- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.141
Ahaha aynen heeBen sadece kendim yiyorum eşime vermiyorum. Gebe kalacağım derken obez kalacağım bu gidişle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha aynen heeBen sadece kendim yiyorum eşime vermiyorum. Gebe kalacağım derken obez kalacağım bu gidişle
Onu ben eşime sıktım bu ay öyle duymuştum ama bıraktım üşeniyorum yaHanımlar bu havuç suyu olayı neyin nesi bileniniz deneyeniniz var mı
Hmmmm anladım kuzu git tabi yaa aklında kalmasnen azından bize de tavsiye edersn belki deYani ben de yeni araştırıyorum bunu, doktor karşıma Instagramda çıkınca başladım araştırmaya,zor randevu buldum bi de. Sana bir bütün olarak bakıyor psikokojine bilinçaltı kayıtlarına bedenindeki eksiklere fazlalıklara. Detay olarak mesela benim doktorun sayfasından şahit olduğum kadarıyla senin eline de bakıyor cildine de bakıyor. Sana bakıyor direkt. Op Dr Zuhal dilek şanlı adı.bi bak istersen. Ben çok iyidir demiyorum doktor için. Gitmek istedim görmek istedim canım.
Valla iyi yapıyorsunuz tatlımmm cok salgn var ve malesef bnde hasta oldumKesinlikle öyle ama sarımsak yiyorum düzenli o baya faydalı,onu sadece gebelik için değil eşimle ben hastalıklardan korunmak için tüketiyoruz. Hap gibi suyla yutuyoz
Ayy keçiboynuzu özü pardon yanlış yazmışımPekmezi mi
Bende de zaten onu sıkacak alet edavat yokOnu ben eşime sıktım bu ay öyle duymuştum ama bıraktım üşeniyorum ya
Bende eşime teste git diyorum bir türlü gitmiyor o yüzden bu ay sıktım her gün üşenmeden keçi boynuzu pekmezi ye diyorum bir kaşıkta olsa yemiyordu dün ağlaya ağlaya yedirdim eziyet gibiBen eşime keçiboynuzu pekmezi havuç avokado balık vs ne bulduysam sperminde bi hareket azlığı vardı. Şimdi yok gerçi. Keçiboynuzu işe yaradı bence.
Sizin süreç nasıl ilerleyecek şimdi kaç gün beklemeniz gerekiyorValla iyi yapıyorsunuz tatlımmm cok salgn var ve malesef bnde hasta oldum
İlaçta içmeye korkuyorum aşılama oldum ya hani bişey varsa zararlı olmasn diye
Yani ikinizin beraber hareket etmesi daha iyi olur,psikolojik olarak da. Eşinin böyle davranması seni iki kat yoruyordur.Allah yardımcın olsun canımBende eşime teste git diyorum bir türlü gitmiyor o yüzden bu ay sıktım her gün üşenmeden keçi boynuzu pekmezi ye diyorum bir kaşıkta olsa yemiyordu dün ağlaya ağlaya yedirdim eziyet gibi
Doktorla konuştum yumurta çatlamış iyi dedi p rolaktine de bi ilaç vermeyeceğim o her şeyden etkilenir şu an sorun yok adet olursan gel aşılama yapalım bu ay diyor gelde eşimi razı etHay Allah be canm
Doktorla görüşşen bu durumu belki ilaç falan verir düzelsn diye değerin
Tek taraflı değil ki bu ya yardımcı olmaları lazımBende eşime teste git diyorum bir türlü gitmiyor o yüzden bu ay sıktım her gün üşenmeden keçi boynuzu pekmezi ye diyorum bir kaşıkta olsa yemiyordu dün ağlaya ağlaya yedirdim eziyet gibi
Aynen öyle inan ben bu süreçten değil onun inatlarından yoruldum birlikte olmaya bile zorlaya zorlaya itekleye itekleye. İnan yoruldum sizin süreç ne kadar yorucuysa benim iki katı zorYani ikinizin beraber hareket etmesi daha iyi olur,psikolojik olarak da. Eşinin böyle davranması seni iki kat yoruyordur.Allah yardımcın olsun canım
Bir birliktelikle çocuk olacağını düşünüyor sanırım bir şeyler yemesini geçtim yoğunluğundan randevuyla birliktelik kurulacak işim çok zor çok her gün dua ediyorum gerçekten bu durum beni çok gerdi ve yordu artıkTek taraflı değil ki bu ya yardımcı olmaları lazım
Allah yardımcınız olsun canımAynen öyle inan ben bu süreçten değil onun inatlarından yoruldum birlikte olmaya bile zorlaya zorlaya itekleye itekleye. İnan yoruldum sizin süreç ne kadar yorucuysa benim iki katı zor
Kesinlikle öyle sanıyorlarBir birliktelikle çocuk olacağını düşünüyor sanırım bir şeyler yemesini geçtim yoğunluğundan randevuyla birliktelik kurulacak işim çok zor çok her gün dua ediyorum gerçekten bu durum beni çok gerdi ve yordu artık
yaptım canım negatifBugün geçti artık bence yarın sabahtan yap varsa silik de olsa çıkar kuzum içinde şüphe kalmasın
10 gün sonra test yapacagm tatlımSizin süreç nasıl ilerleyecek şimdi kaç gün beklemeniz gerekiyor
Hayırlısı olsun canım,biz yeni ayın planlamasına başladık bile. Ben de üzüldüm önce ama hemen toparlanıp yeni heyecan yeni umut diyip ayaklandım. Bu sürecin beni yıpratmasına izin vermek istemiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunyaptım canım negatif
erken gebelik mi yaptın canımyaptım canım negatif
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız senden başlayarak bizler de10 gün sonra test yapacagm tatlım