-
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.181
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahBebeim ben özelde yaptırdım zaten kendi doktrumdu
Öncesinde onunla 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi denemiştim olmadı
Sonra doktor beye artk aşılamaya gecsek olur mu yaşım 35 oldu dedim:))
Oda tamam dedi ve regli olunca başladk kuzum
Valla bebeim aşılama ile de pozitf sonuç alanlar var
Hatta biz bu asılama tutmaz ise 2.asılamayı da yapacağz, oda olmazsa tüp bebek düşünüyoruz
Çünkü asılama maliyeti de daha düşük
Hee ama şu var tüp bebek tabiki daha garanti
Evet yaşı hep takıyoruz vallabi de yaşı kafaya takıyorum ya tüp bebekte 2 tane nasip olsa tamam işte oh bitti :)))
Ahh yavrucum aminnn aminnnnAnladım canım hayırlısı olsun inşallah
Geçen ay bende çatlatma iğnesinde öyle olmuştum canım ya benim tutmadı inşallah senin tutar kuzumAyy keşke razı olsa yaa, yoksa maşallah bak doktor kötü konuşmamış
Kız ben aşılama oldum yaa sanki bi ümitliyim ne bilim valla
bi de yaşı kafaya takıyorum ya tüp bebekte 2 tane nasip olsa tamam işte oh bitti :))
31 yaşındayım canım senSenin yaş kaç canım bende yaşı çok takıyorum o yüzden zaten stres oluyorum biraz da
Farklı açıdan koysana canım su silik olan yeri yakınlaştır diğer çizgi çıkmasa da olurkızlar testim bu bu arada yeni yaptığım benim gözler bozuldu galiba artık iyice ya. Yok dimi bir şey?
kuzum gözle bile zor görünüyor testin gölgesi falan muhtemelen ya gözü bozdum yemin ederimFarklı açıdan koysana canım su silik olan yeri yakınlaştır diğer çizgi çıkmasa da olur
Geçen ay bende çatlatma iğnesinde öyle olmuştum canım ya benim tutmadı inşallah senin tutar kuzum
Kızz bana silikte olsa çizgi var gibi geldikızlar testim bu bu arada yeni yaptığım benim gözler bozuldu galiba artık iyice ya. Yok dimi bir şey?
Hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah kuzucum yaa..
Kızz bana silikte olsa çizgi var gibi geldi
Bence de çoook hafif gölgemsi bir şey var gibi bir testi açsanıza içine bakalımkızlar testim bu bu arada yeni yaptığım benim gözler bozuldu galiba artık iyice ya. Yok dimi bir şey?
Tam da yazmıştım siz cevaplamışsınız. Sizin çatlama tarihi kesin belli mi 12. Günden sonra çıkması lazım sanki yacanım içini de açtım göremiyorum şimdigözüm bozulmuş olabilir sdffg tövbe estrafullah ya. neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son 3 günnn
Benim bildiğim tedavi düşünüyorsan reglinin ikinci yada 3.günü gidiyorsun canm hormonlarına bakılıyorKızlar benim reglim düzenli 27 -28 günde bir oluyor. Yumurtlamam da 13 ya da 14. Gün çatlamış oluyor. Çatlamadan önce mi sonra mı gitsem doktora ya emin olamadım. Araya haftasonu girdiği için yumurtlama ve çatlama arasına doktora gidemeyeceğim. O yüzden sizce makul olan ne zaman?
Ah ah bebeim ne zor işler yaaaaacanım içini de açtım göremiyorum şimdigözüm bozulmuş olabilir sdffg tövbe estrafullah ya. neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son 3 günnn
canım ayın 22 sinde çatlama gördüm. 22 si düşünsem bugün 12. günü. 22-24 arası full çatlama ağrım oldu o aralıkta döllendiyse tam sınır bi gün aslında 12. günTam da yazmıştım siz cevaplamışsınız. Sizin çatlama tarihi kesin belli mi 12. Günden sonra çıkması lazım sanki ya
Yok canım bu ay da kendim ovülasyonla deneyeyim dedim. Sadece şimdi testlerde pik görüyoruz çatlama görüyoruz ama doktorda teyit etmek istiyorum.Benim bildiğim tedavi düşünüyorsan reglinin ikinci yada 3.günü gidiyorsun canm hormonlarına bakılıyor
Valla ne desem yalan olur boş umut vermek de istemem umudunu kırmak da istemem. Belirsizlik zor bir de buralarda neler duyduk imkansız diye bir şey yok sonuçtacanım ayın 22 sinde çatlama gördüm. 22 si düşünsem bugün 12. günü. 22-24 arası full çatlama ağrım oldu o aralıkta döllendiyse tam sınır bi gün aslında 12. gün
bilmiyorum ki canım ya. benim de umutlar gitgide azalıyor :)Valla ne desem yalan olur boş umut vermek de istemem umudunu kırmak da istemem. Belirsizlik zor bir de buralarda neler duyduk imkansız diye bir şey yok sonuçta