Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben denemedim valla canm
Sözde aşılama oldum ama ekstra hiç bişey diyip denemedim
Ya kimi ovülasyon testinin altında yorumlarda havuç suyu içtim yazanlar olmuş bakıyorum da net bir şey yok ben öyle onu kaynat bunu kaynat sevmiyorum. Her gün bir muz yemeye çalışıyorum ama havuç suyu aklıma takıldı regl oldum ya başladım yine araştırmalara

Kızlar aklım hep dünkü testte sizce bugün de erken gebelik yapsam mı? varsa gebelik 1 günde fark eder mi acaba testte

canım yumurtanın çatlamasını hızlandırıyor diyorlar havuç suyuna. Pik görünce direk kütür kütür de yiyebilirsin havucu

canım yumurtanın çatlamasını hızlandırıyor diyorlar havuç suyuna. Pik görünce direk kütür kütür de yiyebilirsin havucu
Ben regl itibariyle faydalı bir şeyler içeyim dedim ama kuzum bu sefer de erkenden çatlatmasın aslında her şeye faydalı diyorlar. Bu arada Bizim bebeler yolu mu bulamıyor ya şüphelenmeye başladım her yere yön tabelası mı bırakmak lazım ne zor işmiş ya

avokado falan da iyi geliyor diyorlar ymuurtanın gelişmesine. ay sorma kuzum bu neymiş harbiden ya dün testlere bakmaktan kör olacaktım neredeyse gözüm ağrıdı bildiğin sdffgghh

Senin regl beşinde demi yumurtlama sonrası 12. Gün diyorlar test için ama benim erken gebelik negatif çıktıysa o ay reglim de geliyor
Canım evet. ya dünkü erken gebelik testi beni bi tık şüpheye düşürdü. varsa gebelik eğer bugün yapsam fark eder mi diye düşündüm. böyle son günleri beklemesi çok zor ya

ben de ilk zaman araştırmıştım biraz yumurta çatlatmak için yeniyor. eşimle beraber yiyorduk. sperm için de faydalıymış. bir de avokado yiyorduk biz her gün o da yumurta kalitesi için faydalı. biz de bi faydası olmadı ama ))

Canım evet. ya dünkü erken gebelik testi beni bi tık şüpheye düşürdü. varsa gebelik eğer bugün yapsam fark eder mi diye düşündüm. böyle son günleri beklemesi çok zor ya
elinde varsa test yapsan rahatlar aslında için
ben regl olacağıma inanıyorum şu an. yarın bütüncül tedavi uygulayan bi kadın hastalıkları doktoruna gidicem. tüp bebek öncesi bi de onu deneyeyim dedim.

Haha dimi insan öyle oluyor yaa
Bende ilk baslarda arastrıp, öğrenip uygulamayanlardanımm

elinde varsa test yapsan rahatlar aslında için
ben regl olacağıma inanıyorum şu an. yarın bütüncül tedavi uygulayan bi kadın hastalıkları doktoruna gidicem. tüp bebek öncesi bi de onu deneyeyim dedim.
Yaaaaa bütüncül tedavi derken canm anlayamadm
İnşallah tüpe gerek kalmaz yavrucum yaa

Ben sadece kendim yiyorum eşime vermiyorum. Gebe kalacağım derken obez kalacağım bu gidişle

Bugün geçti artık bence yarın sabahtan yap varsa silik de olsa çıkar kuzum içinde şüphe kalmasın

Yani ben de yeni araştırıyorum bunu, doktor karşıma Instagramda çıkınca başladım araştırmaya,zor randevu buldum bi de. Sana bir bütün olarak bakıyor psikokojine bilinçaltı kayıtlarına bedenindeki eksiklere fazlalıklara. Detay olarak mesela benim doktorun sayfasından şahit olduğum kadarıyla senin eline de bakıyor cildine de bakıyor. Sana bakıyor direkt. Op Dr Zuhal dilek şanlı adı.bi bak istersen. Ben çok iyidir demiyorum doktor için. Gitmek istedim görmek istedim canım.

Haha dimi insan öyle oluyor yaa
Bende ilk baslarda arastrıp, öğrenip uygulamayanlardanımm
Kesinlikle öyle ama sarımsak yiyorum düzenli o baya faydalı,onu sadece gebelik için değil eşimle ben hastalıklardan korunmak için tüketiyoruz. Hap gibi suyla yutuyoz

Ben sadece kendim yiyorum eşime vermiyorum. Gebe kalacağım derken obez kalacağım bu gidişle
Ben eşime keçiboynuzu pekmezi havuç avokado balık vs ne bulduysam sperminde bi hareket azlığı vardı. Şimdi yok gerçi. Keçiboynuzu işe yaradı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…