-
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.041
Ben de öyleyim ama oluruna bırakınca stres yapmayınca oluyor dedikleri şey çok doğru. Bir de regl sonrası bir dolu bir boş çok makul,yumurtlama günleri üç gün dolu dolu olsun bence yeter bakalım bu ay da böyle deneyeyim. Hem reglin 14. Günü 15 Ocakta da doktora gidicem bir baksın en azından çatladı mı çatlayacak mı emin olurum tutup tutmaması Allaha kalmışMaşallahcanım bilmiyorum ya belirtiler olmasa umudum çok olurdu. Ara ara bastıran karın ağrım var kasıklarım yandan basıyor. Göğsüm bi şiddetli ağrıyor bi duruyor filan ama karın ağrım yoğunlukta kuzum gaz sancım çok. O yüzden benden bir şey çıkacak gibi değil. Üzülüyorum ama kafamda da çok kuruyorum inan tadım tuzum yok moralim sıfır
Ya sen de gidiyorum bir sıkıntı yok diyor doktor stres yapıyorum çok onla alakalı.Benimde çok umudum yok o yüzden, silikte olsa görünseydi iyiydi ama regli beklicem yeni tedavi için artık
Çatlatma iğnesi denedin miYa sen de gidiyorum bir sıkıntı yok diyor doktor stres yapıyorum çok onla alakalı.
Yok canım ben daha önce gebelik elde etmiştim ama kurul kararı ile 20. Haftaya varmadan sonlandırıldı. O gün daha iyi anladım. Her şey nasip. Tabiki bir rahatsızlık olduğu düşünülüyorsa gereken tedavi uygulanmalı ama ortada doktorların bariz gördüğü bir sorun yokken olmuyorsa vakti gelmemiş demektir. Allah büyük,imkansız denilen çoğu durumda bile sağlıklı gebelik oldu etrafımda bir çok insanın. Ben de vaktimizin gelmesini sabır ve umutla bekliyorumÇatlatma iğnesi denedin mi
Aa beni eklesene tatlım mademVar canım zarf işaretinin üzerine tıklayınca özel mesaj gönderebiliyorsun sonra da davet edebiliyorsun isteyen olursa kurarız grubu
Kuzum bizde de sorun yok ama ben aşılama denedim azck daha sansm olsun diye..Yok canım ben daha önce gebelik elde etmiştim ama kurul kararı ile 20. Haftaya varmadan sonlandırıldı. O gün daha iyi anladım. Her şey nasip. Tabiki bir rahatsızlık olduğu düşünülüyorsa gereken tedavi uygulanmalı ama ortada doktorların bariz gördüğü bir sorun yokken olmuyorsa vakti gelmemiş demektir. Allah büyük,imkansız denilen çoğu durumda bile sağlıklı gebelik oldu etrafımda bir çok insanın. Ben de vaktimizin gelmesini sabır ve umutla bekliyorumkötü durumlar yaşanabilir ama bunlardan etkilenip pes edip kendimizi üzmek yok, biz kötüyü düşünmeyelim güzel düşünelim güzel olsun
Olur inşallah canımKuzum bizde de sorun yok ama ben aşılama denedim azck daha sansm olsun diye..
Elbette Rabbim ol derse olacak
Seni etiketledim canım mesaj falan geldi miAa beni eklesene tatlım madem
Her şeyin hayırlısı olsun gerçekten, sizin için çok zor bir durum olmuş, inşallah en yakın zamanda yüzünüz tekrar güler mutlu haberleYok canım ben daha önce gebelik elde etmiştim ama kurul kararı ile 20. Haftaya varmadan sonlandırıldı. O gün daha iyi anladım. Her şey nasip. Tabiki bir rahatsızlık olduğu düşünülüyorsa gereken tedavi uygulanmalı ama ortada doktorların bariz gördüğü bir sorun yokken olmuyorsa vakti gelmemiş demektir. Allah büyük,imkansız denilen çoğu durumda bile sağlıklı gebelik oldu etrafımda bir çok insanın. Ben de vaktimizin gelmesini sabır ve umutla bekliyorumkötü durumlar yaşanabilir ama bunlardan etkilenip pes edip kendimizi üzmek yok, biz kötüyü düşünmeyelim güzel düşünelim güzel olsun
Sağolun rabbim hepimizi sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sevindirsin inşallahHer şeyin hayırlısı olsun gerçekten, sizin için çok zor bir durum olmuş, inşallah en yakın zamanda yüzünüz tekrar güler mutlu haberle
Geçen ay çatlatma iğnesi vuruldu bana 13. Gün negatifti bir daha da dönmedi pozitife canım. Belki döner yinede bekle özellikle 15. Gün yap testiValla benimde çatlatma iğnesinin 12. Günü test yaptım bu sabah hiçbir şey çıkmadı. 11. Günde çok hafif çizgi vardı. Sizce sonradan dönebilir mi pozitife?
Doktor bir şey diyor mu kuzum neden olmadı diye ben bilmiyorum aşılama çatlatma iğnesi birkaç ay deneyeceğim olmazsa ben de düşüneyimKuzum bizde de sorun yok ama ben aşılama denedim azck daha sansm olsun diye..
Elbette Rabbim ol derse olacak
Benim de normalde yarındı ama bir gün önce geldi ya acelesi var sankiBizimkilerin yerleşmesi kalmamıştır artık heralde yarın bat
Git canım. Bana geçen ay çatlatma iğnesi de yaptı günleri denk getiremediğimi düşünüp ama yine olmadı. Millet planlıyor planladıkları gibi hamile anlamıyorum inan. Rabbim öyle istiyor demekki deyip bırakmak lazım ama işte yumurtlama günleri de insan yine stres oluyor ya kaçırırsam diye. Bi de benim eşim faktörü var sizde yine o sıkıntı yok ben üstüne düşmesem umru değilBen de öyleyim ama oluruna bırakınca stres yapmayınca oluyor dedikleri şey çok doğru. Bir de regl sonrası bir dolu bir boş çok makul,yumurtlama günleri üç gün dolu dolu olsun bence yeter bakalım bu ay da böyle deneyeyim. Hem reglin 14. Günü 15 Ocakta da doktora gidicem bir baksın en azından çatladı mı çatlayacak mı emin olurum tutup tutmaması Allaha kalmış
Yok tatlım gelmedi mesajSeni etiketledim canım mesaj falan geldi mi
Bebeğim hersey normal sperm testi rahım filmi hormonlar, yumurta rez. Falan ama işte demek zamanı varDoktor bir şey diyor mu kuzum neden olmadı diye ben bilmiyorum aşılama çatlatma iğnesi birkaç ay deneyeceğim olmazsa ben de düşüneyim
Kız yok benimki de söylenmeye başladı çok stres yapıyorsun oluruna bırak diye ben kuruyemişler muzlar sarımsaklar pekmezler ne bulduysam yiyorum bizimkinin umru değil ama bata az kala gözümün içine bakıyor sanki bütün ay umutla beklememiş oluruna bırakmış gibiGit canım. Bana geçen ay çatlatma iğnesi de yaptı günleri denk getiremediğimi düşünüp ama yine olmadı. Millet planlıyor planladıkları gibi hamile anlamıyorum inan. Rabbim öyle istiyor demekki deyip bırakmak lazım ama işte yumurtlama günleri de insan yine stres oluyor ya kaçırırsam diye. Bi de benim eşim faktörü var sizde yine o sıkıntı yok ben üstüne düşmesem umru değil
Aynen hep biz uğrasıyoruzKız yok benimki de söylenmeye başladı çok stres yapıyorsun oluruna bırak diye ben kuruyemişler muzlar sarımsaklar pekmezler ne bulduysam yiyorum bizimkinin umru değil ama bata az kala gözümün içine bakıyor sanki bütün ay umutla beklememiş oluruna bırakmış gibisanki biz kadınlardan dolayı olmuyor gibi hep biz uğraşıyoruz sinir oluyorum
Sadece pro üye olanlar özel konuşmalara istedikleri kadar katılımcı ekleyebiliyor.Normal üyeler için özel mesaj katılımcı sayısı maalesef 1Yok tatlım gelmedi mesaj
Bebeğim hersey normal sperm testi rahım filmi hormonlar, yumurta rez. Falan ama işte demek zamanı var
Doktor çok stres yapıyorsun yapma diyor
Bende 2 ay klomen kullandm olmadı
Bu ay aşılama denedik işte
Hayır sonra hormonlardan hassaslaşıp evde iki delirince suçlu oluyoruz erkek olmak varmış şu dünyadaAynen hep biz uğrasıyoruz
İğneler haplar ah ah
Sonra hormanlar alt üst oluyor
Aynen ben de bir sürü şey alıyorum ona bi yerse bi yemiyorKız yok benimki de söylenmeye başladı çok stres yapıyorsun oluruna bırak diye ben kuruyemişler muzlar sarımsaklar pekmezler ne bulduysam yiyorum bizimkinin umru değil ama bata az kala gözümün içine bakıyor sanki bütün ay umutla beklememiş oluruna bırakmış gibisanki biz kadınlardan dolayı olmuyor gibi hep biz uğraşıyoruz sinir oluyorum
geldi mi yaaaaaaBenim de normalde yarındı ama bir gün önce geldi ya acelesi var sanki