-
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.061
Geldi canım ama iyi oldu stres yüzünden geç gelseydi daha kötü olurdum şimdi en azından hemen siparişlerimi verdim ovtlasyon erken gebelik testleri falan doktora da gidicem yumurtlama zamanında ne durumdayım diye. Bir de genelde regl sonrası gün aşırı yapanların çoğu olumlu sonuç almış bu sefer de öyle deneyeceğim çok heyecanlıyımAynen ben de bir sürü şey alıyorum ona bi yerse bi yemiyor
geldi mi yaaaaaa
Canım ben öyle yaptım ama ağrıdan mahvoldum her ay bir öncekinden daha şiddetli ağrım oluyor hayırlısı olsun ovulasyon ben pek anlamıyorum dediğim gibi demekki sende 13. Gün çatlama gördünGeldi canım ama iyi oldu stres yüzünden geç gelseydi daha kötü olurdum şimdi en azından hemen siparişlerimi verdim ovtlasyon erken gebelik testleri falan doktora da gidicem yumurtlama zamanında ne durumdayım diye. Bir de genelde regl sonrası gün aşırı yapanların çoğu olumlu sonuç almış bu sefer de öyle deneyeceğim çok heyecanlıyımbakarsın bu ayı kapatmadan olur bu sefer
Aynen canım ama ben zaten 11;12 ve 13. Günleri değerlendirmiştim ama olmadı bilmiyorum ya ameliyat olmuştum belki onla da alakalı olabilir tam düzelme sağlayamamıştım bakalım bu ay belki biraz daha toparlanırım da iyi olur inşallahCanım ben öyle yaptım ama ağrıdan mahvoldum her ay bir öncekinden daha şiddetli ağrım oluyor hayırlısı olsun ovulasyon ben pek anlamıyorum dediğim gibi demekki sende 13. Gün çatlama gördün
Neden o kadar ağrın oluyor ki var mı bir sebebi canım,enfeksiyon falan mı varCanım ben öyle yaptım ama ağrıdan mahvoldum her ay bir öncekinden daha şiddetli ağrım oluyor hayırlısı olsun ovulasyon ben pek anlamıyorum dediğim gibi demekki sende 13. Gün çatlama gördün
Ovülasyon yapmak istersen ben yardımcı olurum canım mantığı basit aslında ama kimisi strese giriyorum diyor tercih etmiyor ben de bu ay öyle heveslenmiştim aldım denedim doğru da gösterdi ama tutmadı yine aldım bakalımCanım ben öyle yaptım ama ağrıdan mahvoldum her ay bir öncekinden daha şiddetli ağrım oluyor hayırlısı olsun ovulasyon ben pek anlamıyorum dediğim gibi demekki sende 13. Gün çatlama gördün
Çanım bak görseldeki gibi ama adet düzenine göre yumurtlama günü farklılık gösterebilir uzayan beyaz akıntın olduğu zaman aşağı yukarı ovülasyonda da pik görüyorsun yani yumurtlama görüyorsun demek,herkesde aynı belirtiler olacak diye bir şey de yok. Bir de test öncesi iki saat öncesi sıvı alımını bırakmak lazım bir de sabah ilk idrarla test yapmamak gerek. Sonrasındaki saatlerde yapabilirsinKızlar bende 11-12 gündür ovulasyon yapıyorum her gün aynı siliklikte oluyor bu normal mi? Yani yumurtlama olduğunda direkt pik mi gözükecek pek anlamıyorum da
Kızlar albi kaset test yaptım negatiferken gebelikte mikroskopla görülen gölgenin kaset testte belirgin olmasını beklemiyordum zaten artık gecikmeyi bekleyeceğim
Az kaldı zaten canım inşallah hayırla sonuçlanırKızlar albi kaset test yaptım negatiferken gebelikte mikroskopla görülen gölgenin kaset testte belirgin olmasını beklemiyordum zaten artık gecikmeyi bekleyeceğim
Kasım da gördüm en son o akıntıyı aralıkta hiç olmadı böyle asla kopmayan uzayan bir akıntı, şu an kasıklarım ağrıyor adetime daha var yumurtlama olucağı zaman da ağrı oluyor diyorlar canım inşallah yumurtlarım da tutar bu ay yaÇanım bak görseldeki gibi ama adet düzenine göre yumurtlama günü farklılık gösterebilir uzayan beyaz akıntın ılduğu zaman aşağı yukarı ovülasyonda da pik görüyorsun yani yumurtlama görüyorsun demek
İnşallah canım regl düzenli mi senin döngün kaç gün oluyorKasım da gördüm en son o akıntıyı aralıkta hiç olmadı böyle asla kopmayan uzayan bir akıntı, şu an kasıklarım ağrıyor adetime daha var yumurtlama olucağı zaman da ağrı oluyor diyorlar canım inşallah yumurtlarım da tutar bu ay ya
Testlerinin fotosu varsa at istersen bir bakalımKızlar bende 11-12 gündür ovulasyon yapıyorum her gün aynı siliklikte oluyor bu normal mi? Yani yumurtlama olduğunda direkt pik mi gözükecek pek anlamıyorum da
İnş canım beklemedeyim artık nasip :)Az kaldı zaten canım inşallah hayırla sonuçlanırcanını sıkma
Döngüm düzenli değil canım ya doktora gittim adet düzensizliği için folden pı diye bir takviye önerdi onu aldım kullanıyorum, bazen 26 bazen 35 günde oluyorum öyle bir karışık kiİnşallah canım regl düzenli mi senin döngün kaç gün oluyor
Ben ocağın başında elendim ama sonuna doğru güzel haberleri almaya niyetlendim bile bat 29 Ocakİnş canım beklemedeyim artık nasip :)
O zaman normal canım daha vakit vardır sen her gün aynı saatte testini yapmaya devam et bir de imkanınız varsa bir dolu bir boş ilerleyebilirsin en azından kaçırdım derdin olmaz bu arada bakma bilmiş bilmiş konuşuyorum ama ben hala tutturamadımDöngüm düzenli değil canım ya doktora gittim adet düzensizliği için folden pı diye bir takviye önerdi onu aldım kullanıyorum, bazen 26 bazen 35 günde oluyorum öyle bir karışık ki
Ay sağolasın canım güldürdün ya moralim bozuktu iki tane gebelik testi yaptım negatif çıktı geçen cuma silik çizgi olmuştu umutlandım ama maalesef ikisinde de silik çizgi bile çıkmadı. Hamile olduğumu düşünüyordum bile böyle olunca da insan bi hüsrana uğruyormuş cidden.O zaman normal canım daha vakit vardır sen her gün aynı saatte testini yapmaya devam et bir de imkanınız varsa bir dolu bir boş ilerleyebilirsin en azından kaçırdım derdin olmaz bu arada bakma bilmiş bilmiş konuşuyorum ama ben hala tutturamadımforumda çok okudum durdum doçent oldum resmen kim ne yemiş ne içmiş nasıl ilişki sıklığı olmuş ezberledim
Strese gerek yok kuzum bu ay zaten pek verimli olmadı malesef gecikme olursa kan verirsin direkKızlar albi kaset test yaptım negatiferken gebelikte mikroskopla görülen gölgenin kaset testte belirgin olmasını beklemiyordum zaten artık gecikmeyi bekleyeceğim