- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.201
Hmm onu hiç bilmiyorum bebeim yaaYok canım bu ay da kendim ovülasyonla deneyeyim dedim. Sadece şimdi testlerde pik görüyoruz çatlama görüyoruz ama doktorda teyit etmek istiyorum.
kızlar testim bu bu arada yeni yaptığım benim gözler bozuldu galiba artık iyice ya. Yok dimi bir şey?
Adetten hemen sonra git sonra 21. Yada 22. Gün perogesterın baktır canımKızlar benim reglim düzenli 27 -28 günde bir oluyor. Yumurtlamam da 13 ya da 14. Gün çatlamış oluyor. Çatlamadan önce mi sonra mı gitsem doktora ya emin olamadım. Araya haftasonu girdiği için yumurtlama ve çatlama arasına doktora gidemeyeceğim. O yüzden sizce makul olan ne zaman?
Böyle anlaşılmıyor ki canım benim tam bi resim at telin ışığını açıpkuzum gözle bile zor görünüyor testin gölgesi falan muhtemelen ya gözü bozdum yemin ederim
Böyle anlaşılmıyor ki canım benim tam bi resim at telin ışığını aşıpkuzum gözle bile zor görünüyor testin gölgesi falan muhtemelen ya gözü bozdum yemin ederim
ya ilahi inana güldürdün beni kuzum Allah’ta seni güldürsün. Canım sen bunları düşünme içerde ne oluyor bilmiyoruz ki bak mesela benim bu ay aşırı ağrılı geçiyor günlerim her ay başka bir şey çıkıyor ortaya sen eğer adetken yapılacak hormon testlerini yaptırmadıysan bi git doktora öncesi sonrası bi görün yarın git mesela kan tahlillerini yaptır bi değerlerini değerlendirsinlerYa hanımlar, kendi adıma söylüyorum şimdi ben testte pik gördüm çatlama gördüm iki pik olan günü ve çatlama gününü değerlendirdim. 19 aralık çatlama baz aldım,23 aralıkta yine pik gördüm o gün feci halde kasık ağrım da oldu. Ama çatlama sonrası 14. Gün reglim geldi. Diyorum ki acaba,yumurtlama oldu,çatlama oldu döllenme de bence oldu ama embriyo rahme yerleşirken mi sorun oldu. İş sadece döllenme ile de bitmiyor çünkü embriyonun rahme tutunması da gerekiyor. Burdaki problem neden kaynaklanıyordur acep ? Aslında benim tüm sorularıma cevabım vakti değilmiş rabbim nasip etmedi oluyor ama acaba bilimsel bir açıklaması var mıdır onu merak ediyorum
Gül tabi kuzu rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBöyle anlaşılmıyor ki canım benim tam bi resim at telin ışığını aşıp
ya ilahi inana güldürdün beni kuzum Allah’ta seni güldürsün. Canım sen bunları düşünme içerde ne oluyor bilmiyoruz ki bak mesela benim bu ay aşırı ağrılı geçiyor günlerim her ay başka bir şey çıkıyor ortaya sen eğer adetken yapılacak hormon testlerini yaptırmadıysan bi git doktora öncesi sonrası bi görün yarın git mesela kan tahlillerini yaptır bi değerlerini değerlendirsinler
Tamamdır teşekkür ederimAdetten hemen sonra git sonra 21. Yada 22. Gün perogesterın baktır canım
Bu arada canım sen 28 günde adet olmuyor musun geçen ay 7 si değilimiydi seninTamamdır teşekkür ederim
Tamam o zaman sen bittiğinde 10.gün filan git baksın yumurtan büyümeye başlamış mıGül tabi kuzu rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahvalla napayım bana arada bir beş dakkalık delirme geliyor sonra sakinleşiyorum. İki ay önce yaptırdım canım sorun yok dedi doktor
Öyle yapacağım canım reglin 11. Günü gidicem bir de 14. Günü bir büyümeye başlamış mı bir de çatlamış mı diye baktıracağım. Evet canım reglin 27. Ya da 28. Günü diğer reglim başlıyorTamam o zaman sen bittiğinde 10.gün filan git baksın yumurtan büyümeye başlamış mı
Ama bu defa 26. Gün olmadı mı döngün normalde 28 olsa 4 ü olmuyor muÖyle yapacağım canım reglin 11. Günü gidicem bir de 14. Günü bir büyümeye başlamış mı bir de çatlamış mı diye baktıracağım. Evet canım reglin 27. Ya da 28. Günü diğer reglim başlıyor
Vallla döngü muhabbetini çok anlamıyorum canım. Ben satı ve batı dahil edip döngüyü sayıyorumAma bu defa 26. Gün olmadı mı döngün normalde 28 olsa 4 ü olmuyor mu
Anladım canım :) bende takvime göre bakıyorum genelde hep 2 yada 1 gün oynamış 9-7 gibi yani benim yarın 28. Gün oluyor sanırımVallla döngü muhabbetini çok anlamıyorum canım. Ben satı ve batı dahil edip döngüyü sayıyorum(7.12-02.01) dahil edilince 27 oluyor bazı ay da yine sat bat dahil 28 oluyor
Doğrudur canım hakkımızda hayırlısı olsunAnladım canım :) bende takvime göre bakıyorum genelde hep 2 yada 1 gün oynamış 9-7 gibi yani benim yarın 28. Gün oluyor sanırım
Amin kuzumDoğrudur canım hakkımızda hayırlısı olsun
Sizin adet döngünüz uzun sanırım dimicanım içini de açtım göremiyorum şimdigözüm bozulmuş olabilir sdffg tövbe estrafullah ya. neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son 3 günnn
Uzun canım max 32.günde olurum 30-32 arasıSizin adet döngünüz uzun sanırım dimi
Benimde belli olmuyor 28-30 arası ya bu ay saldım dedim en başında bende yok vs dedim işte unutulmuyor son günler hep aklına geliyor kendini dinliyor insanUzun canım max 32.günde olurum 30-32 arası
Ay ben cidden salmıştım ya. Çatlamadan 8 gün sonra regl olacak gibi bir ağrı oldu bende tüm gün ara ara. Allah Allah dedim adete de daha vardı. 2-3 gündür de akşamları kasık ağrım vardı. O umutlandırdı beni yani buna rağmen olmazsa artık belirtileri assssla tıklamayacağımBenimde belli olmuyor 28-30 arası ya bu ay saldım dedim en başında bende yok vs dedim işte unutulmuyor son günler hep aklına geliyor kendini dinliyor insan
Benim kasığım mı ağrıyor alt karnım mı bilmiyorum gazım var gibi o mu acaba karın ağrısı gibi yapıyor bilmiyorum ama çok şiddetli bel ağrım var o kasık batması şeffaf akıntı hiç yaşamadım bugüne kadar sanırım en önemli belirtiler de bunlarAy ben cidden salmıştım ya. Çatlamadan 8 gün sonra regl olacak gibi bir ağrı oldu bende tüm gün ara ara. Allah Allah dedim adete de daha vardı. 2-3 gündür de akşamları kasık ağrım vardı. O umutlandırdı beni yani buna rağmen olmazsa artık belirtileri assssla tıklamayacağım