- 27 Eylül 2023
- 319
- 92
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.001
sen testi yenile en iyisiKuzum bilmiyorum yok gibi neredeyse o kadar zor görünüyor bir de oynuyor gölge sola sağa çevirince testi anlamadım :/
Aynen kuzum itimat edemedim bende çatlamanın üzerinden 11. Gün bugün. Bi kaset test daha aldım olmazsam regl cuma onu yaparım artıkAy bilemedim ya çizgi ne zaman belirdi peki bir keresinde de bende de oldu böyle gölge var gibi ama sağa sola oynuyor deyince kafam karıştı kaç gün var regline canım bence tekrar kaset test dene
Aynen sağa sola çevirince oynamıyordur belki sana öyle geliyordur . Birde çizgi ne zaman belirdi önemli olan o. Benim yaptığım test 30 dk geçince kuruma çizgisi kalıyor mesela sanki ikinci çizgi gibi duruyor. Hemen çıktıysa bu çizgi o zaman umutlu kuzum tekrar edersinAynen kuzum itimat edemedim bende çatlamanın üzerinden 11. Gün bugün. Bi kaset test daha aldım olmazsam regl cuma onu yaparım artık
Bebeğim 2 cizgi silik ama var gibiKızlar selam ben halis mi görüyorum anlamadım dayanamadım test yaptımyani şurada gölge gibi bir çizgi var gibi sizde görüyor musunuz? Ama garip bir şekilde testi sola sağa oynatınca çizgide oynuyor kafayı mı yedim anlamadım ssdf
Çizgi değil de tırnaklarn gözümü aldıı bayıldımmmmmm,Bu da içi kızlar açtım valla içini de ama açınca hiç anlamadım belki anlayanınız vardır
Bu da içi kızlar açtım valla içini de ama açınca hiç anlamadım belki anlayanınız vardı
Açtığında içinde ıslaktılar var gibi canım bence hiç üşenme bir test daha yap emin ol çünkü kapalıyken gölge gibi açınca olması gerektiğinden daha uzakta çizgi gibi karışık biraz için rahat etsin derim bi test daha yap yine çizgi olursa bekler kan verirsinBu da içi kızlar açtım valla içini de ama açınca hiç anlamadım belki anlayanınız vardır
ay sağol kuşum mara queen series :) regl günümü bekleyeceğim bakalım ya anlamadım yani içini açınca bi çizgi var ama o değil sanırımÇizgi değil de tırnaklarn gözümü aldıı bayıldımmmmmm,
Valla bebek bnce kan da baktır
Saolasn link içn yavrucumay sağol kuşum mara queen series :) regl günümü bekleyeceğim bakalım ya anlamadım yani içini açınca bi çizgi var ama o değil sanırım
canım açınca bi bariz pembe çizgi var ama o çizgi hep oluyor mu acaba anlamadımAçtığında içinde ıslaktılar var gibi canım bence hiç üşenme bir test daha yap emin ol çünkü kapalıyken gölge gibi açınca olması gerektiğinden daha uzakta çizgi gibi karışık biraz için rahat etsin derim bi test daha yap yine çizgi olursa bekler kan verirsin
kuzum ovülasyonda 22 si çatlamaydı. Bugün 11.günü çatlamanın. 5 ocak batSaolasn link içn yavrucum
Ee regli günün ne zaman
Ayyy aZ da kalmş regli gününekuzum ovülasyonda 22 si çatlamaydı. Bugün 11.günü çatlamanın. 5 ocak bat
ben hiç bir testimde ikinci çizgi görmedim. kuruma çizgisi bile :))canım açınca bi bariz pembe çizgi var ama o çizgi hep oluyor mu acaba anlamadım
Ben geçen ay yaptığım kalbimden temiz testimi koymuştum çekmeceye dün baktım ikinci çizgi var:))) kuruma çizgisi olmuş ilk anda baksam hamileyim sanırdımben hiç bir testimde ikinci çizgi görmedim. kuruma çizgisi bile :))
Bence tekrarla derim testi canımcanım açınca bi bariz pembe çizgi var ama o çizgi hep oluyor mu acaba anlamadım
Benim reglimde o kadar düzenli kiiben hiç bir testimde ikinci çizgi görmedim. kuruma çizgisi bile :))
Ben hep reglime bir kaç gün kala sabırsızlanıyorum.başlıyorum test yapmaya. Regl olduğumda da o kadar üzülmüyorum alışmış oluyorum bu düşünceyeBenim reglimde o kadar düzenli kii
Hiç test yapamadm
Oyy yaa yerim senii..Ben hep reglime bir kaç gün kala sabırsızlanıyorum.başlıyorum test yapmaya. Regl olduğumda da o kadar üzülmüyorum alışmış oluyorum bu düşünceyeama tabi ilk test hep en kötüsü
Yoruldum valla bu sefer de regl mi yerleşme mi diye umut ediyorum. Aman valla ya bezdimBenimde karnım bugün çok ağrıyor. Uyku hali tavan işe zor geldim valla Allahım ne olursun bir mucize olsun