Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorla konuştum yumurta çatlamış iyi dedi p rolaktine de bi ilaç vermeyeceğim o her şeyden etkilenir şu an sorun yok adet olursan gel aşılama yapalım bu ay diyor gelde eşimi razı et
Ayy keşke razı olsa yaa, yoksa maşallah bak doktor kötü konuşmamış
Kız ben aşılama oldum yaa sanki bi ümitliyim ne bilim valla

aynen canım doğrusu o zaten. bende bi kaç güne başlarım yeni ay planlamasına bu gidişle

hemen ümitsizliğe kapılmayalım. regl olana kadar ümit var sonuçta. benim standart regl belirtileirm başladı o yüzden ben de ümit yok ama inşallah sen de vardır gebelik

Kızlar normal ilişki sonrası hani geriye akıyor ya biraz, aşılama da o olmadı mesela çünkü daha ileriye gönderiyorlar
Bende o açıdan ümitliyim aşılama da

hemen ümitsizliğe kapılmayalım. regl olana kadar ümit var sonuçta. benim standart regl belirtileirm başladı o yüzden ben de ümit yok ama inşallah sen de vardır gebelik
inş canım bende şuan ağrı yok. Cumartesi günü ve ondan önceki gün regl olacak gibi garip bi ağrım vardı. reglime de daha vardı o şüpheye düşürdü beni

Kızlar normal ilişki sonrası hani geriye akıyor ya biraz, aşılama da o olmadı mesela çünkü daha ileriye gönderiyorlar
Bende o açıdan ümitliyim aşılama da
ben hiç ümidim yok diye aşılama yaptırmayıp direkt tüp bebek yaptırmak istiyordum. ama seni burdan takip ediyorum ya acaba mı diyorum. aklımı çeliyosun :))

Aşılamada belli şartlar var mı canım istiyorum diye gittiğinde hemen başlanabiliniyor mu

Bebeim ben özelde yaptırdım zaten kendi doktrumdu
Öncesinde onunla 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi denemiştim olmadı
Sonra doktor beye artk aşılamaya gecsek olur mu yaşım 35 oldu dedim:))
Oda tamam dedi ve regli olunca başladk kuzum

ben hiç ümidim yok diye aşılama yaptırmayıp direkt tüp bebek yaptırmak istiyordum. ama seni burdan takip ediyorum ya acaba mı diyorum. aklımı çeliyosun :))

Valla bebeim aşılama ile de pozitf sonuç alanlar var
Hatta biz bu asılama tutmaz ise 2.asılamayı da yapacağz, oda olmazsa tüp bebek düşünüyoruz
Çünkü asılama maliyeti de daha düşük
Hee ama şu var tüp bebek tabiki daha garanti

evet maliyet malesef beni düşündürüyor. zaman da düşündürüyor. ben de 31 yaşındayım. o yüzden inşallah senin ilk aşılamanda sağlıklı bir gebeliğin olur.

evet maliyet malesef beni düşündürüyor. zaman da düşündürüyor. ben de 31 yaşındayım. o yüzden inşallah senin ilk aşılamanda sağlıklı bir gebeliğin olur.
Evet bebeim tüp pahalı yaa 85 bin fiyat verildi
Bende yaşı takıyorum işte canm yoksa bizde sebepsiz Inferilite var yani yaşm genc olsa bu kadar acele etmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…