- 8 Eylül 2021
- 989
- 238
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.241
İkisi farklı testler canım biri hcg biri lh gösteriyor. Kimisi öyle öğrendiğini filan söylüyor ama neye dayanarak söylüyorlar bilmiyorum yanıltıcı da olabilir kesin bilgi için normla gebelik testi yapMerhaba kızlar ovulasyon testi ile gebelik testini arasındaki fark nedir acaba ovulasyon testiyle gebelik belli olurmu acaba ben bu konularda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim.
Bana da aşılama yapalım diyor doktor bu ay ama hüsrana uğramaktan da korkuyorum çok fazla iğne vuruluyorsun sanırım sürekli gitmekte gerekiyor muBenim de o test güzel çıkmıştı canm
Ama o ay da olmamıştıı
Yaaa aslında herşeyin bi zamanı vardaaa bakma biz sabırsızlanıyoruz
Aynen yavrucummmAynen bu değer zaten gebelikle alakalı değil sadece o ay yumurtlama olduğunu gösteriyor okadar
Bebeim ovls. Testi yumurta takibi için gebelik testi ise gebelik varmı diye bakmak için yapılıyorMerhaba kızlar ovulasyon testi ile gebelik testini arasındaki fark nedir acaba ovulasyon testiyle gebelik belli olurmu acaba ben bu konularda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim.
Kuzum şöyle ben adetin 3.günü iğnelere basladmBana da aşılama yapalım diyor doktor bu ay ama hüsrana uğramaktan da korkuyorum çok fazla iğne vuruluyorsun sanırım sürekli gitmekte gerekiyor mu
İşte aslında eşim önce test verse şu olacaktı ama o vermeyince doktor yinede aşılama yapacak direk orda verecek testi. Sadece şunu sormak istiyorum eğer eşinde sağlıklı sperm yoksa yine de yapıyor mu aşılamayıKuzum şöyle ben adetin 3.günü iğnelere basladm
6 gün vurulup gittim doktora
İlave doz verdi 3 gün daha
Sonrasında catlatma vurup 36 saat sonra aşılama için gittim
Yani toplam da 3 kere gittim
Tüp bebekte daha cok iğne var
Hayır canm yapmıyor burda okumustum öyle şeylerİşte aslında eşim önce test verse şu olacaktı ama o vermeyince doktor yinede aşılama yapacak direk orda verecek testi. Sadece şunu sormak istiyorum eğer eşinde sağlıklı sperm yoksa yine de yapıyor mu aşılamayı
Rica ederiz canmTeşekkür ederim kızlar bılgılendırdıgınız ıcı
Hayır canm yapmıyor burda okumustum öyle şeyler
Bazılarına aşılama yapmadan direk tüp e geçin diyorlar erkek faktorunden dolayı yani
Keşke once eşin sperm ornegi versee
Canım bende adet oldum sabah bel ağrısından işe gidemedim izin aldım hemde adet günüm ya modum düşecek canım sıkılacak diye gitmek istemedim açıkçası öğlene doğru kendim sildiğimde akıntı karışık peçeteye geldi sökülür muhtemelenVallla döngü muhabbetini çok anlamıyorum canım. Ben satı ve batı dahil edip döngüyü sayıyorum(7.12-02.01) dahil edilince 27 oluyor bazı ay da yine sat bat dahil 28 oluyor
Canım bende adet oldum sabah bel ağrısından işe gidemedim izin aldım hemde adet günüm ya modum düşecek canım sıkılacak diye gitmek istemedim açıkçası öğlene doğru kendim sildiğimde akıntı karışık peçeteye geldi sökülür muhtemelenVallla döngü muhabbetini çok anlamıyorum canım. Ben satı ve batı dahil edip döngüyü sayıyorum(7.12-02.01) dahil edilince 27 oluyor bazı ay da yine sat bat dahil 28 oluyor
Benimde belim ağrımaya başladı modum düştüCanım bende adet oldum sabah bel ağrısından işe gidemedim izin aldım hemde adet günüm ya modum düşecek canım sıkılacak diye gitmek istemedim açıkçası öğlene doğru kendim sildiğimde akıntı karışık peçeteye geldi sökülür muhtemelen
Canım bende adet oldum sabah bel ağrısından işe gidemedim izin aldım hemde adet günüm ya modum düşecek canım sıkılacak diye gitmek istemedim açıkçası öğlene doğru kendim sildiğimde akıntı karışık peçeteye geldi sökülür muhtemelen
Kaç gün aşılama senin düşmesin modun hemenBenimde belim ağrımaya başladı modum düştü
Bgn 6.günüm canm ayy bel ağrm baslaynca düştü modum yaaKaç gün aşılama senin düşmesin modun hemen
İyi yapmışsın canım ama kendini çok üzmemeye çalış. Bugün dinlen güzelce.Canım bende adet oldum sabah bel ağrısından işe gidemedim izin aldım hemde adet günüm ya modum düşecek canım sıkılacak diye gitmek istemedim açıkçası öğlene doğru kendim sildiğimde akıntı karışık peçeteye geldi sökülür muhtemelen
Canım bende adet oldum sabah bel ağrısından işe gidemedim izin aldım hemde adet günüm ya modum düşecek canım sıkılacak diye gitmek istemedim açıkçası öğlene doğru kendim sildiğimde akıntı karışık peçeteye geldi sökülür muhtemelen
Canım sıkıldı sorma ya aşılama olayınızda ne yapayım ne kadar vereyim bilmiyorumİyi yapmışsın canım ama kendini çok üzmemeye çalış. Bugün dinlen güzelce.
Daha 6 gün mü oldu aşılama senin kaç gün kaldı test olmaya. Daha erken ya bel ağrısı sıkma canımı belki yerleşiyordur dahaBgn 6.günüm canm ayy bel ağrm baslaynca düştü modum yaa
Nyse yapacak bişey yok beklemekten başkaa
Keşke bir kere denesenCanım sıkıldı sorma ya aşılama olayınızda ne yapayım ne kadar vereyim bilmiyorum
Saol cnm benim hepimiz İcin Rabbım neyı hayırlısını gorduyse o olsun hepimiz içinRica ederiz canm
Hakkında hayırlısı inşalllah
Amin bebeimSaol cnm benim hepimiz İcin Rabbım neyı hayırlısını gorduyse o olsun hepimiz için
Yaaaaa dur daha çok zaman var hamilelikte regli gibi belirtiler gösteriyormuş ağlayıp modunu düşürme hemenSelam kızlar benim de aşılamam tutmadı regli ağrılarm başladı ve sürekli ağlıyorum