Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah

kızlar testim bu bu arada yeni yaptığım benim gözler bozuldu galiba artık iyice ya. Yok dimi bir şey?

Eklentiler

• BD356761-0E0E-496F-BA5A-94680E229EDD.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar benim reglim düzenli 27 -28 günde bir oluyor. Yumurtlamam da 13 ya da 14. Gün çatlamış oluyor. Çatlamadan önce mi sonra mı gitsem doktora ya emin olamadım. Araya haftasonu girdiği için yumurtlama ve çatlama arasına doktora gidemeyeceğim. O yüzden sizce makul olan ne zaman?

canım içini de açtım göremiyorum şimdi gözüm bozulmuş olabilir sdffg tövbe estrafullah ya. neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son 3 günnn
Tam da yazmıştım siz cevaplamışsınız. Sizin çatlama tarihi kesin belli mi 12. Günden sonra çıkması lazım sanki ya

Benim bildiğim tedavi düşünüyorsan reglinin ikinci yada 3.günü gidiyorsun canm hormonlarına bakılıyor

Tam da yazmıştım siz cevaplamışsınız. Sizin çatlama tarihi kesin belli mi 12. Günden sonra çıkması lazım sanki ya
canım ayın 22 sinde çatlama gördüm. 22 si düşünsem bugün 12. günü. 22-24 arası full çatlama ağrım oldu o aralıkta döllendiyse tam sınır bi gün aslında 12. gün

Benim bildiğim tedavi düşünüyorsan reglinin ikinci yada 3.günü gidiyorsun canm hormonlarına bakılıyor
Yok canım bu ay da kendim ovülasyonla deneyeyim dedim. Sadece şimdi testlerde pik görüyoruz çatlama görüyoruz ama doktorda teyit etmek istiyorum.

Ya hanımlar, kendi adıma söylüyorum şimdi ben testte pik gördüm çatlama gördüm iki pik olan günü ve çatlama gününü değerlendirdim. 19 aralık çatlama baz aldım,23 aralıkta yine pik gördüm o gün feci halde kasık ağrım da oldu. Ama çatlama sonrası 14. Gün reglim geldi. Diyorum ki acaba,yumurtlama oldu,çatlama oldu döllenme de bence oldu ama embriyo rahme yerleşirken mi sorun oldu. İş sadece döllenme ile de bitmiyor çünkü embriyonun rahme tutunması da gerekiyor. Burdaki problem neden kaynaklanıyordur acep ? Aslında benim tüm sorularıma cevabım vakti değilmiş rabbim nasip etmedi oluyor ama acaba bilimsel bir açıklaması var mıdır onu merak ediyorum

canım ayın 22 sinde çatlama gördüm. 22 si düşünsem bugün 12. günü. 22-24 arası full çatlama ağrım oldu o aralıkta döllendiyse tam sınır bi gün aslında 12. gün
Valla ne desem yalan olur boş umut vermek de istemem umudunu kırmak da istemem. Belirsizlik zor bir de buralarda neler duyduk imkansız diye bir şey yok sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…