Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ben de bir sürü şey alıyorum ona bi yerse bi yemiyor

geldi mi yaaaaaa
Geldi canım ama iyi oldu stres yüzünden geç gelseydi daha kötü olurdum şimdi en azından hemen siparişlerimi verdim ovtlasyon erken gebelik testleri falan doktora da gidicem yumurtlama zamanında ne durumdayım diye. Bir de genelde regl sonrası gün aşırı yapanların çoğu olumlu sonuç almış bu sefer de öyle deneyeceğim çok heyecanlıyım🤗 bakarsın bu ayı kapatmadan olur bu sefer😅

Geldi canım ama iyi oldu stres yüzünden geç gelseydi daha kötü olurdum şimdi en azından hemen siparişlerimi verdim ovtlasyon erken gebelik testleri falan doktora da gidicem yumurtlama zamanında ne durumdayım diye. Bir de genelde regl sonrası gün aşırı yapanların çoğu olumlu sonuç almış bu sefer de öyle deneyeceğim çok heyecanlıyım🤗 bakarsın bu ayı kapatmadan olur bu sefer😅
Canım ben öyle yaptım ama ağrıdan mahvoldum her ay bir öncekinden daha şiddetli ağrım oluyor hayırlısı olsun ovulasyon ben pek anlamıyorum dediğim gibi demekki sende 13. Gün çatlama gördün

Canım ben öyle yaptım ama ağrıdan mahvoldum her ay bir öncekinden daha şiddetli ağrım oluyor hayırlısı olsun ovulasyon ben pek anlamıyorum dediğim gibi demekki sende 13. Gün çatlama gördün
Aynen canım ama ben zaten 11;12 ve 13. Günleri değerlendirmiştim ama olmadı bilmiyorum ya ameliyat olmuştum belki onla da alakalı olabilir tam düzelme sağlayamamıştım bakalım bu ay belki biraz daha toparlanırım da iyi olur inşallah

Neden o kadar ağrın oluyor ki var mı bir sebebi canım,enfeksiyon falan mı var

Ovülasyon yapmak istersen ben yardımcı olurum canım mantığı basit aslında ama kimisi strese giriyorum diyor tercih etmiyor ben de bu ay öyle heveslenmiştim aldım denedim doğru da gösterdi ama tutmadı yine aldım bakalım 😂

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-02-20-01-44-781_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-01-02-20-01-44-781_com.whatsapp.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar albi kaset test yaptım negatif :KK43: erken gebelikte mikroskopla görülen gölgenin kaset testte belirgin olmasını beklemiyordum zaten artık gecikmeyi bekleyeceğim

Kızlar bende 11-12 gündür ovulasyon yapıyorum her gün aynı siliklikte oluyor bu normal mi? Yani yumurtlama olduğunda direkt pik mi gözükecek pek anlamıyorum da

Kızlar bende 11-12 gündür ovulasyon yapıyorum her gün aynı siliklikte oluyor bu normal mi? Yani yumurtlama olduğunda direkt pik mi gözükecek pek anlamıyorum da
Çanım bak görseldeki gibi ama adet düzenine göre yumurtlama günü farklılık gösterebilir uzayan beyaz akıntın olduğu zaman aşağı yukarı ovülasyonda da pik görüyorsun yani yumurtlama görüyorsun demek,herkesde aynı belirtiler olacak diye bir şey de yok. Bir de test öncesi iki saat öncesi sıvı alımını bırakmak lazım bir de sabah ilk idrarla test yapmamak gerek. Sonrasındaki saatlerde yapabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-02-20-01-44-781_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-01-02-20-01-44-781_com.whatsapp.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar albi kaset test yaptım negatif :KK43: erken gebelikte mikroskopla görülen gölgenin kaset testte belirgin olmasını beklemiyordum zaten artık gecikmeyi bekleyeceğim
Az kaldı zaten canım inşallah hayırla sonuçlanır🙏 canını sıkma

Çanım bak görseldeki gibi ama adet düzenine göre yumurtlama günü farklılık gösterebilir uzayan beyaz akıntın ılduğu zaman aşağı yukarı ovülasyonda da pik görüyorsun yani yumurtlama görüyorsun demek
Kasım da gördüm en son o akıntıyı aralıkta hiç olmadı böyle asla kopmayan uzayan bir akıntı, şu an kasıklarım ağrıyor adetime daha var yumurtlama olucağı zaman da ağrı oluyor diyorlar canım inşallah yumurtlarım da tutar bu ay ya

Kasım da gördüm en son o akıntıyı aralıkta hiç olmadı böyle asla kopmayan uzayan bir akıntı, şu an kasıklarım ağrıyor adetime daha var yumurtlama olucağı zaman da ağrı oluyor diyorlar canım inşallah yumurtlarım da tutar bu ay ya
İnşallah canım regl düzenli mi senin döngün kaç gün oluyor

Döngüm düzenli değil canım ya doktora gittim adet düzensizliği için folden pı diye bir takviye önerdi onu aldım kullanıyorum, bazen 26 bazen 35 günde oluyorum öyle bir karışık ki
O zaman normal canım daha vakit vardır sen her gün aynı saatte testini yapmaya devam et bir de imkanınız varsa bir dolu bir boş ilerleyebilirsin en azından kaçırdım derdin olmaz bu arada bakma bilmiş bilmiş konuşuyorum ama ben hala tutturamadım😅 forumda çok okudum durdum doçent oldum resmen kim ne yemiş ne içmiş nasıl ilişki sıklığı olmuş ezberledim🙈

O zaman normal canım daha vakit vardır sen her gün aynı saatte testini yapmaya devam et bir de imkanınız varsa bir dolu bir boş ilerleyebilirsin en azından kaçırdım derdin olmaz bu arada bakma bilmiş bilmiş konuşuyorum ama ben hala tutturamadım😅 forumda çok okudum durdum doçent oldum resmen kim ne yemiş ne içmiş nasıl ilişki sıklığı olmuş ezberledim🙈
Ay sağolasın canım güldürdün ya moralim bozuktu iki tane gebelik testi yaptım negatif çıktı geçen cuma silik çizgi olmuştu umutlandım ama maalesef ikisinde de silik çizgi bile çıkmadı. Hamile olduğumu düşünüyordum bile böyle olunca da insan bi hüsrana uğruyormuş cidden.

Bende öyle düşünüyorum bir gün boş diğer gün dolu geçirsek zaten nasipte varsa olur ama işte :))

Canım hanımlar kısa süredir burdayım çok tatlı kişiler tanıdım herkesin hikayesi farklı ama hayalimiz bir,hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmak. Nacizane söyleyeceklerimi yanlış anlamayın kendimden ayrı görmüyorum sizleri kendime ne söylüyorsam sizlerle de paylaşmak istedim düşüncelerimi.
Her şey olabilir bu ay olmaz diğer ay olur nasibimizde varsa bizi bulacak evlatlarımız , bu belirsizlikler stresler hayatımızın her alanında oluyor malesef,ama bunların bir süreç olduğunu ve hayırla sonuçlanacağına inanmak gerekiyor. Her umut sonrası yine regl olunca üzülmemiz çok normal ama kendimizi harap etmememiz lazım. Bugün gebelik var mı diye düşünüp duruyoruz, yarın gebelik oluştu, kese var mı kese oluştu, kalp atışı duyacak mıyım, o oldu, ikili testi üçlü testi doğumu bakımı,gideceği okulu evleneceği insanı derkennn ohoooo bizi bekleyen daha ne düşünceler ne belirsizlikler var şimdiden havlu atmak yok canım kızlar. Umudumuzu koruyup kendimizi hırpalamadan yola devam. Sizleri seviyorum,haddimi aştıysam şimdiden özür dilerim.💕❤️

X