Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani ben de yeni araştırıyorum bunu, doktor karşıma Instagramda çıkınca başladım araştırmaya,zor randevu buldum bi de. Sana bir bütün olarak bakıyor psikokojine bilinçaltı kayıtlarına bedenindeki eksiklere fazlalıklara. Detay olarak mesela benim doktorun sayfasından şahit olduğum kadarıyla senin eline de bakıyor cildine de bakıyor. Sana bakıyor direkt. Op Dr Zuhal dilek şanlı adı.bi bak istersen. Ben çok iyidir demiyorum doktor için. Gitmek istedim görmek istedim canım.
Hmmmm anladım kuzu git tabi yaa aklında kalmasn😍en azından bize de tavsiye edersn belki de

Kesinlikle öyle ama sarımsak yiyorum düzenli o baya faydalı,onu sadece gebelik için değil eşimle ben hastalıklardan korunmak için tüketiyoruz. Hap gibi suyla yutuyoz😂
Valla iyi yapıyorsunuz tatlımmm cok salgn var ve malesef bnde hasta oldum
İlaçta içmeye korkuyorum aşılama oldum ya hani bişey varsa zararlı olmasn diye

Ben eşime keçiboynuzu pekmezi havuç avokado balık vs ne bulduysam😅 sperminde bi hareket azlığı vardı. Şimdi yok gerçi. Keçiboynuzu işe yaradı bence. 😂
Bende eşime teste git diyorum bir türlü gitmiyor o yüzden bu ay sıktım her gün üşenmeden keçi boynuzu pekmezi ye diyorum bir kaşıkta olsa yemiyordu dün ağlaya ağlaya yedirdim eziyet gibi

Bende eşime teste git diyorum bir türlü gitmiyor o yüzden bu ay sıktım her gün üşenmeden keçi boynuzu pekmezi ye diyorum bir kaşıkta olsa yemiyordu dün ağlaya ağlaya yedirdim eziyet gibi
Yani ikinizin beraber hareket etmesi daha iyi olur,psikolojik olarak da. Eşinin böyle davranması seni iki kat yoruyordur.Allah yardımcın olsun canım

Hay Allah be canm
Doktorla görüşşen bu durumu belki ilaç falan verir düzelsn diye değerin
Doktorla konuştum yumurta çatlamış iyi dedi p rolaktine de bi ilaç vermeyeceğim o her şeyden etkilenir şu an sorun yok adet olursan gel aşılama yapalım bu ay diyor gelde eşimi razı et

Yani ikinizin beraber hareket etmesi daha iyi olur,psikolojik olarak da. Eşinin böyle davranması seni iki kat yoruyordur.Allah yardımcın olsun canım
Aynen öyle inan ben bu süreçten değil onun inatlarından yoruldum birlikte olmaya bile zorlaya zorlaya itekleye itekleye. İnan yoruldum sizin süreç ne kadar yorucuysa benim iki katı zor

Tek taraflı değil ki bu ya yardımcı olmaları lazım
Bir birliktelikle çocuk olacağını düşünüyor sanırım bir şeyler yemesini geçtim yoğunluğundan randevuyla birliktelik kurulacak işim çok zor çok her gün dua ediyorum gerçekten bu durum beni çok gerdi ve yordu artık

yaptım canım negatif :KK43:
Hayırlısı olsun canım,biz yeni ayın planlamasına başladık bile. Ben de üzüldüm önce ama hemen toparlanıp yeni heyecan yeni umut diyip ayaklandım. Bu sürecin beni yıpratmasına izin vermek istemiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🙏

X