- 10 Ağustos 2023
- 1.133
- 379
- 32
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.161
aynen canım 12. gün bugün çatlamanın üstünden. Çatlama günü kasık ağrım çoktu 2 gün devam etti. O aralıkta döllenme olduysa erken de olabilir hiç bilmiyorum cidden regli beklemekten başka çare yok.erken gebelik mi yaptın canım
Ayy keşke razı olsa yaa, yoksa maşallah bak doktor kötü konuşmamışDoktorla konuştum yumurta çatlamış iyi dedi p rolaktine de bi ilaç vermeyeceğim o her şeyden etkilenir şu an sorun yok adet olursan gel aşılama yapalım bu ay diyor gelde eşimi razı et
aynen canım doğrusu o zaten. bende bi kaç güne başlarım yeni ay planlamasına bu gidişleHayırlısı olsun canım,biz yeni ayın planlamasına başladık bile. Ben de üzüldüm önce ama hemen toparlanıp yeni heyecan yeni umut diyip ayaklandım. Bu sürecin beni yıpratmasına izin vermek istemiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ayy amin amin bebeim yaaaHadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız senden başlayarak bizler de
hemen ümitsizliğe kapılmayalım. regl olana kadar ümit var sonuçta. benim standart regl belirtileirm başladı o yüzden ben de ümit yok ama inşallah sen de vardır gebelikaynen canım 12. gün bugün çatlamanın üstünden. Çatlama günü kasık ağrım çoktu 2 gün devam etti. O aralıkta döllenme olduysa erken de olabilir hiç bilmiyorum cidden regli beklemekten başka çare yok.
İnşallahhh hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canm benim..aynen canım doğrusu o zaten. bende bi kaç güne başlarım yeni ay planlamasına bu gidişle
inş canım hepimiz için öyleİnşallahhh hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canm benim..
İnşallah canım iyi düşünelim iyi olsunAyy amin amin bebeim yaaa
Ne bilim sanki ümitliyim de ama bakalım göreceğiz:)
inş canım bende şuan ağrı yok. Cumartesi günü ve ondan önceki gün regl olacak gibi garip bi ağrım vardı. reglime de daha vardı o şüpheye düşürdü benihemen ümitsizliğe kapılmayalım. regl olana kadar ümit var sonuçta. benim standart regl belirtileirm başladı o yüzden ben de ümit yok ama inşallah sen de vardır gebelik
inş canım hepimiz için öyle
Amınn canmlar aminnnnnİnşallah canım iyi düşünelim iyi olsun
Aşılamada belli şartlar var mı canım istiyorum diye gittiğinde hemen başlanabiliniyor muAyy amin amin bebeim yaaa
Ne bilim sanki ümitliyim de ama bakalım göreceğiz:)
ben hiç ümidim yok diye aşılama yaptırmayıp direkt tüp bebek yaptırmak istiyordum. ama seni burdan takip ediyorum ya acaba mı diyorum. aklımı çeliyosun :))Kızlar normal ilişki sonrası hani geriye akıyor ya biraz, aşılama da o olmadı mesela çünkü daha ileriye gönderiyorlar
Bende o açıdan ümitliyim aşılama da
evet bende o yüzden test pozitif çıkar diye düşünmüştüm canım. bekleyeceğiz artıkinş canım bende şuan ağrı yok. Cumartesi günü ve ondan önceki gün regl olacak gibi garip bi ağrım vardı. reglime de daha vardı o şüpheye düşürdü beni
öyle canım bekleyeceğiz bakalım elimde bi test daha var onu da inş olmazsam pazartesiye saklıyorum artık :)evet bende o yüzden test pozitif çıkar diye düşünmüştüm canım. bekleyeceğiz artık
Aşılamada belli şartlar var mı canım istiyorum diye gittiğinde hemen başlanabiliniyor mu
ben hiç ümidim yok diye aşılama yaptırmayıp direkt tüp bebek yaptırmak istiyordum. ama seni burdan takip ediyorum ya acaba mı diyorum. aklımı çeliyosun :))
evet maliyet malesef beni düşündürüyor. zaman da düşündürüyor. ben de 31 yaşındayım. o yüzden inşallah senin ilk aşılamanda sağlıklı bir gebeliğin olur.Bebeim ben özelde yaptırdım zaten kendi doktrumdu
Öncesinde onunla 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi denemiştim olmadı
Sonra doktor beye artk aşılamaya gecsek olur mu yaşım 35 oldu dedim:))
Oda tamam dedi ve regli olunca başladk kuzum
Valla bebeim aşılama ile de pozitf sonuç alanlar var
Hatta biz bu asılama tutmaz ise 2.asılamayı da yapacağz, oda olmazsa tüp bebek düşünüyoruz
Çünkü asılama maliyeti de daha düşük
Hee ama şu var tüp bebek tabiki daha garanti
Evet bebeim tüp pahalı yaa 85 bin fiyat verildievet maliyet malesef beni düşündürüyor. zaman da düşündürüyor. ben de 31 yaşındayım. o yüzden inşallah senin ilk aşılamanda sağlıklı bir gebeliğin olur.
Bu arada çokça amin yavrucum hepimiz en yakın zamanda yaşayalm o duyguyuevet maliyet malesef beni düşündürüyor. zaman da düşündürüyor. ben de 31 yaşındayım. o yüzden inşallah senin ilk aşılamanda sağlıklı bir gebeliğin olur.
bi de yaşı kafaya takıyorum ya tüp bebekte 2 tane nasip olsa tamam işte oh bitti :)))Evet bebeim tüp pahalı yaa 85 bin fiyat verildi
Bende yaşı takıyorum işte canm yoksa bizde sebepsiz Inferilite var yani yaşm genc olsa bu kadar acele etmezdim