Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bilemedim ya çizgi ne zaman belirdi peki bir keresinde de bende de oldu böyle gölge var gibi ama sağa sola oynuyor deyince kafam karıştı kaç gün var regline canım bence tekrar kaset test dene
Aynen kuzum itimat edemedim bende çatlamanın üzerinden 11. Gün bugün. Bi kaset test daha aldım olmazsam regl cuma onu yaparım artık

Aynen kuzum itimat edemedim bende çatlamanın üzerinden 11. Gün bugün. Bi kaset test daha aldım olmazsam regl cuma onu yaparım artık
Aynen sağa sola çevirince oynamıyordur belki sana öyle geliyordur . Birde çizgi ne zaman belirdi önemli olan o. Benim yaptığım test 30 dk geçince kuruma çizgisi kalıyor mesela sanki ikinci çizgi gibi duruyor. Hemen çıktıysa bu çizgi o zaman umutlu kuzum tekrar edersin

Bu da içi kızlar açtım valla içini de ama açınca hiç anlamadım belki anlayanınız vardır

Eklentiler

• E17F690D-495B-4114-8E33-9D055D4B613A.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 31
Bebeğim 2 cizgi silik ama var gibi
Bence kan vermelisin

Bu da içi kızlar açtım valla içini de ama açınca hiç anlamadım belki anlayanınız vardı
Bu da içi kızlar açtım valla içini de ama açınca hiç anlamadım belki anlayanınız vardır
Açtığında içinde ıslaktılar var gibi canım bence hiç üşenme bir test daha yap emin ol çünkü kapalıyken gölge gibi açınca olması gerektiğinden daha uzakta çizgi gibi karışık biraz için rahat etsin derim bi test daha yap yine çizgi olursa bekler kan verirsin

canım açınca bi bariz pembe çizgi var ama o çizgi hep oluyor mu acaba anlamadım

Kızlar ben hiç bi testin böyle içini açmamıştım peki bu çizgi ne çizgisi oluyor olması gereken bi çizgi mi acaba?

Eklentiler

• 2DDE715C-494D-438C-BC60-9F63EF3AA0BF.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…