Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de öyleyim ama oluruna bırakınca stres yapmayınca oluyor dedikleri şey çok doğru. Bir de regl sonrası bir dolu bir boş çok makul,yumurtlama günleri üç gün dolu dolu olsun bence yeter bakalım bu ay da böyle deneyeyim. Hem reglin 14. Günü 15 Ocakta da doktora gidicem bir baksın en azından çatladı mı çatlayacak mı emin olurum tutup tutmaması Allaha kalmış

Çatlatma iğnesi denedin mi
Yok canım ben daha önce gebelik elde etmiştim ama kurul kararı ile 20. Haftaya varmadan sonlandırıldı. O gün daha iyi anladım. Her şey nasip. Tabiki bir rahatsızlık olduğu düşünülüyorsa gereken tedavi uygulanmalı ama ortada doktorların bariz gördüğü bir sorun yokken olmuyorsa vakti gelmemiş demektir. Allah büyük,imkansız denilen çoğu durumda bile sağlıklı gebelik oldu etrafımda bir çok insanın. Ben de vaktimizin gelmesini sabır ve umutla bekliyorum kötü durumlar yaşanabilir ama bunlardan etkilenip pes edip kendimizi üzmek yok, biz kötüyü düşünmeyelim güzel düşünelim güzel olsun

Kuzum bizde de sorun yok ama ben aşılama denedim azck daha sansm olsun diye..
Elbette Rabbim ol derse olacak

Her şeyin hayırlısı olsun gerçekten, sizin için çok zor bir durum olmuş, inşallah en yakın zamanda yüzünüz tekrar güler mutlu haberle

Valla benimde çatlatma iğnesinin 12. Günü test yaptım bu sabah hiçbir şey çıkmadı. 11. Günde çok hafif çizgi vardı. Sizce sonradan dönebilir mi pozitife?
Geçen ay çatlatma iğnesi vuruldu bana 13. Gün negatifti bir daha da dönmedi pozitife canım. Belki döner yinede bekle özellikle 15. Gün yap testi

Git canım. Bana geçen ay çatlatma iğnesi de yaptı günleri denk getiremediğimi düşünüp ama yine olmadı. Millet planlıyor planladıkları gibi hamile anlamıyorum inan. Rabbim öyle istiyor demekki deyip bırakmak lazım ama işte yumurtlama günleri de insan yine stres oluyor ya kaçırırsam diye. Bi de benim eşim faktörü var sizde yine o sıkıntı yok ben üstüne düşmesem umru değil

Seni etiketledim canım mesaj falan geldi mi
Yok tatlım gelmedi mesaj

Doktor bir şey diyor mu kuzum neden olmadı diye ben bilmiyorum aşılama çatlatma iğnesi birkaç ay deneyeceğim olmazsa ben de düşüneyim
Bebeğim hersey normal sperm testi rahım filmi hormonlar, yumurta rez. Falan ama işte demek zamanı var
Doktor çok stres yapıyorsun yapma diyor
Bende 2 ay klomen kullandm olmadı
Bu ay aşılama denedik işte

Kız yok benimki de söylenmeye başladı çok stres yapıyorsun oluruna bırak diye ben kuruyemişler muzlar sarımsaklar pekmezler ne bulduysam yiyorum bizimkinin umru değil ama bata az kala gözümün içine bakıyor sanki bütün ay umutla beklememiş oluruna bırakmış gibi sanki biz kadınlardan dolayı olmuyor gibi hep biz uğraşıyoruz sinir oluyorum

Aynen hep biz uğrasıyoruz
İğneler haplar ah ah
Sonra hormanlar alt üst oluyor

Sadece pro üye olanlar özel konuşmalara istedikleri kadar katılımcı ekleyebiliyor.Normal üyeler için özel mesaj katılımcı sayısı maalesef 1
Araştırdım da böyle yazıyor üzüldüm ya olmazsa instanız falan varsa ben de açayım ordan konuşalım ama sadece bu konularda değil valla gülelim edelim havadan sudan zaman da nasıl geçer anlamayız böyle olmuyor ya yoruluyoz valla

Aynen ben de bir sürü şey alıyorum ona bi yerse bi yemiyor
Benim de normalde yarındı ama bir gün önce geldi ya acelesi var sanki
geldi mi yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…