- 8 Eylül 2021
- 989
- 238
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.221
Ya ben belirti olmasa şüpheleneceğim zaten artık. Kaşıntım var hep bilindik belirtiler yani ama işte yine de umut ediyor insanAy ben cidden salmıştım ya. Çatlamadan 8 gün sonra regl olacak gibi bir ağrı oldu bende tüm gün ara ara. Allah Allah dedim adete de daha vardı. 2-3 gündür de akşamları kasık ağrım vardı. O umutlandırdı beni yani buna rağmen olmazsa artık belirtileri assssla tıklamayacağım
Kendimizi o kadar izliyoruz ki bazen psikolojik bile olabiliyor. Zaten belirtiye benzeyen bi şey olduğunda hamilelik mi acaba diyoruz belirti gibi bişi yoksa da belirtisiz hamilelik mi diyoruz yani ben öyle diyorumYa ben belirti olmasa şüpheleneceğim zaten artık. Kaşıntım var hep bilindik belirtiler yani ama işte yine de umut ediyor insan
Ama işte her zaman aynı zamanda gelmiyor ki bazen bir iki gün oynuyor. Ya ilişki sonrası testler olsa dimi hemen tuttu tutmadı görsek ona göre hareket eder insanKendimizi o kadar izliyoruz ki bazen psikolojik bile olabiliyor. Zaten belirtiye benzeyen bi şey olduğunda hamilelik mi acaba diyoruz belirti gibi bişi yoksa da belirtisiz hamilelik mi diyoruz yani ben öyle diyorumen iyisi regli beklemek benim 3 gün kaldı
Değil canım ya kaşık batması her regl öncesi de yaşıyorum ben arkasına da regl oluyorum:/ sadece çok erken olması beni düşündürmüştü. Bir de şuan hafif karın ağrım var yarın olurum regl büyük ihtimalBenim kasığım mı ağrıyor alt karnım mı bilmiyorum gazım var gibi o mu acaba karın ağrısı gibi yapıyor bilmiyorum ama çok şiddetli bel ağrım var o kasık batması şeffaf akıntı hiç yaşamadım bugüne kadar sanırım en önemli belirtiler de bunlar
Doktora gittin mi ne dediSorma biz devamlı aktifiz hamile kalan çıkıp gidiyor ama öyle bir şey var grupta
tahlil sonucum çıkmış progesteron 14,5 prolaktin 34 ay üzüldüm sabah sabah prolaktin hormonu yüksek anlamadım bir şey yaa ama moralim bozuldu belim karnım ağrıdan çatlıyor bu arada
Benimde bu ay 20. Gün progestron bakacaklar bi süpriz o teste hamile kalmış olsam belli olur mu acabaBu ayda hüsrana uğradı sanırım çoğumuz. Yok mu müjde verecek kimse
Ayy ben inşallah verebilirim 9 gün var regliye:))Bu ayda hüsrana uğradı sanırım çoğumuz. Yok mu müjde verecek kimse
Günaydn bebeim tekrar yaptn mı test ayy aklımda sende hekızlar testim bu bu arada yeni yaptığım benim gözler bozuldu galiba artık iyice ya. Yok dimi bir şey?
Günaydın kuşummm dün yaptım erken gebelik bu şekilde çıktı :/ ama regl olacak gibi de ara ara ağrım oluyor ümitli değilim bekliyorum bakalımGünaydn bebeim tekrar yaptn mı test ayy aklımda sende he
Bebeim bu sabah ilk idrarla da yapsaydn keşkeGünaydın kuşummm dün yaptım erken gebelik bu şekilde çıktı :/ ama regl olacak gibi de ara ara ağrım oluyor ümitli değilim bekliyorum bakalım
ya canım bana da var gibi geldi ama ikinci kere baktığımda göremedim ilk yaptığım erken gebelikte de böyle olmuştu çok saçma ilkini 11. günde bunu 12. günde yapmıştım çıkması gerekmez mi varsa :/ reglim gecikmeden kan vermek istemiyorum, boşuna hayal kırıklığı. Zaten hiç 32 yi geçmez benim 34-35 i bulursam doğru kanBebeim bu sabah ilk idrarla da yapsaydn keşke
Sanki cok hafifte olsa çizgi var gibi de
Valla ben yerinde olsam cooktan kan vermiştim
Ama bebeim böyle de bılınmezdesin ondan diyorum çünkü once kana sonra idrar a da belli oluyor yaa ondanya canım bana da var gibi geldi ama ikinci kere baktığımda göremedim ilk yaptığım erken gebelikte de böyle olmuştu çok saçma ilkini 11. günde bunu 12. günde yapmıştım çıkması gerekmez mi varsa :/ reglim gecikmeden kan vermek istemiyorum, boşuna hayal kırıklığı. Zaten hiç 32 yi geçmez benim 34-35 i bulursam doğru kan
ay canım inş sana da nasip olur. Ama bir şey diyim mi bu ay bence olacak sende bir şeyler :)Kızlar başka topikten arkadasm bakınnnm, ıkızlere hamile ılk aşılaması
Oyy güzel kalplimmm amin amin canmay canım inş sana da nasip olur. Ama bir şey diyim mi bu ay bence olacak sende bir şeyler :)
Hayır o onunla alakalı değil sadece yumurtanın sağlıklı çatladığını anlıyorsun o testte benim gayet iyi çıktı ona rağmen bugğn lekelenme başladı adet başlayacak yaniBenimde bu ay 20. Gün progestron bakacaklar bi süpriz o teste hamile kalmış olsam belli olur mu acaba
Benim de o test güzel çıkmıştı canmHayır o onunla alakalı değil sadece yumurtanın sağlıklı çatladığını anlıyorsun o testte benim gayet iyi çıktı ona rağmen bugğn lekelenme başladı adet başlayacak yani
Aynen bu değer zaten gebelikle alakalı değil sadece o ay yumurtlama olduğunu gösteriyor okadarDoktora gittin mi ne
Benim de o test güzel çıkmıştı canm
Ama o ay da olmamıştıı
Yaaa aslında herşeyin bi zamanı vardaaa bakma biz sabırsızlanıyoruz
Doktorla telde konuştuk yumurta sağlıklı çatlamış dedi diğer değer her şeyden etkilenir onunla ilgili bir şey yapmayacağım dedi adet olursan aşılama yapalım dedi zaten bugğn lekelenme başladıDoktora gittin mi ne dedi