günü deneme yapabildik inşallah olmuşturBen öyle bilmiyorum 6 olup hamile kalanda var 10 ve üzeri iyi diyorlar yani sağlıklı çatlama olmuş. Hamilelikle alakası yok ama 20 üzeri olup hamile kalmayanda var sadece yumurtlamanın o ay olup olmadığını gösteriyor benim bu ay 14,5 tu ama hamile değilim mesela gibi
Ben bu testi anlamıyorum hangisi t hangisi c bildiğim kadarıyla ya tam eşit olunca yada t daha koyu olduğunda pik oluyor ertesi gün yada bir gün sonrası silikleşince çatlama oluyorBende deneme olarak çok yanlış zamanda yapmış olabilirim sizce ovulasyon tam pik yani t c’den koyu olduğunda mı yoksa ondan sonra ki gün t ile c eşit gibi kaldığında mı tam tutar . Ben bunu gördüğüm günün ertesi günü deneme yapabildik inşallah olmuştur Eki Görüntüle 3364610
Merhaba bu ay benimde adetim senin gibi sen neden olduğuna dair birşeyler öğrenebildin miHayır canım adetim geçti iki gün dahi sürmeyen kahverengi şekilde adet oldum yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm biteli 11.gün bugün test yaptım ama maalesef negatif
Hayır maalesef hiç bilmiyorumMerhaba bu ay benimde adetim senin gibi sen neden olduğuna dair birşeyler öğrenebildin mi
Yumurtan çatlamış demek oluyor sanrm bebeim valla benim de bilgim yokBaktım 10direk sınır olarak koymuş altındaysa yumurtlama olmadı üstündeyse oldu ama 10/20 arası yumurtlama demiş 10 az yumurtladım ya da kalitesi az demek mi acaba ilginç ya
Yumurtladıktan sonra sürekli akıntısı gelen sendin dimi canım kusura bakma kafam çok karışık unutuyorum kaçıncı gün yumurtlamıştınKızlar selam, benim bugün regl günüm ama hiç bir ağrım sızım şişliğim vs yok.sıradan normal bir gün gibi geçiyoriyi mi kötü mü bilemedim uzun zamandır böyle olmamıştı. Test yaptım sabah negatif çıktı regl olunca 3. Gün teste gidecektim sanırım gelmesini isteyince gelmiyor
Yaş kaçtı canım seninHayır maalesef hiç bilmiyorum
Evet canım benim o 12.gün yumurtladığımı düşünüyorum. Ovü testi yapmadım.kendimi izledim.ama aynı şeyler çatlama belirtileri 4 gün sonra yine başladı. Sonra akıntı vs hiç bitmedi. Ama bugün hiç akıntım yok canım. Dediğim gibi akıntı ağrı sizi vs hiç bişi yok.Yumurtladıktan sonra sürekli akıntısı gelen sendin dimi canım kusura bakma kafam çok karışık unutuyorum kaçıncı gün yumurtlamıştın
28-30 döngün varsa testte çıkardı diye düşünüyorum ama sonrasında farkında olmadan bi yumurtlama daha olduysa birliktelik olduysa belki geç döllenme olmuştur yinede umutlandırmak gibi olmasın çünkü bir kaç gün gecikme normal yani aynı gün adet olacağız diye bir şey yok en zoru da zaten bu günler beklemek çok zor oluyorEvet canım benim o 12.gün yumurtladığımı düşünüyorum. Ovü testi yapmadım.kendimi izledim.ama aynı şeyler çatlama belirtileri 4 gün sonra yine başladı. Sonra akıntı vs hiç bitmedi. Ama bugün hiç akıntım yok canım. Dediğim gibi akıntı ağrı sizi vs hiç bişi yok.
Geçen ayda 12.gün yumurtlama gördüm,ovü test yapmıştım.gelir heralde bekletmez çok
Ah evet en zoru bu gecikme işiinş çok bekletmez de gelir28-30 döngün varsa testte çıkardı diye düşünüyorum ama sonrasında farkında olmadan bi yumurtlama daha olduysa birliktelik olduysa belki geç döllenme olmuştur yinede umutlandırmak gibi olmasın çünkü bir kaç gün gecikme normal yani aynı gün adet olacağız diye bir şey yok en zoru da zaten bu günler beklemek çok zor oluyor