Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben belirti olmasa şüpheleneceğim zaten artık. Kaşıntım var hep bilindik belirtiler yani ama işte yine de umut ediyor insan

Ya ben belirti olmasa şüpheleneceğim zaten artık. Kaşıntım var hep bilindik belirtiler yani ama işte yine de umut ediyor insan
Kendimizi o kadar izliyoruz ki bazen psikolojik bile olabiliyor. Zaten belirtiye benzeyen bi şey olduğunda hamilelik mi acaba diyoruz belirti gibi bişi yoksa da belirtisiz hamilelik mi diyoruz yani ben öyle diyorum en iyisi regli beklemek benim 3 gün kaldı

Ama işte her zaman aynı zamanda gelmiyor ki bazen bir iki gün oynuyor. Ya ilişki sonrası testler olsa dimi hemen tuttu tutmadı görsek ona göre hareket eder insan

Değil canım ya kaşık batması her regl öncesi de yaşıyorum ben arkasına da regl oluyorum:/ sadece çok erken olması beni düşündürmüştü. Bir de şuan hafif karın ağrım var yarın olurum regl büyük ihtimal

Doktora gittin mi ne dedi

Günaydn bebeim tekrar yaptn mı test ayy aklımda sende he
Günaydın kuşummm dün yaptım erken gebelik bu şekilde çıktı :/ ama regl olacak gibi de ara ara ağrım oluyor ümitli değilim bekliyorum bakalım

Eklentiler

• 73D0E680-BF4B-4CD3-8AF3-73CA5C8B1E16.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 2CB1AAFB-B968-496A-953B-4A56536440A5.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 41
Günaydın kuşummm dün yaptım erken gebelik bu şekilde çıktı :/ ama regl olacak gibi de ara ara ağrım oluyor ümitli değilim bekliyorum bakalım
Bebeim bu sabah ilk idrarla da yapsaydn keşke
Sanki cok hafifte olsa çizgi var gibi de
Valla ben yerinde olsam cooktan kan vermiştim

Bebeim bu sabah ilk idrarla da yapsaydn keşke
Sanki cok hafifte olsa çizgi var gibi de
Valla ben yerinde olsam cooktan kan vermiştim
ya canım bana da var gibi geldi ama ikinci kere baktığımda göremedim ilk yaptığım erken gebelikte de böyle olmuştu çok saçma ilkini 11. günde bunu 12. günde yapmıştım çıkması gerekmez mi varsa :/ reglim gecikmeden kan vermek istemiyorum, boşuna hayal kırıklığı. Zaten hiç 32 yi geçmez benim 34-35 i bulursam doğru kan

Ama bebeim böyle de bılınmezdesin ondan diyorum çünkü once kana sonra idrar a da belli oluyor yaa ondan
Ama tabi sen daha iyisini bilirsin
Ben reglime 3 gün varken kan vereyim diye düşünüyorum en azından daha fazla umutlanıp hayal kurmam diye..

Kızlar başka topikten arkadasm bakınnnm, ıkızlere hamile ılk aşılaması

Eklentiler

• IMG_20240104_104225.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 38
Hayır o onunla alakalı değil sadece yumurtanın sağlıklı çatladığını anlıyorsun o testte benim gayet iyi çıktı ona rağmen bugğn lekelenme başladı adet başlayacak yani
Benim de o test güzel çıkmıştı canm
Ama o ay da olmamıştıı
Yaaa aslında herşeyin bi zamanı vardaaa bakma biz sabırsızlanıyoruz

Merhaba kızlar ovulasyon testi ile gebelik testini arasındaki fark nedir acaba ovulasyon testiyle gebelik belli olurmu acaba ben bu konularda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…