Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hep reglime bir kaç gün kala sabırsızlanıyorum.başlıyorum test yapmaya. Regl olduğumda da o kadar üzülmüyorum alışmış oluyorum bu düşünceye ama tabi ilk test hep en kötüsü
Valla her gün test yapsam da her test ilk test gibi üzdü on saniye falan üzülüp umutla yine bekliyorum

Ben hep reglime bir kaç gün kala sabırsızlanıyorum.başlıyorum test yapmaya. Regl olduğumda da o kadar üzülmüyorum alışmış oluyorum bu düşünceye ama tabi ilk test hep en kötüsü
Evet bende hep öyle yapıyordum canım bir posta ağlıyorum sonra kendimi alıştırıyorum bu ay yapmadım bir şey testte almadım aynı ağrılar yaşıyorum zaten kafama takmayacağım diyorum ama takıyorum işte ama kendimi böyle alıştırdım bu sefer.

Bizimkilerin yerleşmesi kalmamıştır artık heralde yarın bat
Bir bakayım benim normalde iki üç gün dolu dolu gelir sonlara doğru azalır toplam altı gün sürer bakayım böyle olmazsa test yaparım ama ovülasyon testi ve erken gebelik testleri siparişini verdim bile

Bizimkilerin yerleşmesi kalmamıştır artık heralde yarın bat
Seninki olur inşallah ama olmazsa bile Hiç üzme kendini ben bu grubu o kadar sevdim ki regl olduğuma değil de grubun kapanacağına üzülmüştüm ama şimdi diyorum bat 29 ocak, belki ay bitmeden burdan güzel haberlerle ayrılırız ha ne dersin

İ instadan arkadas olaydk keşke orda grup kurardık:))

Bir bakayım benim normalde iki üç gün dolu dolu gelir sonlara doğru azalır toplam altı gün sürer bakayım böyle olmazsa test yaparım ama ovülasyon testi ve erken gebelik testleri siparişini verdim bile
Maşallah canım bilmiyorum ya belirtiler olmasa umudum çok olurdu. Ara ara bastıran karın ağrım var kasıklarım yandan basıyor. Göğsüm bi şiddetli ağrıyor bi duruyor filan ama karın ağrım yoğunlukta kuzum gaz sancım çok. O yüzden benden bir şey çıkacak gibi değil. Üzülüyorum ama kafamda da çok kuruyorum inan tadım tuzum yok moralim sıfır

hiç bişey yapmadım desen de acabalar peşimizi bırakmıyor:))

Valla benimde çatlatma iğnesinin 12. Günü test yaptım bu sabah hiçbir şey çıkmadı. 11. Günde çok hafif çizgi vardı. Sizce sonradan dönebilir mi pozitife?

Bilmem ki öyle özelliği var mı buranın acaba
Var canım zarf işaretinin üzerine tıklayınca özel mesaj gönderebiliyorsun sonra da davet edebiliyorsun isteyen olursa kurarız grubu

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-02-16-05-05-390_com.android.chrome.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 22
Valla benimde çatlatma iğnesinin 12. Günü test yaptım bu sabah hiçbir şey çıkmadı. 11. Günde çok hafif çizgi vardı. Sizce sonradan dönebilir mi pozitife?
Valla bu forumda çok şey okudum her şey mümkün ama ben erken gebelik testi yaptığımda çıkmadıysa o ay olmuyor ona emin oldum çünkü benim regl düzenli oluyor geç yumurtlama olmuyor bende

Valla bu forumda çok şey okudum her şey mümkün ama ben erken gebelik testi yaptığımda çıkmadıysa o ay olmuyor ona emin oldum çünkü benim regl düzenli oluyor geç yumurtlama olmuyor bende
Benimde çok umudum yok o yüzden, silikte olsa görünseydi iyiydi ama regli beklicem yeni tedavi için artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…