Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam canım bu ay bende de bi kaşıntı var anlamadım. regl öncesi mi oluyor böyle( ben de ne bu diyordum

Kaç gün kaldı adetine peki

canım ben 22 sinde çatlama gördüm. ayın 27-28 inden beri geceleri regl olacakmış gibi kasık doluluğum var. Özellikle ayın 30 unda gündüzde olmaya başladı. Regl oluyorum dedim heralde ama bu kadar erken olmasının imkanı yoktu. 30 unda tüm gün süren regl olacakmış hissinden sonra şuan hiçbir şey yok. O ağrılar beni bi şüpheye düşürdü ama bilmiyorum. Senin yumurtlama ne zamandı?

selam canım bu ay bende de bi kaşıntı var anlamadım. regl öncesi mi oluyor böyle( ben de ne bu diyordum
Evet kuzum ya dün sordum hafif enfeksiyon olabilirmiş oda regli öncesi kaşıntı ve yanma yapıp adetle sona erermiş şiddetli olursa zaten sonrasında fitil vs kullanın diyorlar. Son iki aydır benim böyle oluyor hafif kaşıntı sonrasında regli. Benimde bugün yarın adetim gelir karın ve ve bel ağrım çoğaldı zaten. En azından bu ay umudum yok üzülüyorum ama kendimi de hamileliğe bağlayıp hayal kırıklığına uğramamış olacağım her ay belirtileri yorumlayıp adet olmaktan çok yoruldum

ben ovü takibi yapmadım testle ama kendimi izledim. yumurtlama akıntısı ve sancısı 21-22 aralıktı. benim 27 sinde akıntım ve ateş basması yeniden başladı. 30unda da gaz sancısı.
seninkiler beni de düşündürdü

valla bende anlamadım canım. regle 1 hafta kala regl ağrısı yaşamamam ben normalde. Yani artık bilmirum vücudum mu kafayı yedi yoksa var mı bir şeyler. geçen ay çatlamadan sonra 12. günde regl olmuştum. bugün 11.gün

hııı öyle değil benim ki tüm beden. kıyafetlerim rahatsız ediyor çıplak gezsem de rahat edemem herşey batıyor.
düzenli adetim sağolsun hiç sorun olmuyor her ay vaktinde geliyor. progesteron b aktıraccaktım fırsatım olmadı ya (

Kızlar selam ben halis mi görüyorum anlamadım dayanamadım test yaptım yani şurada gölge gibi bir çizgi var gibi sizde görüyor musunuz? Ama garip bir şekilde testi sola sağa oynatınca çizgide oynuyor kafayı mı yedim anlamadım ssdf

Eklentiler

• 68078038-3129-4459-9DB5-D0B6480E2E50.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 34
Ay bilemedim ya çizgi ne zaman belirdi peki bir keresinde de bende de oldu böyle gölge var gibi ama sağa sola oynuyor deyince kafam karıştı kaç gün var regline canım bence tekrar kaset test dene

2.çizgi mi o
Ay çok silik ama 2.çizgi çıkmış sanki
Ama yine de yenile istersen netleşir hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…